Ypatingose rungtynėse P.Jankūną sugraudino jam skirtas video klipas 2

Kauno „Žalgirio“ kapitonui Pauliui Jankūnui pirmadienio vakaras „Žalgirio“ arenoje buvo ypatingas. Aštuoniolika metų Kauno komandoje praleidęs puolėjas galimai sužaidė paskutines rungtynes su žaliai baltais marškinėliais namų arenoje.

Visas rungtynes pirmavę žalgiriečiai „Betsafe-LKL“ serijoje dėl trečiosios vietos dar kartą įveikė Šiaulių ekipą, o iki serijos pabaigos jiems trūksta vos vienos pergalės.

Prieš mačą „Žalgirio“ kapitono laukė ypatingas pristatymas. Į aikštelę kviečiant žaidėjus P.Jankūnas žengė ne kaip įprasta žalgiriečių rikiuotės pabaigoje, o pats pirmas. Prieš tai visų „Žalgirio“ arenoje susirinkusių žiūrovų ir paties P.Jankūno akys nukrypo į video kubą, kuriame buvo parodytas vaizdo įrašas iš įspūdingos jo karjeros bei jo komandos draugų, Arvydo Sabonio ar sūnų Mato ir Adomo frazės.

„Daug emocijų buvo, atrodė, viską nustūmiau į šalį ir susikaupiau rungtynėms, tada sūnūs, visi draugai palinkėjimus sakė, tas filmukas sugraudino. Gerbėjai, šeima susirinkę, fanai atėjo į ketvirtąjį kėlinį, skanduotės mano atžvilgiu buvo smagu. Dažniausiai negirdi, ką skanduoja, bet šį kartą girdėjau ir tai jaudina. Buvau pasiruošęs toms rungtynėms, bet kažkur truputėlį pramušė. Ačiū gerbėjams, kurie po tokio „įspūdingo“ sezono dar atėjo į areną ir parodė pagarbą“, – po rungtynių spaudos konferencijoje teigė P.Jankūnas.

Pirmadienio rungtynėse „Žalgirio“ arenos parketas taip pat buvo dekoruotas P.Jankūnui skirta simbolika, o jo komandos draugai žaidė su marškinėliais, kuriuos puošė Jankūno pavardė.

Komentarai

  1. Aha

    Klipas tai net asara isspaude. Aciu, Pauliau, uz viska. Aciu uz visas nuostabias pergales, uz visas geras akimirkas ir ypac aciu uz tai, kad nepalikai Zalgirio sunkiausiais momentais. Pagarba amzina.

  2. R 65

    Paulius Jankūnas- tuo ir viskas pasakyta ! Ačiū ir sėkmės !