Five players in double digits as Zalgiris tops Neptunas 17

BasketNews.com

Zalgiris Kaunas with former assistant coach Arne Woltmann on the sidelines, took care of Neptunas Klaipeda 98-79 (23-19, 20-23, 23-19, 32-18) at Zalgirio Arena on Sunday.

Zalgiris held a 10-point advantage in the second period (35-25), but Neptunas ended the half with a 10-3 run to cut their deficit to a single point (42-43).

Neptunas stayed within striking distance for most of the second half. But then, Zalgiris kicked into high gear and gained a 13-point lead after Niels Giffey’s 3-pointer (82-69). They kept piling on and ended up winning by 19.

Emmanuel Mudiay was solid for Zalgiris, rounding up 18 points (3/10 2PT, 2/4 3PT, 6/6 FT), 7 assists, 2 rebounds, 1 steal, 1 block, and 2 turnovers.

Niels Giffey was very efficient with 16 points (4/5 2PT, 2/2 3PT, 2/2 FT), 6 rebounds, 2 assists, and 2 steals.

Zalgiris were without Lukas Lekavicius (rest) and Joffrey Lauvergne (shoulder injury).

Zalgiris: Emmanuel Mudiay 18 (7 AST), Niels Giffey 16 (6 REB), Janis Strelnieks 13, Arturas Milaknis 12, Marek Blazevic 12, Josh Nebo 9.

Neptunas: Benas Griciunas 23 (7 REB), Edgaras Zelionis 13, Martynas Mazeika 10, Nojus Mineikis 10.

Comments

  1. kostas,

    ir uzsikniskit su savo GO3, as apakes.

  2. 709

    Su pergale! Pasirodo 12 zaideju rotacija rungtynese imanoma.

  3. Po ivykiu

    Pasiruosimas nebuvo lengvas galbut atsiliepe tie pakeitimai 1 puse iseje susikauste gal kiek kol isivaziavo Nors bande neviena karta Perlauzti Runktyniu

  4. Marekas

    Ir Marekas Puikiai isnaudojo progas Kas del kitu To is Kitu Reikejo iSu zenitu Milo Mudiay Giffey

  5. Darius

    man kyla klausimas, ar Mudiay gali su kamuoliu prasiverzti po krepsiu ir suolyje imesti pries centra ? Metimo is vidutinio ir tritaskio jis neturi. O ar turi prasiverzima ?: Ziurejau kaip gavo Statyba, tai ten vokieciu komandos izaidejas lemiamu metu du kartus prasiverze po krepsiu, viena karta ejo i desine, kita karta i kaire ir abu kartus labai graziai imete, viena metima desine, o kita kaire ranka. Komentatorius net kazka apie Jordano stiliu pradejo kalbeti. O cia eurolygos zaidejas, bet slubuoja viskas be isimties.

  6. Dariau

    Per didelis suolis isiverziant pro Krepsiu 😁😀 Viska gali Sugebet Kazkur klisti Kad Is Vidutinio Nuotolio metima Tikrai Turi Is Tritaskio Maziau meta Mudiay

  7. Gėda

    Krepšinis,pasirodo ne visiems.Nuo ko slepiatės, nuo tautos, kuri suneša į areną jums pinigus? Manot, suradot būdą, kaip išspausti pinigus iš žiūrinčių rungtynes namuose? Pirmyn, tik nepamirškit, kad šiais laikais galima pamatyti žymiai kokybiškesnį žaidimą ir be visokių ten go3. Gal kokį eurą kitą ir išlošite, bet didelės dalies žmonių palaikymą PRALAIMĖSITE.

  8. Gėdai

    Ne Žalgiris sprendžia per kur bus transliuojamos jo rungtynės, o lyga sudaro sutartis su vienu ar kitu transliuotoju. Taip kad savo priekaištus reikšk LKLui ir ponui Milašiui.

  9. man

    tai apskritai butu geda net kam nors tokias klejones pasakyt , ka cia perskaičiau per paskutinius keleta metu. Pasirodo yra dar ant buku asmenybiu , kad jie nesupranta kieno cia sprendimai transliuoti rungtynes per vien tv ar per kita , kad zalgiris yra imone kuri dalyvauja salies ukiniame gyvenime ir negali ignoruoti vyriausybes nutartimu del covido taisykliu, kad PMO isvoge visa biudzeta ir t.t. Negaliu suvokti kur jus gyvenat kuo domites kad galite vapeti tokias nesamones , jei jums iki 10 m arba daugiau nei 90 m tada atsiprasau bet visais kitais atvejais siulau gydytis.

  10. A. Masėnas

    Tu pries kitus gydydamas pirma pats pasveik durnyne guledamas. Is neteises negimsta teise, vyriausybes nutarimai negali priestarauti anksciau priimtiems istatymams ir tuo labiau salies konstitucija, kadangi yra zemesnes teisines galios. Bet tau durnyne to nepasake.

  11. dar

    vienas , dabar jau teises ekspertas islindo, jei kas nepatinka eik i teisma ir aiskinkis , kam tu man aiskini savo klejones, man zinok uz tave irgi geda. tsk

  12. A. Masėnas

    O kodel tu manai, kad ir kiti turi guleti durnyne kaip ir tu guli ir gydytis ? Guli ir gulek, ko pats lendi ir aiskini, kad reikia vykdyti neteisetus vyriausybes nutarimus, kurie priestarauja aukstesne teisine galia turintiems salies istatymams ir tarptautinems sutartims, kurias yra pasirasiusi Lietuva ir todel privalanti ju laikytis, bet nesilaikanti ?

  13. tsk

    yra tsk

  14. A. Masėnas

    Smagu, kad uzsiciaupei

  15. Vien

    Komikai čia :D Galvojau, kad mes tik krepšinio ekspertai, bet pasirodo yra daug kelių sričių ekspertų :D

  16. ne komikai

    o muchamorai

  17. A. Masėnas

    Ir dar is durnyno keli raso