„McDonald‘s žvaigždžių alėją“ papildė J.Lauvergne delno įspaudas 10

Kaune esančioje „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“ atidengtas dar vienas Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos nario delno įspaudas. Jubiliejiniu 20-uoju žalgiriečiu, palikusiu savo delno įspaudą žvaigždžių alėjoje, tapo „Žalgirio“ vidurio puolėjas Joffrey Lauvergne.

J.Lauvergne savo delno įspaudu papildė garbingą „McDonald‘s žvaigždžių alėją“, kurioje įsiamžinusios yra tokios krepšinio žvaigždės kaip Arvydas Sabonis, Tanoka Beardas, Marcusas Brownas bei dabartiniai žalgiriečiai Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, Artūras Milaknis ir Edgaras Ulanovas.

Antrąjį sezoną Kaune rungtyniaujantis J.Lauvergne žalgiriečiams yra padėjęs iškovoti dvi Karaliaus Mindaugo taures ir abu kartus tapo naudingiausiu finalo ketverto žaidėju. Praėjusiais metais Lietuvos čempionu tapęs prancūzas buvo išrinktas ir į geriausių Lietuvos krepšinio lygos žaidėjų penketą.

„Manau, kad karjerą baigiantis Paulius Jankūnas šioje alėjoje galėjo palikti ir antrąjį įspaudą, – juokavo J.Lauvergne. – Kalbant rimtai, man yra didelė garbė būti įamžintam šalia tokių garsių žalgiriečių. Nors šis sezonas mūsų komandai nesusiklostė taip, kaip norėjome, džiugu, kad tokios tradicijos yra tęsiamos.“

„Suprantame, koks svarbus kauniečiams yra krepšinis. Per beveik du dešimtmečius truksiančią partnerystę su „Žalgiriu“ mūsų restorane Kaune, Savanorių pr. 321A, įsivyravo krepšinio tema. Čia įrengtame „Žalgirio“ kampelyje puikuojasi laimėtos taurės ir komandos narių marškinėliai. Šio restorano prieigose įtvirtinome ir tradiciją – atidengiame komandos išrinkto krepšininko delno įspaudą. Dėl pandemijos praėjusį sezoną to padaryti nepavyko, todėl džiaugiamės, jog po dviejų metų visi vėl galėjome susitikti ir įamžinti dar vieno komandos nario pasiekimus. Nusipelniusių „Žalgirio“ komandos narių delnų įspaudų restorano prieigose jau net 20“, – džiaugėsi Vladimir Janevski, „McDonald’s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Tradiciją kiekvieno sezono pabaigoje papildyti alėją dvejus metus iš eilės buvo prislopinusi pandemija. Prieš tai, 2019 m. pavasarį, savo delną įspaudą Kaune paliko Brandonas Daviesas.

Komentarai

  1. Pavarges fanas

    Lavern

  2. Arsenas

    This is Maneskin

  3. Alio

    Cia tai trolina gerai…tai dsr vasturia ir garino tegul anspaudus sloves buna ten

  4. Jo

    Kas renka kieno bus delnas o kada bus luko

  5. Linas

    Yra kur kas labiau nusipelnusių,o prancūzas už šį sezoną tikrai nenusipelnė.Brangiausias komandos žaidėjas turėtų dominuoti bent jau Lkle,bet šį sezoną ir to nebuvo…Be to matosi,kad jam jau pochui,kitą sezoną keliaus kitur…Aš ne prieš…

  6. oho

    Lavernui, Kalnieciui, Jankunui, Milui, Ulei reiketu Mcdonalds ir isidarbint kitam sezonui.

  7. Darius

    galetu kas nors prisikt i ta delna

  8. ....

    O tai Lukas kaip ? Man atrodo jis daug vertesnis.

  9. Antanas

    Kuo toliau tuo labiau, man atrodo, kad Motiejunas ir visa Zalgirio organizacija visiskai nejaucia Zalgirio fanu ir visu kainieciu nuotaiku. Apie kokias sloves alejas galime kalbet po visu situ sezono fiasko?

  10. .

    grigonio, walkupo antspaudu nera. aisku cia turbut del pandemijos taip susikloste, bet vistiek gaila, abu paliko tikrai ryskesni pedsaka nei lauvergne.