Tofas locks up Zalgiris in the fourth quarter 23

BasketNews.com

On the third day of the Gloria Cup, Tofas Bursa beat Zalgiris Kaunas 71-57 (16-23, 14-16, 18-14, 23-4).

Zalgiris started the match well and gained an 8-2 lead after Ulanovas and Milaknis’ threes. Tofas did not panic and quickly stabilized their positions. In the second part of the period, the Lithuanian squad effectively used the bonus situations and won the first quarter by 7 points (23-16). Zalgiris shot 12 free throws in the first 10 minutes.

Martin Schiller’s team also faced rotation troubles after Janis Strelnieks wasn’t able to continue the game. Yet before the match, Zalgiris lined up 11 players, as Mantas Kalnietis and Karolis Lukosiunas were missing. Kalnietis suffered inflammation of the Achilles tendon in the first game of the Gloria Cup.

In the second quarter, Tofas made an 8-0 run. However, Zalgiris responded back and regained the lead. They did not release the game control till the end of the first half. After 20 minutes, the scoreboard was showing 39-30.

In the third, the Turkish club came out strong again. They organized a 6-0 spurt thanks to Shepherd, Cook and cut the deficit to 3 points. Zalgiris managed to recover like in the second period. Although Tofas played a better stretch at the end of the quarter, they were still behind by 5 points (53-48).

In the last period, Zubcic made a two-pointer, Cruz hit 2 threes in a row, Berk, Simmons generated 6 points and Tofas got 9 points advantage (16-0 run). They left Zalgiris without points in the first 7 minutes of the fourth quarter. Tofas’ defensive intensity made the difference in the game and Zalgiris were not able to get back on track.

Tofas: Kasey Shepherd 18, Elgin Cook 13, Berk Ugurlu 10.

Zalgiris: Lukas Lekavicius 10, Edgaras Ulanovas 9, Joffrey Lauvergne 8 (11 REB), Emmanuel Mudiay 6 (5 REB, 2 AST, 6 TO).

 

Comments

  1. Dugnas

    Dar pora pralaimėjimų ir prasidės psichologinės problemos

  2. pramustas

    Komanda gal ir pusetinai sukomplektuota, bet treneriu stabas kaledu Kaune gali ir nesulaukti..
    sekmes komandai, atsibuskit

  3. Fanas

    Eik na.. Šuleri, nezinau, ka ten ten veiki per trefkes, bet kol kas visisku lavonu komanda, 4 rungtynes ir su kiekviena ju vaizdas vis slykstesnis ir slykstesnis. Vis baisiau ir baisiau. Ir tik nereikia tada smegenus pudryt, kad cia tik ikisezonines rungtynes, jei dabar vaizdas slykstus, tai cia mistiniu budu tik prasides sezonas ir prades viska sluot is eiles ? Nu nebus tokiu mistiku. Treneriukstis totalus nulis, ta sakiau ir praejusiam sezone. Kol buvo Šaro surinkti zmones, kol dar buvo like grieztos sistemos likuciai, kol buvo zaidima organizuojantis kad ir griuvinejantis Grigonis, ar gynyboj ariantis Valkupas, tol ir plaukei Šuleri ant viso to kaip š.. vandens pavirsiumi. O va dabar susirinkai savo zmones, gal jie ir nieko, na bet is taves Šuleri treneris, kaip is karves balerina. Zaidime minties nulis, net minusas, puolimas apgailetinas, gynybos dar nuo praejusio sezono nerasta, totalus bardakas. Manau, dabar tu Šuleri gautum ir nuo Žalgirio dubleriu ar bet kokios kitos NKL komandos. Jei tokie vimdantys vaizdai ir toliau bus, tai apie bent kelis simtus atkakliausiu sirgaliu arenoj ir uz jos ribu galesit tik pasvajot, vel tada drebancia ranka Motiejunas eis per sirgalius ismaldos prasydamas. Ne tas zodis, kaip nusivyles :-(

  4. Sigis

    Mesk motiejau ta shileri,lavonas jokiu deriniu ,ginyba mirus pagailek zmoniu ir taip visiem sunku🙂

  5. ....

    Aš nesuprantu, kam jiems tos draugiškos, jei per jas išeina tik pasivaikščiot. Jokio progreso, jokios minties žaidime ir tik degradacija. Jeigu jie galvoja, kad toks žaidimas praeis arenoj, jeigu žiūrovus įleis,tai žiauriai klysta. Bus nušvilpti ir treneriukas net Kalėdų nesulauks.Nepadės net užtarėjas Motiejūnas.

  6. 709

    Dar karta pasikartosiu, kad mane labiausiai neramina traumos. Neprasidejus sezonui jau 4 zaidejai traumuoti.

