New positive COVID-19 cases in Zalgiris camp 22

After hearing on news on yet another postponement in their EuroLeague schedule, Zalgiris could not catch a break and received news on new positive cases among the team’s roster. After conducting COVID-19 tests, positive cases were detected for big man Josh Nebo and physical preparation coach Nerijus Navickas.

Zalgiris was supposed to play their Round 18 game against Panathinaikos on Wednesday, and had tests done before the trip. Positive results were also shown to previously sick Paulius Jankunas, Arturas Milaknis and Tai Webster. While they are feeling good and can leave isolation according to the rules in place in Lithuania, they will only be able to play in the EuroLeague after receiving two consecutive negative tests.

With the rest of the team undergoing testing too, positive results were shown to Josh Nebo and physical preparation coach Nerijus Navickas, who both have isolated themselves from the team.

As the team awaited results, head coach Jure Zdovc felt slight cold symptoms and missed Tuesday’s morning practice, with Tautvydas Sabonis and Evaldas Berzininkaitis running it instead. Nevertheless, Zdovc’s test results came back negative.

In the list of injured players is Janis Strelnieks, who’s missed the last two games with a hamstring injury, while Mantas Kalnietis injured his ankle in the game against Rytas on Sunday. Whether they will be able to play in Milan on Friday is to be seen in the next couple practices.

Zalgiris’ young guns Mantas Rubstavicius, Titas Sargiunas, Liutauras Lelevicius and Motiejus Krivas could be making the trip to Milan, as they practiced with the main team.

Comments

  1. A. Masėnas

    Jau senai zinom apie tuos atvejus. Kiek sportininku sirgo sunkiai ? Sportinjnku per visa pasauli yra milijonai. Jei bent vienas butu pakliuves i reanimacija, spauda sukeltu milziniska sensacija. Tai gal metas nustoti testuoti sveikus vyrus. Ir marmaliuoti, nes ne vienas simtas marmaliuotu praeitais metais mire tiesiog per varzybas

  2. Darius

    suprantama, kad vienas Žalgiris nieko nepakeis, reikia visiems. Mums melavo, kad reikia sumarmaliuoti žaidėjus ir sezonas bus kaip anksčiau. Sumarmaliavo krepšininkus ir vis tiek testuoja, radę besimptomius atvejus tuoj pat izoliuoja žaidėjus. Hayes, Mirotič, Šaras buvo priversti izoliuotis, nors jautėsi gerai. Kyla klausimas, kuo vadovaujasi Eurolyga, nustatydama taisykles ? Kodėl Lietuvoje pasveikęs Jankūnas gali eiti treniruotis ir žaisti LKL -e, o Eurolygos rungtynių žaisti negali ? Anksčiau krepšininkai susirgdavo, bet svarbias rungtynes žaisdavo su 38 C temperatūros. Komandai reikėjo ir žmonės ėjo žaisti. O dabar sveiki ir negali ?

  3. jau įprasta

    kad tie priplaukę antivakseriai savo trigrašį kiša visur, kur šuo bb nekiša, bet nėra malonu, kai jų kliedesius turi skaityti ir kašio temose, ypač Žalgirio

  4. kazkiek

    dar reikia laiko kad ir pas mus pripazintu nepavojinga liga, airija uk, danija , norvegija jau pripazino ir atsaukia visus apribojimus . Musu valzdia patys nieko nesugalvoja o seka eu , kai visur pripazins tada ir pas mus. Nieko naujo todel ir eurlyga panasiai elgiasi . Kad covid turi itakos sportininkui tai akivaizdu , paimkim gifi , sugrizes mazdaug po menesio jisai yra aboliutus lavonas ,

  5. Darius

    vakar Austrijoje buvo slalomo etapas, kuriame trečią vietą užėmė austras Fioleris, kuris visą savaitę buvo uždarytas į izoliaciją dėl mirtinos ligos ir net nebuvo išėjęs iš kambario. Po savaitės sirgimo mirtina liga gavo neigiamą testą, po kurio lėkė iškart į trasą, sakė, kad tris kartus nusileido apšilimui ir per varžybas paėmė trečią vietą. Tai tikrai, kad mirtinas virusas įtakos turi.

  6. netinkamas

    pavyzdys , giffy sirgo apie menesi todel jam ir turejo. O tavo austras besimptomis buvo.

