Traumą patyręs I.Tayloras nerungtyniaus apie 3 savaites 8

Kauno „Žalgiris“ sekmadienį žengė į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą, bet ketvirtfinalio serijos antrosiose rungtynėse dėl traumos prarado Isaiah Taylorą.

Įžaidėjas ketvirtajame rungtynių su Alytaus „Wolves“ kėlinyje susigriebė už kojos ir aikštelę paliko su komandos draugų pagalba.

Pirmadienį atlikus tyrimus, paaiškėjo, kad I.Taylorui įplyšo šlaunies raumuo, kurio traumą jis gydysis apie 3 savaites.

Sausio pradžioje į Kauną atvykęs I.Tayloras su žaliai-baltais marškinėliais Eurolygoje spėjo sužaisti trejas rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 4,7 taško ir po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Amerikietis taip pat sužaidė 1 mačą „Betsafe-LKL“ lygoje, kur į „Šiaulių“ krepšį įmetė 8 taškus, ir Karaliaus Mindaugo taurės rungtynes, kuriose pelnė 14 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai

  1. Marius

    Jūs apie Giedraitį geriau ką nors parašykite. Info 0 apie jį. Žais dar jis šį sezoną, ar jau viskas?

  2. Povilas

    Reikėtų Motiejūnui tartis su Kalniečiu, kad jis nukeltų savo karjeros pabaigą iki Tayloro sugrįžimo, tokiu būdu Dimša su Lekavičiumi būtų galima pataupyti tik eurolygai, nes jiems didelis krūvis teks. Na nebent tai jau būtų per didelė našta šių metų komandos biudžetui.

  3. nereikia

    kalniecio , naudos is jo mazai , giedraitis turi grizti , kazko labai silpnos sveikatos jisai , kristolinis, o tailorui greiciau pasveikti , nedidelis raumens iplysimas nera didele beda , kaip zaizda sugyja ir viskas

  4. Fan

    Gal būtų galima rasti žaidėją su mėnesio sutartimi

  5. Šančiai

    Kas atsitiko, kodėl neregitruojamas Giedraitis?

  6. Aldona

    Iš tiesų- KUR GIEDRAITIS?

  7. Komentatoriai

    Tai vakar galejo paklaust del Giedraicio Maksvycio bet kad ir mazai naudos is Giedraicio

  8. b

    kas del giedraicio, jam butina labai smarkiai gerinti kamuolio valdyma ir sprendimu priemima, tie jo statymai izaideju labai nekaip atrode, apskritai sunku pasakyt ka jis sitame lygyje gali pasiulyti nes is toli nieko nepataiko, gynybai gal ir turi nebloga kuna bet neaisku ar to uzteks ateityje, duok dieve kad patobuletu