Ulanovas leads Zalgiris to Cup semi-finals 17

BasketNews.com

Zalgiris Kaunas overcame CBet Jonava for the second time in the Lithuanian King Mindaugas Cup’s quarter-finals, this time beating the away team by 9 points, 68-59 (18-7, 15-19, 12-18, 23-15).

Last Sunday, Zalgiris eased past Jonava by 11 points. Lithuanian champions advanced to the semi-final stage where they will meet BC Siauliai.

Even though the score was tied (46-46) at the start of the decisive quarter, Zalgiris never let Jonava get in front in the whole game. They organized a crucial 14-2 run (68-55) in the mid-fourth period and celebrated the win.

Edgaras Ulanovas was superb for Zalgiris, accumulating 20 points (5/8 2PT, 2/4 3PT, 4/4 FT), 12 rebounds, 4 assists, 1 turnover, 1 steal, 1 block, and 32 PIR.

Tyler Cavanaugh aided him with 14 points (3/5 2PT, 2/6 3PT, 2/2 FT), 6 rebounds, 2 assists, 1 turnover, 1 steal, and 17 PIR.

Zalgiris played without Arturas Milaknis, Tai Webster, and captain Paulius Jankunas, who tested positive for COVID-19.

Zalgiris: Edgaras Ulanovas 20 (12 REB), Tyler Cavanaugh 14 (6 REB), Niels Giffey 11 (5 AST).

CBet Jonava: Kahlil Thomas 15, Lachlan Anderson 10, Emmanuel Lecomte 9 (5 REB, 7 AST).

Comments

  1. Fan

    Baisu kas darosi su jais

  2. 709

    Su eiline issteneta pergale. Nesimato komandoje ugneles zaisti,visi eina kaip i laza. Toks vaizdas kad visi laukia kosmarisko sezono pabaigos.

  3. tam 709

    tu rimtai atsibodai geriau nerasynek nesamoniu nes ziauriai erzini

  4. Be

    Millo Webster jankuno Turejo vargo

  5. Problema

    Zalgirio trecio kelinio problema niekur nedingo ir si karta Seimininkai tiesiog sustojo puolime ir per kelini sukrapste 12 tasku

  6. Vargo

    Iki 4 kelinio varges Sutrikes Zalgiris 35 minutes vargo su Jonava Sekme Lydejo Zalgiri Jonava jau jaute nuovargi

  7. Negi

    nesupranta kad praras sirgalius su tokiu baisiu žaidimu, jau bloga darosi žiūrint kaip žaidžia

  8. Fanas

    Bl.. bl… jau keiktis jėgų nėra, nu dar tokio debiloido treneriūkščio tai labai senai neteko matyt, nu lopų lopas :-( Nu nafik, N rungtynių iš eilės ir per visas iš eilės tas pats šūdas kartojasi, o iš to antakio dročelio absiliučiai jokios reakcijos, jokio pasimokymo. Pirma, įgyja kelis taškus ir pypiec – žaidimas baigiasi, jau viską klišarankiai laimėjo, tai galim ir nebežaist, ir tada pirmyn į duobę, iš pliuso į minusą. O tas sušktas treneriūkštis nifiga nereaguoja, nieko nekeičia, nieko nepertvarko ir neperstato žaidėjų, toks vaizdas, kad yra tik planas A – įmesti kažkaip kuo daugiau taškų – o jei jis jau po minutės neveikia, tada totalūs ragai. Kitas dalykas, kol priešininkai nesikeičia ginamaisiais, tol Žalgiris dar laikosi, tik pradeda keistis ir iškart komandai koma – nieko nemoka, nieko nesugeba, smegenų nerasta ir kreivos rankos. Ir taip nesuskaičiuojamą skaičių rungtynių iš eilės, o antakio pisliui totaliai pofik. :-(
    Cepelinas etery sako, tipo dar ne lemiamos rungtynės, dar galima pataisyt žaidimą – nu net supykino. Trenerio iškamša čia yra kiek, virš 3 mėnesių, ir per tą laiką absoliučiai jokio progreso, visiškai jokio, žaidimo kaip nėr, taip nėr, apie kokį mistinį gerinimą dar galima kalbėt ?? Motiejau, po velnių mesk nafik tą sušiktą antakių guru lauk, imk Kurtį ar Kemzūrą, nes reikia dar bent kažką bandyt gelbėt. Nes dabar tokia bedugnė, tokia didžiulė šikna, kad nuo vaizdo aikštėj galima apsivemt, kitaip apie bet kokius nugalėtojus ar čempionus galėsi tik sapnuose pasvajot :-(

  9. nice

    68 taskai namie pries jonava, su feneriu bus gerai jei 50 imes

  10. Darius

    ziuredamas rungtynes pagalvojau, kad Zalgiriui kazkokia nepasitikejimo savimi epidemija, bet viskas turbut kyla is to, kad krepsininkai nejaucia vienas kito, tokia tarsi nesenai surinkta ir netreniruota komanda, be normalaus fizinio pasirengimo. Tokia vargsu komanda, pavargusi, emociskai sedusi. Atrodo, tarsi zaistu paskutini karta gyvenime zinodami, kad po rungtyniu juos susaudys ir todel jiems jau viskas dzin. Baisu.

  11. tipo

    Ulanovai ,nusiskusk ta ozio barzda po smakru,tragedija kazkokia.

  12. Seskus

    Mano kad zalgirio Toks zaidimas neturetu tenkinti

  13. Zdovcas

    Puolimu nusivyles Zdovcas Momentais zaideme kvailai

  14. Zdovcas

    Pabudo Zdovcas mano kad zalgiris zenge zingsni atgal Senai aisku Ir neviena zenge Nera to uzsivedimo Zdovcas per pertraukele nelabai ka turi pasakyt

  15. Ulanovas

    Istrauke zalgiri Butu sirges Ule butu dege

  16. Persvara

    Pirmauja 31-14 ir viska isbarsto Tokiu zaidimu buksuoja

  17. Treneris

    Kuris niekada neturi laiko treniruotis- zdovcas