Mažojo finalo serijoje „Žalgiris“ iškovojo trečią pergalę iš eilės (VIDEO) 15

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo trečią pergalę iš eilės mažojo „Betsafe-LKL“ finalo serijoje. Šįkart žalgiriečiai namuose rezultatu 85:70 (24:15, 27:10, 14:18, 20:17) įveikė „Šiauliai-7bet“ ekipą ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3:0.

Rungtynes „Žalgirio“ arenoje tolimais metimais pradėjo Edgaras Ulanovas, Mantas Kalnietis ir Janis Strelniekas, o Tyleris Cavanaugh pataikė vidutinio nuotolio metimą ir vieną ataką užbaigė dėjimu iš viršaus – 13:7. Tritaškį smeigė ir Mantas Kalnietis, metimą iš po krepšio įmetė Joshas Nebo, dvitaškiu metimu iš kampo pasižymėjo Paulius Jankūnas, o Marekas Blaževičius surinko keturis taškus – 24:15.

M.Blaževičius realizavo vieną baudos metimą, sėkmingą reidą į baudos aikštelę surengė Lukas Lekavičius, iš toli taikliai metė M.Kalnietis, o J.Nebo įmetė dvitaškį su varžovo pražanga – 33:15. Reidą po krepšiu dviem taškais pavertė J.Strelniekas, metimą iš po krepšio sėkmingai atliko M.Blaževičius, tritaškį pataikė Karolis Lukošiūnas, penkis taškus surinko Regimantas Miniotas, o T.Cavanaugh pasižymėjo šešiais – 51:35.

Keturiais taškais iš eilės iškart po pertraukos pasižymėjo J.Nebo, dvi atakas dėjimais iš viršaus užbaigė M.Blaževičius, o gynyboje varžovo metimą blokavęs Nielsas Giffey kitoje aikštės pusėje pasižymėjo tritaškiu – 62:44. Varžovų techninę pražangą taikliu baudos metimu pavertė P.Jankūnas, o dar vieną ataką dvitaškiu iš po krepšio užbaigė R.Miniotas – 65:53.

Tas pats R.Miniotas paskutinį ketvirtį pradėjo dvitaškiu, iš toli pataikė E.Ulanovas ir T.Cavanaugh, J.Nebo pataikė iš vidutinio nuotolio, o du taškus įsirašė ir M.Blaževičius – 77:60. Dvitaškiu pasižymėjo N.Giffey, po vieną baudos metimą įmetė L.Lekavičius ir P.Jankūnas, po pastarojo perdavimo du lengvus taškus pelnė M.Blaževičius, o paskutinius taškus metimu iš po krepšio pelnė R.Miniotas – 85:70.

„Žalgiris“: M.Blaževičius 15, T.Cavanaugh 13, R.Miniotas 11, J.Nebo 11, M.Kalnietis 9, E.Ulanovas 6, N.Giffey 5, J.Strelniekas 5, P.Jankūnas 4, K.Lukošiūnas 3, L.Lekavičius 3, A.Milaknis 0.

„Šiauliai-7bet“: D.Sabeckis 13, M.Varnas 12, D.Baslykas 10, A.Urbutis 10.

Komentarai

  1. Fanas nuo mažens

    Paulius Jankūnas. Žmogus-Žalgiris 💚

  2. .

    reikia nepagaileti pinigu grigoniui, geresnio pakeitimo jankunui nera ir nebus.

  3. Darius

    po to, kai musu genialusis savininkas nukiso Zalgiri i mazaji finala, perpykes sakiau, kad sitos kancios neziuresiu, bet 4 kelini isijungiau. Del Jankuno. Nors paskutinius tris metus mazai kas is jo buvo like, bet daugybe metu jis buvo labiausiai atsidaves Zalgiriui zaidejas. Taigi, nors arenoje nebuvau velgi is pasiutimo tam savininkui, bet rasau si komentara Pauliui Jankunui, ačiū Tau, kapitone. Linkiu, kad dirbdamas administracijoje neleistum tam avigalviui griauti Zalgirio. Nes kol tas savininkas, kad ji sikanti sutrauktu, griaus, as savo subines i arena nenesiu ir to griovimo nefinansuosiu.
    kas dar. Atsisveikinimas buvo grazus, gaila tik, kad tokio lygio rungtynese. Dasigyvenome

  4. Samb

    Dariau mūsų visų nusivylimui kiek teko girdėti komplektuos ir toliau vadybininkas

  5. Laisvis

    Aciu Janki!!!!!

  6. 709

    Visus su pergale ir Pauliaus paskutinemis rungtynemis arenoje. Atmosfera gera, malonu kad GWB susirinko pagerbti kapitono. Cia siandien mateme tikraji kapitona.Liudna tik del tokio atsisveikinimo,jis nusipelne baigti karjera su cempionu taure rankose!

  7. Aha

    Galas labai gražus ir emocingas buvo. Bet kam Jankis viską sugadino su tuo : ačiū TIKRIEMS fanams, kurie atėjo. Negražu iš jo pusės, jei taip iš tikrųjų buvo. Jau geriau patylėtų, tuo labiau,kad sezono galą visa komanda nemotyvuota tiesiog pravaikščiojo. Tai kur tada pagarba fanams buvo ??

  8. Samb

    Kitais metais kai laimėsime Euroleague Kalnietis islydesim linksmiau juokingai skamba bet gal

  9. Linas

    Pagarba,Pauliui,gaila,kad atsisveikinimas gavosi toks…O visa kita neįdomu.

  10. 3 vieta

    Bronza yra bronza del asisveikinimo Jankuno

  11. na

    su eurolyga buvo grazesnis atsisveikinimas , su arena taip pat grazus tik su didele nuoskauda fanu sirdyse, tikiuosi penktadieni bus atsisveikinimas ir su LKL , siauliuose gal ka nors sugalvos LKL. Noreciau kad ir su kalnu ir milu atsisveikinimai butu nes jie tikrai blogiau atrodo uz janki dabar, jau laikas atsisveikint taip pat , uzteks tu pinigu , pagalvokit ka galit duoti zalgiriui dabar.

  12. Žalgiris pats geriausias

    Tikrai jis buvo tikras Lietuvos krepšininkas.Ačiū Janki

  13. Žalgiris pats geriausias

    Tikrai jis buvo tikras Lietuvos krepšininkas.

  14. Žalgiris pats geriausias

    Geriausias Žalgirio visų laikų kapitonas

  15. Žalgiris pats geriausias

    Nesvarbu ar Žalgiris nelaimės finalo bet vis tiek bus bronza padėkokite Jankiui už puikų žaidimą