Paskutinis šansas įsigyti Kauno „Žalgirio“ sezono abonementą ir ketvirtadienį startuojanti bilietų prekyba 16

Aukščiausio lygio kovų išsiilgę krepšinio gerbėjai praktiškai išgraibstė abonementus į prasidedančio sezono Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes. Trečiadienį prasidėsiančioje viešoje abonementų prekyboje sirgaliai susigrums dėl paskutinių vietų, o jau kitą dieną startuos bilietų prekyba į atskiras rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

Rugpjūčio viduryje į prekybą buvo paleisti 3000 abonementų, kuriuos galėjo įsigyti tik 2019–2020 m. sezono abonementų savininkai ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai. Rugsėjo 15 dieną 10.00 val. startuosiančioje abonementų viešoje prekyboje, kuri baigsis rugsėjo 16 d. 10.00 val., tebus likę vos 50 abonementų Žalioje zonoje (112/113 ir 130/131 sektoriuose).

Pasibaigus abonementų pardavimo laikotarpiui, iškart startuos bilietų prekyba į atskiras rungtynes „Žalgirio“ arenoje. Nuo rugsėjo 16 d., ketvirtadienio, 11.00 val. bus galima įsigyti bilietus į spalio mėnesio rungtynes.

Pirmąjį 2021–2022 m. susitikimą „Žalgirio“ arenoje bus galima išvysti spalio 7 d., kai į Kauną atvyks Mindaugą Kuzminską ir Artūrą Gudaitį savo gretose turinti Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda.

Spalio 10 d. žalgiriečių laukia dvikova su Klaipėdos „Neptūno“ komanda, o Eurolyga į „Žalgirio“ areną sugrįš spalio 21-ąją, kai kauniečiai susitiks su Miuncheno „Bayern“ ekipa.

Bilietus bus galima įsigyti ir į spalio 23 ir 31 d. Lietuvos krepšinio lygos rungtynes, kuriose „Žalgiris“ priims Kėdainių „Nevėžio–Optibet“ ir Prienų „Labas GAS“ krepšininkus.

Norėdamas reaguoti į dažnai kintančius saugumo užtikrinimo reikalavimus, „Žalgiris“ šį sezoną bilietų prekybą vykdys tik į artimiausio mėnesio rungtynes. Pavyzdžiui, bilietai į lapkričio mėnesio rungtynes prekyboje pasirodys spalio antroje pusėje.

Primename, kad įvedus Galimybių pasą ir Lietuvos Respublikos Vyriausybei atnaujinus reikalavimus uždarose patalpose vykstantiems renginiams, į „Žalgirio“ areną galės sugrįžti visi Galimybių pasą turintys aistruoliai. Tokiu atveju į rungtynes atvykstantiems asmenims patogiausia pasiskiepyti ir klubas skatina krepšinio gerbėjus būti pasiruošus sezonui, taip išvengiant nuolatinio testavimo prieš kiekvienas rungtynes.

Bilietų prekyba bus vykdoma tik internetu, „Žalgirio“ arenos kasos nebus atidaromos. Dėl grupinių (10 bilietų ir daugiau) užsakymų galima kreiptis el. paštu: bilietai@zalgiris.lt.

Komentarai

  1. Darius

    Na ką gi, arenoje matysime vien genetiškai modifikuotus organizmus, tačiau nepamirškite, kad jų piš pasai galios ribotą laiką, kas gavęs dvi dozes marmalo atsipalaidavo, kad viskas, netrukus turės marmaliuotis trečią, kitaip į areną ni ni. Vos jiems bus suleista trečia dozė, jau reikės šutinti ketvirtos. Teks vėl šutint į skiepobusą. Bus įdomu pažiūrėti, kiek dozių tikintys mokslu atlaikys. Gero jums sirgimo, hahaha

  2. Linas

    Nevisprotis…

  3. Samb

    Dariau žemas lygis taip rašyti skiepas yra kiekvieno reikalas nenori nesiskiepiji bet čia visiems savo nuomonės reikšti nereikia ir ant fanų stumti nereikia tavo bėdos kad negali nueiti į areną aš Zalgiri ir su dujokauke ziuresiu svarbu leistų į areną taip kad nereikia Lia lia

  4. Jo

    Dariau, užkniso tos nesąmonės juodai, bet kitaip ir vėl nieko neparduotų ir milijoninis nuostolis būtų

  5. Darius

    Samb, viskam yra ribos, as to pišpasio imti neketinu. Man asmeniskai butu ziauriaii zemas lygis, jie manes neisprievartaus. Eisiu slaveju dirbt, siuksles kraut, bet to avipasio neimsiu ir i kontoras, kur be sudpasio neileidzia, neisiu. Taip pat nesitestavau ir nesitestuosiu.

  6. siulau

    adminui banint antivakseriu diskusijas ir pasisakymus, kam gali buti idomu ar kokiam pusprociui labiau patinka rudai ar baltai sikt.

  7. Vycka

    Dariau, taigi kiekvienas iš proto eina savaip, ne kiekvienas puola tuo girtis…užtrukau 20 min dėl vienkartinio skiepo, po pusmečio ar kiek ten vėl užtruksiu, neketinu nei savo, nei kitų sveikata rizikuoti bei visokių nepatogumų dėl prekybos centrų, kelionių, kabakų turėti vien dėl antivakserių pezalų, nekreipiu dėmesio į mnažumų propogandas – ni pedikų, nei vegetarų, nei antivakserių

  8. Darius

    neatkalbinėju nei vieno, priešingai, eikite Vyckos pavyzdžiu ir marmaliuokitės, juk net straipsnyje Žalgiris skatina eiti ir susimarmaliuoti. Kas dar to nepadarėte, pirmyn, 20 min ir jūs pusę metų „laisvi“. O aš palauksiu, pažiūrėsiu.

  9. Vycka

    galvok ga;vok, kaip sako rusai: indiuk dumal i v sup popal;) kol pasiskiepiję nejaus nepatogumų, kiti burbės ir galiausiai vis tiek pasiskiepys, o gal ir nespės pasiskiepyti, kiek jau tokių istorijų, kurie reanimacijoje jau liejo ašaras, jog laikėsi Dariaus požiūrio

  10. Darius

    taip taip, nespėjam tokius vežti į reanimaciją, o iš reanimacijos į sunkvežimius ir į masines kapavietes, matėm. Todėl prisijungiu prie Žalgirio klubo raginimo marmaliuotis, kas to dar nepadarė. Paskubėkite, avys, greičiau, vyksta masinis apsivalymas nuo idiotų. O aš palauksiu.

  11. Vyckai

    uzuojauta

  12. Tik

    Nereikia svaigt, kad pasiskiepijusiems nebus nepatogumų. Nedaug trūko, kad autobusai būtų nevažiavę, o prekybininkai dėl sumažėjusių apyvartų jau verkia

  13. Nepateisins vilciu

    Zalgiris neatmeta galimybes stiprintis sezono eigoje

  14. Miestai

    I Raudona Covid19 zona jau pateko visi didieji salies miestai

  15. a

    kazin ar buvo galima didesne antireklama pasidaryt artejanciam sezonui nei per sita pasiruosima..

  16. Zalgiris

    Zalgiris dar stiprinsis ? Toks prastas pasiruosimas priverte Zalgirio vadovus galvoti apie galima pastiprinima jei kazkuris is naujoku nepateisins vilciu