Dovana sirgaliams: nemokama dokumentinio serialo apie Tautvydą Sabonį serija 1

Prieš Kauno „Žalgirio“ krepšininkams pradedant pasiruošimo 2022–2023 m. sezonui darbus, visiems žaliai baltų sirgaliams „Žalgiris Insider“ turinio platforma skiria vasarišką dovaną – nemokamą dokumentinio serialo #ŽalgirisAllAccess seriją apie Tautvydą Sabonį.

Praėjusio sezono metu „Žalgiris Insider“ prenumeratoriams pristatytoje serijoje apžvelgiamas Tautvydo Sabonio kelias į Kauno „Žalgirio“ organizaciją – nuo darbo dublerių komandos trenerių štabe iki prisijungimo prie vyrų ekipos.

Beveik 40 minučių serijoje pakalbintas „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas, vyrų ir dublerių komandos žaidėjai bei treneriai. Pašnekovai bei pats T.Sabonis papasakojo apie jaunojo „Žalgirio“ specialisto darbą bei ryšį su žaidėjais.

„Žalgiris Insider“ prenumeratoriai praėjusį sezoną sezone galėjo išvysti ir antrąją #ŽalgirisAllAcess dokumentinio serialo seriją apie Eurolygos rungtynių savaitę. Dar anksčiau platformoje prenumeratoriai stebėjo ir dokumentinį filmą „New reality“, pasakojantį apie COVID-19 pandemijos paliestą sezoną.

Naujajame sezone „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai jau nuo pasiruošimo sezonui pradžios galės pirmieji išvysti karščiausius reportažus, pokalbius su žaidėjais ir treneriai bei kitą vaizdo ir tekstinį turinį.

Komentarai

  1. Bronko

    o yra daug tokiu kam ydomu? cia ne Arvydas ir ne Domantas…