#BackToSchool. Matematikos testas K.Hayesui, Šekspyras ir geriausias prisiminimas mokykloje 0

Su moksleiviams skirtu ir šiemet sugrįžusiu „Žalgiris – Tavo mokykloje“ projektu į eterį grįžo ir „Žalgiris TV“ rubrika #BackToSchool, kurioje laidos vedėjos poziciją užima Eglė Jurgaitytė.

Šį kartą laikrodį atsuko ir atgal į savo mokyklos laikus Jungtinėse Amerikos Valstijose grįžo „Žalgirio“ legionierius Kevarriusas Hayesas.

„Išgirdęs žodį mokykla iš pradžių pagalvoju apie daug linksmų momentų, energiją ir krepšinį“, – sakė ekipos amerikietis.

K.Hayesas pokalbio metu taip pat prisiminė laimingiausią savo dieną mokyklos laikais. Tą dieną jo laukė svarbios rungtynės, o jose netikėtai pasirodė iš kariuomenės grįžusi mama.

„Būtent tą dieną turėjome labai svarbias rungtynes. Tokias, kaip „Žalgiris“ prieš „Rytą“. Tai buvo priešprieša mano namuose, komandų spalvos buvo tokios pačios, o rungtynės svarbios ne tik žaidėjams, bet ir mokykloms, miesteliams. Mano mama sugebėjo grįžti būtent tą dieną. Iki šių dienų man tai yra labai emocionalus prisiminimas“, – naujausiame „Žalgiris TV“ epizode pasakojo aukštaūgis.

E.Jurgaitytė savo pašnekovui taip pat pateikė ir „Žalgiris – Tavo mokykloje“ Facebook paskyroje užduotus moksleivių klausimus.

„Jau tada svajojau tapti profesionalu, kadangi aplinkiniai mane gyrė, sakė, kad esu geras ir bandė įrodyti, kad sugebu tikrai daug. Galiausiai pradėjau tuo tikėti“, – apie svajonę tapti krepšininku pasakojo vidurio puolėjas.

Galiausiai laidos vedėja nusprendė patikrinti K.Hayeso mėgstamos matematikos žinias. Kauno ekipos narys gavo šešias matematines užduotis ir turėjo pateikti teisingus atsakymus į jas.

Nuotaikingą E.Jurgaitytės ir K.Hayeso pokalbį išgirsti galite naujausiame „Žalgiris TV“ rubrikos #BackToSchool epizode.

Komentarai