Kauno „Žalgiris“ atsisveikino su trimis legionieriais 21

Uždarius 2021–2022 m. krepšinio sezoną Kauno „Žalgiris“ atsisveikino su trimis komandoje rungtyniavusiais žaidėjais iš užsienio.

Artėjančiame sezone žaliai baltų kauniečių marškinėlių nevilkės trys legionieriai – Janis Strelniekas, Nielsas Giffey ir sezono viduryje prie komandos prisijungęs Tai Websteris.

32 metų J.Strelniekas su „Žalgirio“ marškinėliais Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 6,5 taško ir atliko po 1,8 rezultatyvaus perdavimo. Kiek geresnius skaičius latvis fiksavo Lietuvos krepšinio lygoje – 7 taškai ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Panašius skaičius Eurolygoje ir „Betsafe-LKL“ rinko ir N.Giffey. Vokietijos rinktinės narys prestižiniame Europos klubų turnyre vidutiniškai pelnė po 5,6 taško ir atkovojo po 2,7 atšokusio kamuolio, o vietiniame fronte rinko po 5,9 taško bei po 3,3 atšokusio kamuolio.

Vėliausiai prie komandos prisijungė T.Websteris, kuris iš Naujosios Zelandijos į Kauną atvyko lapkričio mėnesį. Gynėjas Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 4 taškus per rungtynes, o Lietuvos krepšinio lygoje rinko po 7,8 taško ir po 2,2 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Kauno „Žalgiris“ dėkoja J.Strelniekui, N.Giffey ir T.Websteriui už darbą ir linki geros kloties tolimesnėse karjerose.

Komentarai

  1. Adomas

    gaila😔🫡

  2. TT

    O kur zinute, kad Zalgiriui 450 tukst. kuriuos dave Fiba Lkl nugaletojams ne pinigai ? Dejuota, kad 3 paasl branguma komandoje latvis

  3. Linas

    Inkarais atsikratyta. Latvis 400k, Giffey 300k – pinigai paleisti vejais pagal tai kokia nauda jie dave komandai…Tikiuosi ir su Lauvergne bus atsisveikinta, nes kontraktas didziausias komandoje, o „dominavimo“ net LKL’e siemet nebuvo…

  4. Jonas

    Laverna kuo skubiau paleisti, nes net LKL’e nebepalose ir be motyvacijos isvis.

  5. Vidos

    Pagaliau, seniai laikas buvo.

  6. ...

    Dar nebuvo tokio sezono, kad norėtum visus legionierius išmest. Nu bet matant, kaip visi šitie atrodė, tikiuosi nei vieno daugiau nebepamatyt.

  7. ....

    Nu ir gerai. Liko dar tris balastus pramest per bortą. Nors jų ir taip nebuvo jau kažkur nuo balandžio mėn. Apgailėtini pirkiniai. Tikiuosi Motiejus pradės mąstyti su galvą, nes kito tokio sezono fanai nebeatleis.

  8. thank you

    for bronze, nors noretusi pirma zodi irasyti kitoki.

  9. Jorge

    What do you think? Where will Giffey play next season?

    https://www.bblprofis.de/index.php/2022/06/17/niels-giffey-verlaesst-zalgiris-kaunas/

  10. ssdd

    there are rumours on twitter about baskonia and bayern having an interest, which is surprising given his performance this season

  11. svogeriu kontora

    nepamirskit atkabinti kalno

  12. pagaliau

    nuo pradziu sakiau kad ir is lauvergne nieko gero, pagaliau sutinka zmones matau

  13. Samb

    Galėjo visus legionierius atkabinti nes tokiu nebuvo niekada kad iš sesiulegionieriu nei vieno normalaus nebent Nebo bet ir tas tinginys negaila nei vieno

  14. Fanas

    Aš esu iš Vokietijos ir Giffey tikrai nėra blogas žaidėjas. Jis ilgus metus buvo „Alba“ kapitonu ir turi Eurolygos patirties. Schilleris – Woltmannas tikrai būtų turėjęs gerą poziciją ir minutes jam kaip svajonių žaidėjui. Bet tie nuolatiniai trenerio ir sistemos pasikeitimai… Nenuostabu, kad kiti Eurolygos klubai gali susidomėti. Galų gale jis grįžta į Berlyną. Ir palyginkite Kalnietį-Giffey, kuris ten padarė daugiau ir taip pat traumų prasme. Tada pamatysite, kas yra inkaras ar grybas!!!

  15. Prasivalimas

    😁😀 Sekantis Nybo Lauvergne Lietuviai Miniotas Milaknis

  16. Eurolyga

    Giffey Domina baskonia

  17. Bronko

    Pasiulykit kas ir Maksvyti, nes ka jis renka i rinktine, teks laukti pralaimejimu, kad ji ismestu. O Zalgiryje max 1 sezonui…

  18. Linas

    Fanui iš Vokietijos: Giffey gal ir „neblogas“ žaidėjas, bet tikrai ne Žalgiryje…Tu išvis bent kažkiek matei Žalgirio rungtynių šį sezoną??? Giffey nedave komandai jokios naudos, daugelyje rungtynių isvis buvo minusinis: nei metimo, nei prasiveržimo, nei išgirtos gynybos….

  19. g3cSLeAm

    1

  20. 1

    LnlenrlE

  21. Armandinukas

    giffey taip zudinai zaide euroleagoje, blet tas gaidys nieko nedare, mano kairysis kiausis yra geresnis negu sitas asilas.