  7. Aha

    Nemanau, kad prasidėjus sezonui šitie lavonai stebuklingai atgis ir pradės rodyt bent kažką panašaus į krepšinį. Pernai kentėjom dantis sukandę ir dėl koronos pavyko išvengi audrų. Bet šį sezoną jau niekas nelauks, kol pas Šilerį smegenys išaugs. Su pagarba Motiejūnui, bet ne jam trenerius ir žaidėjus rinkti. Labai daug klaidų buvo ir pernai ir šią vasarą pridaryta.

  8. Čia

    Dauguma komentuojančių “fanų” jau grįžo iš Šeimų maršo???

  9. Auriuks

    Aisku cia nieks nepripazins…bet sudetis tragiska,baisi..gal dar mudiay,bet like zaidejai visiskai su nuliniu indvidualiu meistriskumu,sg pozicija traumuotas nusenes latvis pozicija tragiska,ulanovas,giffey eiliniai suolo zaidejai eurolygoje geriausiu atvejiu,pf pozicija visiskai tuscia,covanaugh kuris prie tritaskio stovi or senis jankunas..centrai abu identiski nuliniai puolime ir gynyboje tik ideti moka..sudetis tragiska ir truksta tiek meistriskumo indvidualaus tiek ivairesniu zaidejiu..bet cia aisku visi zalius akinius uzsideja

  10. To Čia

    O tu ką tik po trečio skiepo?

  11. ,

    tragedija o ne komanda. tuscia vieta tas mudiay, nera ir nebus is jo lyderio, jau dabar apatiskas viskam atrodo. likus sudetis tiesiog apgailetina, vieni potrauminiai, kiti pensininkai ar tiesiog roles zaidejai ir beviltiski medinukai kaip ulanovas

  12. asd

    galetu jau ieskot pamainos latviui… Is pat pradziu buvo labai abejotinas sprendimas ji pasirasyt zinant visa traumu istorija. tikrai buvo rinkoj geresniu variantu net ir be blazic, dabar didziule rizika kad dali sezono zaisim be pagrindinio sg

  13. Nu

    Isejo Saras ir viskas sugriuvo… Dabar ta matom visu grazumu, nes praejusi sezona dar vaziavom ant jo idirbio likuciu. Zalgiris vel pavirto seneliu prieglauda ir reabilitacijos klinika, o tai reiskia garantuota 18 vieta Eurolygoj. Tikrai nebeatsimenu, kada dar komanda taip blogai atrode. Kosmaras kazkoks.

  14. to Cia

    Grįžai is geju parado? Rytas deklaruoja, kad jie vaivorykstine komanda, gal tau ten i B tribuna?

  15. to Cia

    Vienintelis pyderas čia, tai tik tu. Drąsuoli, ar sugebėtum tai pasakyti į akis žiūrėdamas???

  16. Instagram

    Man viskas gerai nereikia jaudintis po maco savo gerbejus socialiniame tinkle nuramino Strielniekas

  17. Ule Schiileris

    Kvaila teisintis Palei ule Pritruko Zmoniu Rotacijoi ir Jegu Aisku Tofas paspaude Gavo spaudimo ir Sugriuvo 16-0

  18. Draugyskos

    Kolkas Draugyskos Matysim prasidejus sezonui Naujokams reikia laiko

  19. Darius

    pries kelias dienas cia buvo intervas su moliomotiejunu, kuriame jis pasakojo, kad visa komanda, zaidejai ir treneriai kelia toki pasigerejima, kad net siurpuliukai per kuna eina. Aiksteleje to nuostabaus vaizdo nera. Tai kaip cia taip gali but ?

  20. Vycka

    šiaip jau nepamirškit, kad jie ir kačialinasi, dėl to Ulė ir sakė, kad jaučiamas nuovargis, patys gi dėjo iš kačelkės nuotraukas, video prieš rungtynes, sezono metu to nebus, o dauguma trydaliotojų tai yra etatiniai, nebūna sezono, kad netrydaliotų, nesvarbu kaip tas Žalgiris pasirodytų, jei laimėtų visas, tai šitie verksniai rašytų: tai čia juk tik draugiškos, o trenerio nėra, žaidėjų nėra, sezono nebus

  21. Pažiūrėsim

    Su efes bus mažiausiai -30

  22. To vycka

    Neverta leistis su begalviais i diskusija, pasidarė čia jau ne zalgirio o antivakseriu klubas

  23. abc

    kiek dar su tuo ale talentu is vilnijos tuteisyno tampysis.. zluges projektas seniai, per vasara tik plaukus sugebejo uzsiaugint, o aikstej lygiai toks pat slunkius ir medis kaip ir pernai, net stazuotes su adamsu nepadejo