Blazevic leads Zalgiris in Prienai 10

BasketNews.com

Zalgiris Kaunas (16-1) visited Labas GAS Prienai (1-15) in the Lithuanian Basketball League. Zalgiris overcame their opponents 88-71 (20-19, 27-17, 14-20, 27-15) and got their eighth straight LKL win.

The Green and Whites started the fourth quarter, arranging an 11-2 run and building the solid 14-point advantage (72-58). In the further match stage, Zalgiris held the game reins in their hands and never let Labas GAS think about the win.

Marek Blazevic was dominant for Zalgiris, posting 23 points (10/14 2PT, 3/3 FT), 8 rebounds, 1 assist, 3 blocks, and 30 PIR.

Another big man Paulius Jankunas remembered his best days, accumulating 18 points (5/5 2PT, 1/1 3PT, 5/6 FT), 4 rebounds, 1 assist, and 21 PIR.

Zalgiris: Marek Blazevic 23 (8 REB, 3 BLK), Paulius Jankunas 18 (4 REB), Tai Webster 11 (4 AST).

BC Labas GAS: Jovan Kljajic 21 (5 AST), Rapolas Ivanauskas 15 (10 REB), Ignas Sargiunas 13.

Comments

  1. Bybimantas Snarglinskas

    Imsim ta LKL del KMT nesu toks tikras.Na sezonas lievas,bet yra kaip yra.Dbr visi stumia ir pan.Ateis Birželis ir visi skanduoos mes prie Nemuno uzauge.Viena sezona GM-as sugrybavo tiek ir tereikėjo.Fanai skaitosi,tokiu putplasčio fanu niekam nereikia.Net ir su tokia sudetim busi favoritai.

  2. Mane

    gąsdina musu perimetras o ypač kalnietis

  3. Darius

    ziurint i rezultata – uztikrinta pergale, bet i rungtyniu eiga tai ne. Po 3 keliniu Zalgiris vede tik 5 taskais, o suzaidus 37 min tik 7 taskeliais. Ir cia tokie vargai pries autsaiderius. Na sugriuvo Prienai, baigesi jegos ir rungtyniu pabaigoje nebesipriesino. Pagirti galima kapitona ir Mareka, o ka pasakyti apie inkarus kaip kalnietis, tai nezinau, geriau patylesiu.

  4. f

    butinas zaidejas i dragiciaus vieta ir tiek ziniu, kitaip galima iki sezono galo likti su tom 3 pergalem. websterio neuztenka

  5. Nebuvo

    Lengva Zdovcas nevienodai dalino minutes nepervargino Blazeviciaus vedamas tai daugiau nebuvo kam isvest

  6. LKL

    Jankuno Blazeviciaus vedamas zalgiris turejo pavarkti prienuose

  7. Motiejunui

    Nereikia Kad ir Kiti Podcasto ekspertai kad sako su cia Sudetim privalo Laimet LKL

  8. Zdovcas

    Jau po Bayern sake kad truksta 2 3 zaideju

  9. ...

    Nu va, pagaliau savo lygio varžovą sutiko. Didžiausi sveikinimai nugalėjus tokį grandą. O jei rimčiau, tai braliuką Strelnieką į autobusą ir į Latviją grąžint. Lkl jam per stiprus lygis, jau geriau dublerį paimtų, tai bent jaunimas palakstytų.

  10. Zdovcas

    Idomiai pasneka Rezultatas nera atspindintis realybe nes negalejome atsipalaiduoti Kai kuriu zaidimas buvo netinkamo lygio😁