Išvyka į Italiją baigta pergale Milane (VIDEO) 6

Kauno „Žalgirio“ (11/8) krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę Italijoje baigė pergalingai. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:61 (19:9, 18:18, 22:13, 7:21) įveikė Milano „EA7 Emporio Armani“ (6/13) ekipą.

„Žalgirio“ taškų sąskaitą Milane dviem prasiveržimais atidarė Ignas Brazdeikis (4:4). Iš jo estafetę perėmė Rolandas Šmitas, rinkęs 8 taškus, tarp kurių įsiterpė ir Kevarriuso Hayeso baudų metimai – 14:6. K.Hayesas pasižymėjo ir po atkovoto kamuolio puolime, o Arnas Butkevičius užbaigė ataką su pražanga – 19:6. Po pirmojo kėlinio kauniečiai pirmavo 19:9.

Isaiah Tayloras prasiveržė po krepšiu, A.Butkevičius realizavo baudų metimus – 23:11. Tritaškiais apsikeitė Stefano Tonutas ir Lukas Lekavičius (26:14), bet tada žalgiriečiai daugiau nei 3 minutes strigo puolime – 26:20. Tylą nutraukė į aikštę grįžusio Edgaro Ulanovo tritaškis, o antrąjį kėlinį 8 taškais iš eilės uždarė K.Hayesas – 37:27.

E.Ulanovas po pertraukos smeigė tritaškį, po du taškus įsirašė T.Dimša ir R.Šmitas, o K.Hayesas sumetė du baudų metimus – 46:34. R.Šmitas pataikė iš toli, E.Ulanovas sumetė baudų metimus, L.Birutis įdėjo iš viršaus, Achille Polonara smeigė tritaškį, A.Butkevičius pridėjo baudos metimą, o L.Lekavičius taip pat pataikė dvitaškį – 59:40.

Per pirmas šešias paskutinio ketvirčio minutes kauniečiai nepelnė net taško, o varžovai priartėjo 59:50. K.Hayesas įmetė po puolime atkovoto kamuolio, nelengvu dvitaškiu pasižymėjo E.Ulanovas, bet likus žaisti minutę komandas skyrė penki taškai – 63:58. Tuomet itin sudėtingą tritaškį įmetė E.Ulanovas ir kauniečiai šventė pergalę – 66:61.

„Žalgiris“: K.Hayesas 16 (7 atk. kam.), E.Ulanovas 13 (8 atk. kam.), R.Šmitas 13, A.Butkevičius 6 (2 per. kam.), L.Lekavičius 5, I.Brazdeikis 4, A.Polonara 3, L.Birutis 2, T.Dimša 2, I.Tayloras 2.

„EA7 Emporio Armani“: B.Baronas 11, D.Hallas 9.

Komentarai

  1. 709

    Visus su pergale! Puiki kelione i Italija ir namo griztam su dviem pergalem.Siam zezone su Italijos komandom 4-0.Saunu!!!

  2. Darius

    4 kelinys buvo kosmaras, bet Zalgiris atsilaike. Be Evanso iskovota 3 pergale eurolygoje is eiles, kas galejo pagalvoti. Bravo visu pirma Maksvyciui, kad tinkamai paruosia komanda. Tik i Brazdeiki sunku ziureti. Pvz nuo pirmo kel 7 min jis sugadino tris Zalgirio arakas is eiles. Kas per balvonas, pasiima kamuoli ir dauzo sau po klynu, tipo kietas. Pastoviiai nemoka ivertinti situacijos, perlaiko kamuoli, neatiduoda paso. Jau jis man pradejo varyti vezi. Atrodo 1 pries 1 isejo zaisti. Turi viska, isskyrus smegenis, todel zaidzia primityviausia krepsini.

  3. BBD meras

    Su pergale! Gal ir įdomiau taip užbaigti pergalingas varžybas, nei su +20 ar dar daugiau be jokios intrigos.

  4. b

    jeigu pries tai neturejom metiku tai iskritus evansui ju dar maziau, jei ule pasidares komandos snaiperiu tai jau ne kazkas. po krepsiu skyles kazkiek palopytos, gerai kad siuo metu to uztenka, visgi einant toliau reikes ir gyneju indelio

  5. Sausio13

    Puiki dvyguba italiska savaite Zalgiriui tuo paciu ir 2 rata pradejom sekmingai ir Zalgirio 3 keliniai buvo solydus puikiai isnaudojantis progas +19 tasku atrode 4 dar pabaigti bet 4 kelini negerai sustot zaisti tuo Milanas pasinaudojo priartedami bet Kapitonas Ule saltakraujiskai pataike svarbu tritaski nulemusia pergale ir kylam toliau laukiam Zvezdos

  6. tik

    noriu paklausti jei dvyguba ir solydus , kodel ne trytaski ir kilam? Nesupyk , tiesiog ydomu?