Kauno „Žalgiris“ turi naują partnerį, o sirgaliai galės prisidėti tapdami „superžaliais“ 0

Enefit_9

Naujuoju Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo partneriu tapo nepriklausomas energijos tiekėjas „Enefit“. Pasirašyta sutartis laikinosios sostinės komandai padės ne tik siekti kuo geresnių rezultatų, bet ir klubo spalvoms leis įgauti papildomą prasmę. „Enefit“ siūlo išskirtinai tik iš atsinaujinančių šaltinių gaminamą elektros energiją, kurią pasirinkę sirgaliai galės papildomai prisidėti prie klubo tikslų.

„Enefit“ generalinis direktorius Vytenis Koryzna teigia, kad sudarytas bendradarbiavimo modelis leidžia tiesiogiai prisidėti prie komandos biudžeto papildymo kiekvienam krepšinio sirgaliui Lietuvoje. Tereikia internetu sudaryti elektros energijos tiekimo sutartį. Su kodu „ZALGIRIS“ pasirinkti elektros energijos tiekimo planą „Superžalias“, kuris įpareigoja vartotojams tiekti tik Lietuvoje veikiančiuose vėjo jėgainių parkuose gaminamą elektros energiją. Kitaip sakant, sirgaliai nuo šiol turės progą tapti dar žalesniais – ne tik prisidėti prie klubo, bet ir tvarumo tikslų.

„Pasirinkimas bendradarbiauti su „Žalgiriu“ yra itin natūralus ir savalaikis: juk tai visos Lietuvos komanda, lyg vienas šalies simbolių ir vizitinė kortelė, o mūsų įmonės veiklos filosofija rūpintis valstybės ateitimi ir aplinka, kurioje gyvename, bei turimas žaliosios elektros energijos tiekimo planas „Superžalias“ lyg užkoduoja bendradarbiavimą su žalią spalvą savo atributikoje naudojančiu klubu. Toks įmonės žingsnis taip pat susijęs su noru prisidėti prie klubo augimo ir pasiūlyti taip elgtis visiems šalies gyventojams. Kadangi elektros energijos kainą šiais neramiais laikais galima fiksuoti net šešeriems metams, laimi visi“, – akcentuoja „Enefit“ vadovas.

Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas džiaugėsi pasirašyta bendradarbiavimo sutartimi ir akcentavo, kad klubą bus galima dar labiau susieti ir su tvarumo idėjomis. Šis rūpestis mus supančia gamta yra giliai įsišaknijęs į „Žalgirio“ filosofiją – net komandos marškinėliai gaminami pasitelkiant inovatyvias drabužių pramonės technologijas ir tvarumo principus.

Nereikėtų pamiršti, kad „Žalgirio“ namų arenoje įdiegtos energijos valdymo sistemos, o už aukštą energinį efektyvumą šiai arenai buvo suteiktas „BREEAM In-Use“ sertifikatas, kurio prieš tai neturėjo nei viena sporto arena pasaulyje. Tolimesniuose klubo planuose – saulės elektrinės ant arenos stogo ir geoterminis šildymas.

„Nuolat stengiamės būti žingsniu priekyje ir rodyti pavyzdį kitiems. Taip pat žvalgomės į naujas galimybes prisidėti prie pagalbos aplinkai. Todėl džiaugiamės bendradarbiavimu su „Enefit“ – tai dar vienas žingsnis link tvaresnės ateities ir galimybės visomis prasmėmis tapti dar labiau žaliais. Galima sakyti, jau beveik 80 metų mus, „Žalgirį“, lydinčios spalvos įgauna ir visai kitokią prasmę. O papildomas mūsų naujųjų partnerių ir sirgalių indėlis padės dar labiau sustiprinti komandos pamatus naujajam sezonui“, – tvirtina P.Motiejūnas.

Komentarai