Trilerį Berlyne išgyvenęs „Žalgiris“ palaužė ALBA krepšininkus (VIDEO) 12

Kauno „Žalgiris“ (14/13) dvigubą Eurolygos savaitę pradėjo pergale Berlyne. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:63 (15:14, 18:13, 11:18, 22:18) palaužė ALBA (7/20) krepšininkus.

Ignas Brazdeikis surengė taškais pasibaigusį reidą po krepšiu, Kevarriusas Hayesas realizavo du baudų metimus, o Isaiah Tayloras ir Achille Polonara taikliais dvitaškiais užbaigė greitas atakas – 8:8. Taškus nuo baudų metimo linijos rinko Rolandas Šmitas, dvitaškį paskutinę atakos sekundę įmetė A.Polonara, o Edgaras Ulanovas surinko tris taškus – 15:14.

Tomas Dimša smeigė tritaškį ir dviem taškais užbaigė prasiveržimą po krepšiu, puskabliu taškus pelnė Laurynas Birutis, bet komandos ir toliau žaidė nerezultatyviai – 22:22. Iš toli taikliai atakavo ir du dvitaškius pataikė Lukas Lekavičius, o keturis lengvus taškus iš po krepšio sumedžiojo K.Hayesas – 33:27.

Per pirmas šešias minutes po pertraukos du taškus pelnė E.Ulanovas, o taip įstrigęs puolimas jau vertė vytis varžovus – 35:37. Nelengvą dvitaškį įmetė R.Šmitas, ataką taikliu dvitaškiu užbaigė ir vėliau du baudos metimus įmetė I.Tayloras, tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo A.Polonara, o kėlinio pabaigoje du taškus įvertė ir L.Birutis – 44:45.

K.Hayesas realizavo du baudų metimus, keturis taškus iš eilės pelnė I.Tayloras, o A.Polonara pataikė iš toli – 53:50. Po baudos metimą pataikė L.Lekavičius ir A.Polonara, dvitaškį ir baudos metimą įmetė E.Ulanovas, keturis taškus surinko I.Tayloras, du baudų metimus sumetė E.Ulanovas, o pergalę metimu iš po krepšio įtvirtino R.Šmitas – 66:63.

„Žalgiris“: I.Tayloras 14, E.Ulanovas 10, A.Polonara 9 (9 atk. kam., 3 per. kam.), K.Hayesas 8 (3 blk.), L.Lekavičius 8 (5 rez. perd., 3 per. kam.), R.Šmitas 6 (7 atk. kam.), T.Dimša 5, L.Birutis 4, I.Brazdeikis 2, A.Butkevičius 0.

ALBA: M.Lo 10, L.Sikma 10, J.Smithas 10.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale! Itampa iki paskutines sekundes,bet pergale yra pergale.

  2. Aha

    Į klišesnės komandos titulą galėtų pretenduoti tik praeitų metų Žalgiris. Nu be žodžių tiesiog. Už tas pramestas baudas reikią nagus nukapot, net tokio elementaraus dalyko nesugeba. Dar profesionalais vadinasi.Kai atrodo blogiau jau neįmanoma žaisti,tai Žalgiriukas parodo, kad dar ir kaip galima. Tiesiog akys vemia į juos bežiūrint. O kaip greitai nusirito iš pretenduojančios į Top 8 iki blogiausios Eurolygos komandos.

  3. deja

    nuo trecio kelinio su pao zalgiris nebera top8 komanda, ir neaisku ar tokia dar bus.

  4. Opa

    Tai kam ziurite????

  5. Darius

    uz pergale aciu, sunku buvo, nes baudos nekrito. Kas zaide, zino kaip buna, kai pulsas maksimume, atsakomybe ir reikia mesti baudas Pabandyk, kad geras, kiek sumesi ? Svarbu, kad Ulia sumete kai reikejo, o Smitas kodel mete paskutini dvitaski, nesupratau.

  6. pritariu

    pergale yra svarbi ir neatšaukiama , nesvarbu kaip pasieke , del manes tai galetu laimet 20 tokiu pergaliu ir buti aštuonete, šalin rankas nuo žalgirio nepraustaburniai komentatoriai !

  7. Algimantas

    Viskas gerai, svarbiausia pergalė, sunki , bet pergalė. Laukiame kitų rungtynių ir aišku pergalės.

  8. to Aha

    Nepatinka Žalgiris-nežiūrėk. Eik žiūrėti šūdryčio. Ten ir vieta tokiem iškrypėliam.

  9. Zaliai baltas

    Ačiū vyram už tai, kad kovojo iki galo. Kovojo iki pergalės, kai visai žaidimas nesiklijavo. Su pergale!

  10. BBD meras

    Čia ne Žalgiris vokiečius palaužė, o patys vokiečiai save nulaužė. Susitiko dvi lūzerių komandos, tik vienai komandai šiek tiek daugiau pasisekė, tai ir laimėjo. Po graikų išniekinimo, nebėra Žalgirio šiam sezonui! Beje, nepadėkojau kavenckam už išrinkimą į merus dar vienai kadencijai. Nu tikiuosi baigti per šią kadenciją privatizuoti visus sklypus iš jūsų, o kad neverktumėt dar kokią gatvę išasfaltuosiu, nors ir snargliais, bet naujai. Ačiū loxai!

  11. Pergale

    Svarbu pergale kad ir kaip isvarkta kad ir klampiai geros runktynes Teylorui aisku itampa buvo pramestos baudos

  12. Saulius

    Varžybų esmė yra nugalėti. Laimėjo ir mes džiaugiamės. Kas be prisimins gražiai ar negražiai