„Žalgiris“ namuose susitvarkė su „Dzūkija“ (VIDEO) 7

„Betsafe–LKL“ čempionate titulą ginantis Kauno „Žalgiris“ iškovojo dar vieną pergalę. „Žalgirio“ arenoje Martino Schillerio auklėtiniai rezultatu 86:80 (25:20, 22:29, 17:16, 22:15) įveikė Alytaus „Dzūkijos“ krepšininkus.

Keturiais taškais iš eilės susitikimą pradėjo Joffrey Lauvergne, tuomet septynis paeiliui surinko Marius Grigonis, o Paulius Jankūnas pridėjo dvitaškį – 13:7. Du dvitaškius pataikė Rokas Jokubaitis, du taškus su pražanga įvertė Augustine’as Rubitas, į rikiuotę grįžęs Patricio Garino smeigė tolimą metimą, o kėlinuką taikliu dviejų taškų vertės metimu užbaigė Lukas Lekavičius – 25:20.

Dar keturis taškus antrojo kėlinio pradžioje surinko R.Jokubaitis, po dvitaškį pridėjo Marekas Blaževičius ir Thomasas Walkupas, J.Lauvergne pasižymėjo keturiais taškais, tačiau varžovai įgijo pranašumą – 37:41. Du tolimus metimus paeiliui smeigė P.Jankūnas, o pirmą rungtynių pusę užbaigė taiklūs M.Grigonio ir Martino Gebeno dvitaškiai metimai – 47:49.

Po pertraukos dviem taškais prisidėjo T.Walkupas, J.Lauvergne užbaigė dar dvi atakas, po tris taškus surinko L.Lekavičius ir A.Rubitas, o M.Gebenas pasižymėjo penkiais – 64:65.

Keturis taškus pelnė L.Lekavičius, po dvitaškį sumetė M.Gebenas ir J.Lauvergne, o penki komandos kapitono taškai sugrąžino pranašumą šeimininkams – 77:72. Perėmę iniciatyvą žalgiriečiai dar sulaukė dvitaškių iš M.Grigonio, T.Walkupo ir J.Lauvergne, o dvikovos pabaigoje dar vieną tolimą metimą įmetė P.Jankūnas – 86:80.

„Žalgiris“: P.Jankūnas 16 (6 atk. kam.), J.Lauvergne 16 ((6 atk. kam., 4 rez. perd.), M.Grigonis 11 (5 rez. perd.), L.Lekavičius 9 (4 rez. perd.), M.Gebenas 9, R.Jokubaitis 8, A.Rubitas 6, T.Walkupas 6 (5 atk. kam., 8 rez. perd.), P.Garino 3, M.Blaževičius 2, K.Lukošiūnas 0.

„Dzūkija“: P.Danisevičius 15, S.Jasaitis 14, G.Staniulis 13.

Komentarai

  1. 709

    Sveikinu visus su iskovotu tasku lenteleje.Kazkaip atrodo,kad komanda pavargus nuo krepsinio.

  2. Zalgiris

    Sunkiai sunkiai Dzukija rode charakteri iki pabaigos Jankunas MLDC 😁 4/5 Tritaskiu ir Su Garino sugrizimu

  3. s

    vasturija 0 minuciu, jeigu paleistu dar si sezona butu nuostabu, po tu javtoko kalbu apie ilgalaiki pojekta buvo kiles nemazas nerimas, kad sitas netikelis liks avansu dar bent metams, bet panasu jau ir sileris nebemato jo rotacijoj

  4. Samb

    Nesupratau Vasturia tipo lyderį taupo Eurolygai

  5. Zalgiris

    Gal kad Garino zaide arba dave Daugiau Lukociunui jokubaiciui

  6. Vycka to s

    o tikrai Javtokas apie Vasturia kalbėjo kaip apie ilgalaikį projektą? aš apie Garino tik pamenu

  7. heyhey

    visai neseniai javtokas savo interviu pareiske kad vasturia ilgalaikis zalgirio projektas, o dabar jau nori i federacijos prezidentus. Bet gali buti ir taip kad isejus walkupui kita sezona vasturija pasislinks i jo vieta , cia mano nuomone, nes jisai yra izaidejas ir turi garantuota kontrakta antriems metams. As tai buciau visom keturiom ar penkiom uz tai kad ji paskolintu kokiam lietkabeliui kad ir uz puse sumos . Vakar zalgiris dare treniruote , bet jinai irgi nepavyko , taip iseina kad jankunas budamas 36 metu maziau pavarges uz 10 metu jaunesnius tiek fiziskai tiek psichologiskai, jai liks toks nusiteikimas busim makabio sutrypti