Pergalė išvykoje: žalgiriečiai laimėjo Vilerbane (VIDEO) 10

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo pirmąją šio Eurolygos sezono pergalę išvykoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Prancūzijoje rezultatu 93:76 (22:24, 28:22, 19:21, 24:9) įveikė Vilerbano ASVEL ekipą ir po 7 rungtynių savo sąskaitoje turi 4 pergales.

Dvikovą taikliu dvitaškiu pradėjo Keenanas Evansas, o Lukas Lekavičius ir Kevarriusas Hayesas surinko po keturis taškus – 10:10. Po K.Evanso perdavimo K.Hayesas įdėjo iš viršaus, Tyleris Cavanaugh taikliai metė iš toli, K.Evansas realizavo tris baudų metimus, dvitaškiu iš po krepšio pasižymėjo Laurynas Birutis, o Tomas Dimša taškus rinko nuo baudų metimo linijos – 22:24.

L.Birutis įmetė baudos metimą, K.Evansas sumetė du, o T.Dimša smeigė du tritaškius ir surengė aštrų reidą po krepšiu – 33:28. Ignas Brazdeikis du taškus surinko metimais nuo baudų linijos, dvitaškį iš po krepšio įmetė L.Birutis, o taikliu metimu T.Cavanaugh užbaigė greitą ataką – 39:31. Šešis taškus iš eilės surinko L.Lekavičius, dar vieną tolimą metimą realizavo T.Dimša, o I.Brazdeikis kėlinį užbaigė dviem taikliais baudų metimais – 50:46.

Du dvitaškius po pertraukos sumetė E.Ulanovas, vieną įmetė I.Brazdeikis, T.Dimša vėl pataikė iš toli, o L.Birutis įmetė tris baudų metimus – 62:62. T.Dimša smeigė nelengvą tolimą metimą, L.Lekavičius realizavo du baudų metimus, o du taškus iš po krepšio įsirašė E.Ulanovas – 69:67.

Pirmuosius savo taškus dvitaškiu metimu pelnė Rolandas Šmitas, du taškais pasibaigusius reidus į baudos aikštelę surengė L.Lekavičius, o K.Evansas įmetė dvitaškį su pražanga – 78:72. Arnas Butkevičius pataikė tritaškį iš kampo, reidą po krepšiu dvitaškiu vėl užbaigė T.Dimša, E.Ulanovas realizavo du baudų metimus,  po du taškus dar pelnė K.Evansas ir I.Brazdeikis, o dviem dvitaškiais susitikimą uždarė E.Ulanovas – 93:76

„Žalgiris“: T.Dimša 21, L.Lekavičius 16, E.Ulanovas 12, K.Evansas 12 (7 atk.kam., 8 rez. perd.), L.Birutis 8, I.Brazdeikis 8, K.Hayesas 6 (7 atk. kam., 5 blk.), T.Cavanaugh 5, A.Butkevičius 3, R.Šmitas 2.

ASVEL: J.Mathews 15, A.Noua 12, N.De Colo 11.

Komentarai

  1. 709

    Visus su pergale!!! Saunuoliai!!!

  2. Samb

    Visus su pergalle Zalgiriukas uzsikures taip ir toliau

  3. WOW!

    Ką šiandien išdarinėjo Tomas Dimša puolime! Graži pirmoji šio sezono Eurolygoje pergalė išvykoje, taip ir toliau!

  4. Dariau,

    pakomentuok ir pergalės proga ką nors,ar čia ateini tik po pralaimėjimų išriaugėt savo negatyvą,“specialiste“.

  5. taigi

    su labai kokybiska pergale , dimsa aisku visada taip nezais bet jisai yra visai kito lygio zaidejas nei lukosiunas ir jo mazos minutes praeityje yra klaida. zmones nerasinekit daugiau apie kalnieti , jau tema nusibodo ir visiems viskas aisku .

  6. Darius

    tik 5 komentarai ? Is manes toks pastebejimas, kad nors komanda labai atsinaujino, bet senai nemacuau tokio kovingumo Gal pries Statyba to pritruko, nes po sunkiu rungtyniu Eurolygoje pritruko fizines smarves, tai pavargusiiu kunui smegenines nepriverte luptis, matyt nebuvo jau is kokiu rezervu judeti.

  7. Žaliai baltas

    Ką čia daug komentuoti. Super!!! :) Ketvirtas kėlinukas 24:9, pati pabaiga 12:0. Taip ir toliau.

  8. Zalgiris

    Gera matyt komanda nauja veida naujus ginklus vieningumas gynyba blokai

  9. Paulius

    Zalgirio skautai – uzmeskit aki i Trent Frazier (FMP Meridian) kitam sezonui/ateiciai (https://www.youtube.com/watch?v=fJURmUxUisw). Galetu buti visai neblogas back up’inis scoreris su neblogu potencialu

  10. Rici

    Pauliau…tavo žodžiai pasirodo pildosi