„Žalgiris“ pergalingai pradėjo KMT ketvirtfinalio seriją (VIDEO) 15

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sekmadienį pergalingai pradėjo Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalio seriją su Jonavos „CBet“ ekipa. Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje varžovus įveikė rezultatu 86:75 (20:22, 25:10, 17:28, 24:13). Atsakomosios rungtynės Garliavos sporto ir kultūros centre bus žaidžiamos sausio 18 d., antradienį, 17.00 val.

Net septynis taškus iš eilės dvikovos pradžioje surinko Janis Strelniekas, o Artūras Milaknis ir Mantas Kalnietis pridėjo po tritaškį – 13:9. Penkiais taškais iš eilės pasižymėjo Tyleris Cavanaugh, dvitaškį pataikė Lukas Lekavičius, tačiau po pirmojo kėlinio teko vytis varžovus – 20:22.

Dar septynis taškus žaibiškai surinko L.Lekavičius, Paulius Jankūnas taikliai metė iš toli, o dvitaškį realizavo J.Nebo – 32:24. A.Milaknis tiksliai paleido dar vieną tritaškį, penkis taškus paeiliui surinko J.Strelniekas, M.Kalnietis pridėjo du taškus, o po dar vieno taiklaus J.Strelnieko tritaškio, skirtumas išaugo iki rekordinio – 45:32.

Po dvitaškį po pertraukos pataikė J.Strelniekas ir L.Lekavičius, M.Kalnietis pridėjo dar vieną tolimą metimą, o J.Nebo surinko keturis taškus – 56:45. Tris minutes taškų pelnyti negalėjusius kauniečius išjudino Tai Websterio tritaškis, baudos metimą realizavo Karolis Lukošiūnas, dvitaškį įmetė T.Cavanaugh, tačiau varžovai priartėjo – 62:60.

K.Lukošiūnas smeigė tritaškį, T.Cavanaugh sumetė keturis baudų metimus, du realizavo Edgaras Ulanovas, o J.Nebo dvitaškiu vėl padidino pranašumą – 73:66. L.Lekavičius pasižymėjo taikliu tolimu metimu ir dvitaškiu, J.Nebo pridėjo keturis taškus, T.Cavanaugh du taškus įsirašė po puolime atkovoto kamuolio, o dvikovą taikliu dvitaškiu užbaigė E.Ulanovas – 86:75.

„Žalgiris“: J.Strelniekas 17 (4 rez. perd.), L.Lekavičius 16 (6 rez. perd.), T.Cavanaugh 13 (6 atk. kam.), J.Nebo 12 (5 atk. kam.), M.Kalnietis 8, A.Milaknis 6, E.Ulanovas 4 (9 atk. kam.), K.Lukošiūnas 4, T.Websteris 3, P.Jankūnas 3. 

„CBet“: E.Lecomte 27, L.Kisielius 15, E.Šaulys 14.

Komentarai

  1. Šančiai

    Tiesiog vargsta, atidirbinėja. varganas žaidimas, vargana pergalė.

  2. Jo

    Ką jie veikia LKL kmt taip žaidžia baisu jie turi tik 6 žaidėjus vos jie nenukala pilna sudėti turinti

  3. 709

    Su eiline isgimdyta pergale! Greiciau pasibaigtu tas kosmariskas zezonas.

  4. Sunkiai

    Vien Tas Kad Zalgiri Gelbejo Tritaskiai turejo +17 bet sugeba isbarstyt po 3 kelinio +2 Jonava energyngai grizo Aisku 4 Kelini pritruko jegu 8 zaide Pasiseke kad Jonava klydo pabaigoje