  7. Darius

    reiškia vieniems turi, kitiems ne.

  8. taip

    butent tai ir reiskia

  9. A. Masėnas

    Vakseri, didziausi susirgimu skaiciai, skaiciuojant milijonui gyventoju, yra labiausiai sumarmaliuotose salyse, Izraelyje, Prancuzijoje, Danijoje. Kodel taip yra ?

  10. su

    tokio lygio proto bokstais nepasigincysi , kur jau man

  11. kloune Masėne

    todėl, kad tose šalyse testų daugiausia padaroma

  12. to su

    visiškai teisus, jie kaip pedikai ar žaliavalgiai, savo tiesą agresyviai kiš visur ir visada, taip jau būna su tais mažumų atstovais

  13. Darius

    o tai kodel ten padaroma daugiausiai testu ? Daugiausiai sumarmaliavo zmoniu ir daugiausiai daro testu, kam ? Koks to tikslas ? Juk marmalizavimas turi apsaugoti nuo ligos, bet neapsaugo. A, tiesa, marmalas apsaugo nuo hospitalizavimo ir mirties.

  14. 😂😂😂

    Nebesipykit, žmonės! Nėra čia daug tų antivakserių. Negi nesuprantame, kad A. Masėnas ir Darius – tai vienas ir tas pats žmogus? Na, toks asmenybės susidvejinimas….😊

  15. taigi

    parašysiu tik tiek: Dariau linkiu nesusirgti sunkia forma, nuo kurios niekas neapsaugotas.

  16. Kad

    sunkesnių formų jau nebūna

  17. A. Masėnas

    Nezinau kas tau ten trejinasi

  18. Darius

    pasidalinsiu, postas ne mano, o mediko, mokslų daktaro :
    Lietuvoje pagaliau pasiektas 69,4 % (bent savaitę buvo įstrigę ties 69,3 %) ir iš karto 3 rekordai :
    – rekordinis covid testų skaičius per parą
    – rekordinis covid atvejų skaičius per parą
    – rekordinis teigamų covid testų procentas.
    Belieka 0,6 % ir pasieksime 70 %. Tada jau galas pandemijai, kaip aiškino įvairūs veikėjai prieš nepilnus metus. Na ir kas, kad Portugalija, Malta, Islandija yra EEE lyderiai tiek pagal paskiepytų skaičių, tiek pagal covid plitimą.

    O nuo savęs pridėsiu, kad po kelių metų nesirgimo sausį persirgau. Galiu pasakyti, kad ligą įveikiau dviem arbatos puodeliais, kaip Šaras sakė. Tiesiogine prasme, vakare pakilus temperatūrai įkaliau du puodelius arbatos su avietėmis ir nuėjau miegoti, o ryte jau jaučiausi gerai, bet buvau prisidavęs testui, tai nuvažiavau. Rado. Kas toliau, kaip ir 2 ar 3 kartus subadyti e sveikatoje gavau barkodą, kuriuo nežadu naudotis, kadangi nesu daiktas, kurį reikia skenuoti prie įėjimo kažkokiam menkystai. Taigi, mano gyvenime niekas nesikeičia, išskyrus tai, kad pusę metų galėsiu keliauti.

  19. Dariau

    na ar ne klounas esi su savo “ne daiktas, kurį reikia skanuoti”? o šiaip visą gyvenimą be dokumentų gyvenai, niekur jų nepateikinėjai? atsilupėliai tie mažumos

  20. Dariau

    o dar juokingiau tu ir į tave panašūs atrodot bvisiškai “nematydami” jokios jums nepalankios statistikos, o ištraukdami kokio vieno iš tūkstančio profesoriaus blevyzgas – kažkodėl būtent to mažumų atstovo pezalais visi turi tikėti, o kitus ignoruoti

  21. Darius

    na iki siol per savo gyvenima dar nei karto niekam nerodziau jokio popieriaus tam, kad patekti i teatra, parduotuve ar varzybas. Ir toliau neketinu, dabar tokiu vietu, kurios reikalauja pispasiu, tiesiog finansiskai neremsiu ir su respiratoriais nesidusinsiu. Jos yra skirtos edukuotoms avims.

  22. AsepaExold

    Bravo, what necessary phrase…, an excellent idea
    http://69.downloadfirstyou.com/