Dvikovoje su „Panathinaikos“ – alternatyvios „Žalgirio“ aprangos debiutas 5

Gruodžio 2 dieną pilnutėlė „Žalgirio“ arena vėl pulsuos Eurolygos ritmu, kadangi žalgiriečiai vienuoliktojo turo rungtynėse Kaune priims Atėnų „Panathinaikos“ ekipą.

Ši dvikova bus ypatinga ir tuo, kad vietoje tradicinių žaliai-baltų marškinėlių Kauno „Žalgirio“ krepšininkai rungtyniaus pasipuošę naujomis aprangomis.

„Žalgiris“ pristato alternatyvią šio sezono aprangą, kuri bus juodos spalvos, o vietoje „Žalgirio“ pavadinimo ant marškinėlių puikuosis Kauno miesto vardas.

„Jau tampa įprasta, kad bent kartą per sezoną užsivelkame kitokius, kiek neįprastus „Žalgirio“ marškinėlius. Už Atlanto alternatyvios aprangos nėra naujiena, kur NBA klubai kiekvienais metais pristato savo miestams skirtus ypatingus marškinėlius, bet mūsų šalyje tai yra inovatyvus dalykas. Bus labai įdomu išbandyti šias naujas aprangas žaidžiant sausakimšoje arenoje per Eurolygos rungtynes“, – sakė „Žalgirio“ kapitonas Edgaras Ulanovas.

Daugkartiniams Lietuvos čempionams pastaraisiais metais yra tekę žaisti su retro stiliaus marškinėliais, taip pat ir su Ukrainos palaikymui ar kariuomenės dienai skirtomis aprangomis.

Rungtynės „Žalgirio“ arenoje prasidės 19.44 val., o riboto leidimo „Žalgirio“ alternatyvius marškinėlius sirgaliai Žalgirisshop.lt parduotuvėse įsigyti galės jau artimiausiu metu.

Taip pat penktadienį „Žalgirio“ arenoje bus minima savanorių diena, skirta klubui per Eurolygos ir „Betsafe-LKL“ rungtynes padedantiems pagalbininkams iš „Sporto savanorių sąjungos“, savanoriams iš „Jaunimo linijos“, Kauno hospiso namų ir kitiems.

Be to, per penktadienio rungtynių didžiąją pertrauką specialų pasirodymą atliks Saulius Prūsaitis ir Iglė, pristatysiantys gruodžio 21-ąją „Žalgirio“ arenoje vyksiantį savo koncertą.

Komentarai

  1. gal

    galit pasakyti , prie ko juoda spalva Žaliai baltu spalvu komandai?

  2. Linas

    Žalgiris turi būti žaliai baltas, todėl alternatyvioms aprangoms sakau ne…

  3. Gera

    Graži ta alternatyvi apranga

  4. gal

    ir grazi vienam kartui , bet kad juoda spalva dabar tapo dominuojanti net ir ant merčo

  5. Albertas

    Gal jau jungsimės su Rytu,mes negalim keist žalio kraujo baltame fone.