  5. Siauliai

    Su Siauliais bus neramu Kai taip zaidzia

  6. Tvarkarastis

    Dar kas dvi dienas zaist Jonava Fenerbache Rytas

  7. Fanas

    Motiejau, tau dar neatsibodo šio antakio krušlio pornografija, a ??? Mest von šitą dolbaną treneriūkštį lauk ir kuo greičiau, ir kuo toliau. Lochų lochas net Krapiką pradeda perspjaut. Jau 1001-ą kartą vyksta tas pats per tą patį, o tas antakio pislys nifiga nieko nedaro – tik įgyja komanda kelis taškus, pypiec žaidimas kažkur išnyksta, sakau, toks vaizdas, kad galvoja jog JAU laimėjo, ir važiuojama greit į duobę ir minusą. Tas buvo tiek su visom EL komandom, tiek paskutiniais Prienais ar šiandien su Jonava. O šis treneriūkštis stovi išbalęs, reakcijos nulis, jokio užvedimo, jokio žaidėjų perstatymo, nulis minties žaidime, tik savo antakį dročina. Per cielą minutę net nesugeba nieko padoraus komandai pasakyt, tik ir pisasi su tuo antakiu. Nu tokio š….o gabalo trenerio parodijos (neskaitant pirmo slidininko) senokai bebuvo. 7 priešininkai, pas Žalgirį visi, net nesugeba net triuškint, tasosi iki paskutinių sekundžių su autsaideriais, jokios minties statyti reikuamus žaidėjus prie įsišaudžiusio priešininko (matyt, o kam – tegu ir toliau mėto laisvas), gynyba nulinė, puolimas bedantis, jei ne trapakai šiandien, galėjom laisvai ir prapilt.
    Nafik toks šlykštus treneriūkštis, jei jis impotentas treniravime, a, Motiejau ??? Nei žaidėjų užvest, nei jų nuteikt, toks jausmas, kad žaidėjai padėję ant šio šlykštalo, tas kažką mekena, o žaidėjai arba juokauja, arba šiaip nekreipia dėmesio į locho sapaliones. Tiek laiko antakio pislys sėdi, nulis progreso, visai jokio, komanda destrukcijoj, pasimetę, todėl ir toks apgailėtinas žaidimas, KMT ir JKL čempionų titulai šiemet nesišviečia, baisu, kad nebūtų ir naujam sezone :-(

  8. lol

    nuo zaidejo iki trenerio – jokio potencialo ir progreso.

  9. Darius

    motiejunai, kaip zaidimas ? Kosmosas, ar ne ? Ar jau ne ? Vis dar keli komandai tiksla patekti i eurolygos top 8 ?

  10. Zdovco

    Bedos zalgirio 3 keliniuose

  11. dabar

    jau matosi bedos ne tik silpnam perimetre bet ir trenerio, neisreikalauja is zaideju jugoslavisko krepsinio , niekaip, nera jokio grieztumo , akivaizdziai matosi is zaideju veidu, jauciasi komfortiskai ir patogiai , gauna desimt kartu dodesnes algas negu oponentai LKL, bet zaidzia apylygiai

  12. Darius

    užteko išeiti Šarui ir blogiausias vadybininkas per trumpą suspindėjo visu gražumu, sėdi dabar akis išvertęs, per skudurą kvėpuoja ir žiūri kaip čia taip nutiko. O nutiko taip, kad dabar bus sunku pakilti iš dumblo. Kas norės eiti žaisti į paskutinę komandą, vadovaujamą apsišaukėlio ir treniruojamą neaiškaus trenerio ? Kas norės treniruoti komandą, sukomplektuotą baisiai ir neturinčią perspektyvų ? Manote atsiras rimtas treneris, kuris norės trinti antakį, žiūrėdamas į tokią sudėtį, kai jokia pergalė Eurolygos turnyre nesišviečia ? Kas norės remti paskutinę komandą, į kurią žiūrint visi tik keikiasi ? Man pikta, kad turėdamas šitokią Šaro paliktą bazę tas bukagalvis ponas taip žaibiškai viską sugriovė. Žalgiris prarado pagarbą. Žalgiris nebėra tas magnetas, į kurį pažiūrėti žmonės važiavo iš visos Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir net Estijos. Dabar primokėti reiktų, kad į tą stenėjimą turėtum žiūrėti. Ir dabar tas mėšlius vadybininkas jau pats niekaip nepataisys reikalų, dabar jau reikia, kad ateitų dirbti rimtas žmogus, kuris dar turi autoritetą krepšinio pasaulyje. O tam mėšliui kuo greičiau dingti iš tv ekranų ir nesirodyti šitiek pridirbus.

  13. ....

    Jau tik pranešus apie Jurę iš kart buvo aišku, kad nieko gero nebus. Bet ponui vadybininkėliui kitaip atrodė. Tas pats ir su Shileriu buvo. Jau pernai matėsi, kad nėra jokios minties žaidime ir gale sezono prasileidom visas rungtynes dėl kovos į aštuntuką. Bet ne, duodam Shileriui surinkt komandą ir tada atleidžiam pradžioj sezono. O tada pasirodo gelbėtojas Jurė, Eurolygos komandą treniravęs anam šimtmetį, kuris išvis nesupranta kur papuolė. Vienu žodžiu, genialus valdymas.

  14. Darius

    Visi durniai. Visus lauk! Mane reikia paskirti treneriu ir dar sporto direktorium, ir dar vietoj blogiausio vadybininko. Važius tada žmonės į mane pažiūrėti, važiuos iš visos Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir net Estijos. Ir dar Eurolygai galiu vadovauti.

  15. Dariui 2022.01.17 13:03

    😂😂😂