Po pergalingos dvigubos Eurolygos savaitės – iššluoti bilietai į dvikovą su „Baskonia“ 0

Po pergalingos dvigubos Eurolygos savaitės Kauno „Žalgirio“ aistruoliai iššlavė bilietus į dar vienerias ateinančias Eurolygos namų rungtynes Kaune.

Pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje daugkartiniai Lietuvos čempionai žais ne tik sausio 20 d. su Belgrado „Crvena Zvezda“ ir vasario 3 d. su Belgrado „Partizan“, bet ir vasario 10 d. su Vitorijos „Baskonia“ – likus kiek mažiau nei mėnesiui, bilietų neliko ir į šias rungtynes.

Šiame Eurolygos sezone „Žalgirio“ arena pilna nebuvo tik dvikovoje su Bolonijos „Virtus“ komanda, o nuo jų visi bilietai išparduoti jau vienuoliktą kartą iš eilės.

Artimiausios Eurolygos namų rungtynės, į kurias bilietų dar yra, vyks tik kovą – į Kauną pirmą pavasario mėnesį atvyks Vilerbano ASVEL, Pirėjo „Olympiacos“, „AS Monaco“ ir Valensijos „Basket“, o paskutines Eurolygos reguliariojo sezono namų rungtynes kauniečiai „Žalgirio“ arenoje žais balandžio 6 d. su Tel Avivo „Maccabi“. Bilietus į šias Eurolygos dvikovas įsigyti galima paspaudus čia.

Tiesa, iki pat kovo mėnesio „Žalgirio“ arenoje apsilankyti bus galima dar tris kartus – sausio 22 d. Kaune laukia Citadele Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio mačas su Alytaus „Wolves“, sausio 29 d. „Betsafe-LKL“ susitikimas su Jonavos „CBet“, o vasario 12 – su Prienų „Labas GAS“.

„Žalgirio“ areną neseniai aplankė 150-tūkstantasis krepšinio aistruolis, o vienoje iš artimiausių dvikovų bus laukiama ir 200-tūkstantojo žiūrovo, kurio lauks ypatingas prizas.

Bilietus į visas minėtas rungtynes dar galima įsigyti oficialioje „Žalgirio“ bilietų pardavimo svetainėje.

Komentarai