„Žalgirio“ arenoje įveiktas ir Milano klubas (VIDEO) 12

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ir toliau išlieka nepralaimėję Eurolygos namų rungtynių šiame sezone. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 71:62 (16:11, 18:13, 15:15, 22:23) įveikė Milano „EA7 Emporio Armani“ ekipą.

Dvikovą taikliu tritaškiu pradėjo Ignas Brazdeikis, nelengvą dvitaškį įmetė ir du baudų metimus realizavo Rolandas Šmitas, o keletą minučių trukusį taškų badą nutraukė Edgaro Ulanovo dvitaškis – 9:4. Keenanas Evansas įmetė baudos metimą, Tyleris Cavanaugh įmetė lengvą dvitaškį, o Laurynas Birutis realizavo keturis baudų metimus iš eilės – 16:11.

Dvitaškį su varžovo pražanga įmetė Lukas Lekavičius, o K.Evansas smeigė tritaškį ir dvitaškiu užbaigė reidą į baudos aikštelę – 24:18. I.Brazdeikis dviem taikliais baudų metimais pavertė nesportinę varžovo pražangą, o po T.Cavanaugh tritaškio komandas skyrė dviženklis skirtumas – 29:18. K.Evansas tritaškį pataikė paskutinėmis atakos akimirkomis, o su antrojo kėlinio sirena dvitaškį įmetė R.Šmitas – 34:24.

R.Šmitas pasižymėjo dvitaškiu iš po krepšio, penkis taškus iš eilės surinko K.Evansas, o dvitaškį pridėjo ir L.Lekavičius – 43:30. Iš po krepšio keturis taškus įmetė L.Birutis, o dviženklį pranašumą po trečiojo kėlinio išsaugoti leido dar vienas K.Evanso dvitaškis – 49:39.

Baudos metimą įmetė L.Lekavičius, K.Evansas smeigė tritaškį, o I.Brazdeikis pataikė vidutinio nuotolio metimą – 55:49. Arnas Butkevičius perėmė kamuolį ir pats užbaigė greitą ataką, tuomet pataikė tritaškį ir vėl atstatė dviženklį „Žalgirio“ pranašumą – 60:49. Varžovai mažino atsilikimą, bet K.Evansas įmetė dar du baudų metimus, tris pridėjo E.Ulanovas, svarbius taškus po puolime atkovoto kamuolio pelnė R.Šmitas, o pergalę įtvirtino po du baudų metimus pataikę K.Evansas ir A.Butkevičius – 71:62.

„Žalgiris“: K.Evansas 23, R.Šmitas 10 (10 atk. kam.), L.Birutis 8, I.Brazdeikis 7 (5 atk. kam.), A.Butkevičius 7 (8 atk. kam.), L.Lekavičius 6, T.Cavanaugh 5 (6 atk. kam.), E.Ulanovas 5, K.Hayesas 0 (5 atk. kam.), T.Dimša 0, K.Lukošiūnas 0.

„EA7 Emporio Armani“: N.Mitrou-Longas 19, K.Pangosas 11.

Komentarai

  1. Darius

    kelios mintys, 5 pergales Eurolygoje is eiles namuose, kas galejo pagalvoti, kad taip bus ? Pagarba visai Zalgirio komandai uz tai. Tokios serijos ir pats Jasikevicius neatsisakytu ir idomu, o kiek pergaliu is eiles Kaune yra iskovojes Jaska su Zalgiriu ? Antras pastebejimas, kad komandos komplektacija po praeitu metu fiasko pagaliau gerai pavyko. Ir dar vienas pastebejimas, kad Maksvytis gali pasigirti iveikes geriausius ir garsiausius Europos krepsinio trenerius, nes vienas po kito is Kauno nuleistomis galvomis isvaziuoja Jasikevicius, Scariolo, Mesina. Taip ir toliau !

  2. 709

    Su pergale. Tikekimes Kevarius neiskris ilgam is rikiuotes. Sekmes ir sveikatos jam ir visai komandai.

  3. Darius

    pataisau komentara, uz zaidima ir komplektacija pagarba, o kaip ten su grynais pinigais, jau turbut viskas, arenoje grynu nebepriims ? Ir visiems tinka ?

  4. Pergale

    Bet klampios runktynes kaip zaidejams nebuvo grazios

  5. Dariau

    Paklausyk Maksvycio

  6. Zalgiris

    Zalgiris is lieka nepralaimejes namie o pasiekes 5 pergale Eurolygoje rikiuojasi salia tokiu grandu kaip Real ar Jasikeviciaus Barcelona

  7. Top8

    Zalgiris Top8 ka reiskia surinkus gera gynibine kovojancia Komanda ir buvo nemazai abejojanciu Maksvyciu Eurolygoje

  8. Top8 za

    Zalgiris Top8 ka reiskia surinkus gera gynibine kovojancia Komanda ir buvo nemazai abejojanciu Maksvyciu Eurolygoje

  9. A G

    uzkniso klaidu kiekis ir igno lipimas i medi…

  10. ....

    Šiaip bendrai paėmus, tai rungtynės nelabai pavyko. Svarbu laimėjom, bet puolimas tragiškas, padrikas ir be jokios minties. Meta kas tuo metu nori ir netingi. Armaniai labai prastai atrodė, buvo galima reikalus sutvarkyt kur kas lengviau.

  11. Startas

    Geriau nei Saro laikais Zalgiris pakartojo geriausia starta Eurolygoje

  12. Hyper

    Gražus krepsinis buvo , ypač ketvirtam kėlinyje . Su pergale !