I.Tayloras: „Manęs prašo būti agresyviu“ (VIDEO) 1

Prie Kauno „Žalgirio“ klubo prieš beveik dvi savaites prisijungęs Isaiah Tayloras jau spėjo apšilti kojas komandos gretose ir debiutuoti ant Eurolygos bei „Betsafe-LKL“ rungtynių parketo su žaliai baltais marškinėliais.

Pamažu vis labiau komandos gretose apsiprantantis gynėjas su „Žalgiris TV“ kalbėjosi prieš laukiančias Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje su Belgrado „Crvena Zvezda“.

„Viskas smagu. Mūsų komandoje propaguojamas didžiulis intensyvumas žaidime. Manau, kad man tinka toks stilius. Prašoma disciplinos aikštėje ir už jos ribų. Manau, kad treneriai atlieka puikų darbą išlaikydami mūsų žaidimo liniją ir ruošdami mus rungtynėms, – kalbėjo žalgirietis. – Manęs prašo būti agresyviu. Tai vienas dalykas, prie kurio turiu priprasti. Atėjęs į naują komandą, iš pradžių stengiesi per daug neimti visko į savo rankas, bet kartu išlikti savimi. Bet treneriai nuolat primena, kad išlikčiau savimi aikštėje ir už jos ribų.“

Gynėjas jau spėjo ne tik sužaisti dvejas Eurolygos rungtynes, bet ir gauti didesnį šiuo metu būtinų minučių skaičių „Betsafe-LKL“ čempionate. Dvikovoje su „Šiauliais“ I.Tayloras žaidė 25 minutes, per kurias pelnė 8 taškus ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

„Tikrai patirtis buvo kitokia. Jau galiu palyginti, koks yra Eurolygos ir LKL rungtynių intensyvumas, tad LKL čempionate jis buvo kitoks. Kaip bebūtų, LKL leidžia tau išlikti susikoncentravusiu ir išlaikyti formą iki kitų Eurolygos rungtynių“, – apie savo patirtį dvikovoje Šiauliuose kalbėjo amerikietis.

Pasidžiaugęs puikia atmosfera komandos rūbinėje I.Tayloras kalbėjo ir apie laukiančias rungtynes su „Crvena Zvezda“. Žalgiriečiai pirmajame Eurolygos reguliariojo sezono rate Belgrade nusileido Serbijos čempionų klubui (73:77), tad šiandien sieks revanšo.

„Žinome, kad tai kietai žaidžianti komanda. Jų žaidimas netgi šiek tiek panašus į mūsų ir „Crvena Zvezda“ žaidžia kietai kiekvienoje atakoje. Ir jie turi nemažai talento sudėtyje, todėl žinome, kad rungtynės laukia sunkios. Bet mes laukiame ir esame pasiruošę šiam iššūkiui“, – tikino žaidėjas.

I.Taylorui susitikimas su „Crvena Zvezda“ bus ir pirmasis pasirodymas su „Žalgirio“ marškinėliais savų žiūrovų akivaizdoje. Įžaidėjas tikino nekantriai laukiantis namų rungtynių debiuto.

„Man komandos draugai ir sirgaliai apie tai jau pasakojo, kokia atmosfera manęs laukia. Jie sakė, kad Eurolygos namų rungtynės visuomet būna beprotiškos, o sirgaliai yra vieni geriausių Europoje“, – teigė I.Tayloras.

Kauno „Žalgirio“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ rungtynės prasidės penktadienį 19.44 val.

Komentarai

  1. Made worse

    Better been on bench