M.Kalniečio atsisveikinimo rungtynėse – antrasis „Žalgirio“ pralaimėjimas „Betsafe–LKL“ (VIDEO) 36

Kauno „Žalgirio“ (15/2) krepšininkai patyrė antrą pralaimėjimą „Betsafe–LKL“ čempionate. Manto Kalniečio atsisveikinimo rungtynėse Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 76:80 (12:22, 26:21, 24:13, 14:24) nusileido Jonavos „Cbet“ (10/6) ekipai.

Susitikimo pradžioje dvitaškiais pasižymėjo Kevarriusas Hayesas ir Edgaras Ulanovas, bet varžovai buvo priekyje – 4:14. Reidą po krepšiu surengė M.Kalnietis, keturis taškus surinko Laurynas Birutis, vidutinio nuotolio metimu pasižymėjo Rolandas Šmitas, bet komandas ir toliau skyrė dviženklis taškų skirtumas – 12:22.

L.Birutis pelnė dar du lengvus taškus iš po krepšio, Achille Polonara įmetė baudos metimą, L.Birutis įvertė dvitaškį su varžovo pražanga, o po du taškus pelnė E.Ulanovas ir R.Šmitas – 22:33. K.Hayesas surinko keturis taškus, R.Šmitas pasižymėjo septyniais, o Ignas Brazdeikis pirmą dvikovos pusę užbaigė taikliu vidutinio nuotolio metimu – 38:43.

Po pertraukos L.Birutis, A.Polonara ir I.Brazdeikis pasižymėjo dėjimais iš viršaus, A.Polonara dar pridėjo baudos metimą, I.Brazdeikis įmetė dvitaškį ir kauniečiai po ilgos pertraukos išsiveržė į priekį – 47:45. I.Brazdeikis dar kartą sugrūdo kamuolį iš viršaus, E.Ulanovas surinko penkis taškus, Lukas Lekavičius ir M.Kalnietis taikliai metė iš toli, K.Hayesas įdėjo iš viršaus – 62:56. 

Ketvirtojo kėlinio pradžioje aikštės šeimininkai pralaimėjo atkarpą 0:9 ir vėl vijosi varžovus – 62:65. L.Birutis pelnė du taškus, E.Ulanovas realizavo du baudų ir pataikė dvitaškį, R.Šmitas įsirašė penkis taškus iš eilės, L.Lekavičius dar pataikė iš toli, bet komandai išsigelbėti nepavyko – 76:80.

„Žalgiris“: R.Šmitas 16, E.Ulanovas 14 (5 atk. kam.), L.Birutis 13, K.Hayesas 11, I.Brazdeikis 8 (5 rez. perd.), L.Lekavičius 6, M.Kalnietis 5, A.Polonara 3 (6 atk. kam.), A.Butkevičius 0, K.Lukošiūnas 0, T.Dimša 0.

„Cbet“: G.Watsonas 19, D.Bičkauskis 14, J.Garrettas 10.

Komentarai

  1. Žemaitis

    Ačiū. Ar tik taip teišėjo išlydėt legenda🤨

  2. Zf

    Geda

  3. BBD meras

    Nu, ką, žalieji lūzeriai… Kai PAO iškrušo per visus galus, tai kaip ir suprantama, skirtingi biudžetai, meistriškumas ir pn., bet kai Jonavos komandėlė paklupdžius žalgiriuką perpiso, tai tik vienas žodis – LŪZERIAI! Maladiec, kad taip pasistengėte Kalnietį išleist į pensiją!

  4. Zzz

    Nu tiesiog žodžių neturiu. Šlykštynių šlykštynės, taip komandos draugą išlydėt… Šitaip kaip žąsinan išeit, nei gynybos nei puolimo. O Kazys iš viso, pusę metų marinavęs Kalną,sugalvojo mesti šiandien jį po traukiniu ir atvaikyt padususį visas rungtynes. Gražu tiesiog, pasiplokit sau. Grįžtam į praeitų metų Žalgirį.

  5. Sk

    Koks buvo žaidėjas toks ir pralaimėjimas

  6. Saulius

    Nu jo…

  7. ....

    Vau, va čia tai šventę užtaisė. Čia aišku bandys kažkas teisint, bet tai yra tiesiog neatleistina. Reikia bent kažkiek pagarbos turėt. Žiauriai skaudu buvo žiūrėt į Kalno ašaras ir jos tikrai ne tik dėl karjeros pabaigos buvo,bet kaip ji užsibaigė. GĖDA !!!!

  8. BBD meras

    O kad žali lūzeriai Eurolygoje kažkokiu nepaaiškinamu būdu laikėsi aukščiau 8 vietos, tai čia akivaizdus stebūklaS, o Stebūklai vieną dieną baigiasi, tad baikit PEZĖT apie TOP 8 ir tuo labiau Finall Four. Jei šie lūzeriai nebūs paskutinioj vietoj Eurolygoj, tai jau nemažas pasiekimas!

  9. BBD meras

    Ne veltui Kalnietis dar nepasibaigus sezonui tepė slides iš tų bekiaušių komandos. Gėda jam buvo būti joje, kaip daugumai sirgalių stebėt šiandienines rungtynes. GĖDA bekiaušiams lūzeriams!

  10. Fanas

    Kazy, eik tu na…i, užpisai juodai, ilgai tylėjau, bet jau kantrybė trūko. Pradžiai, neturėjai teisės su tokia komanda niekam pralaimėti LKLe savo arenoj, prie tiek sirgalių, antra, neturėjai teisės pralaimėti užbaigiant Kalno karjerą. Čia GĖDA yra labai jau švelniai, reikia Kaziui ir pusei komandos subines išspardyt. Nežinau ką tu Kazy veikei per ilgąją pertrauką Atėnuose, tačiau komandos žaidimas antroj pusėj buvo katastrofa, niekas nebesiruošė žaisti. Nu galvoju kam nepasitaiko, visiems būna juodų dienų. Pasirodo nifiga, šiandien irgi beveik niekas nenori lošti. Užteko dviejų prakeiktų kėlinių Atėnuose ir komanda nesuvokiamu būdu grįžo į praėjusio sezono pabaigos lygį, kėlinį pusantro dar pažaidžia, o toliau ragai. DU šlykštūs kėliniai, net įtart negalėtum, ir komanda momentum tapo skuduru, į kurį dabar valysis kojas ????? Kazy, nafik, kokį šūdą čia pridirbai, iš gėrėtis verčiančios komandos ji akimirksniu tapo visiškų bekiaušių rinkiniu. Eik tu na.., negalvojau, kad teks tai pasakyt :-(
    Matant koks šūdas vyksta, soėju kad Stambule laukia didelė gėda ir minusas, panašiai matyt bus ir su partizanu, nebent burokas kažką genialaus sugalvos staiga mirusią komandą reanimuot. Taip sušikt vakarą tai tik Kazys sugeba :-(

  11. ff

    absoliuti, totali geda. i turkija geriau net neskriskit it pasimkit -20, akivaizdu kad bus pornucha panasi i praeito sezono vaizdus.
    gaila manto.

  12. Aha

    Kazį už ką taip Kalniečio nekenti, ką????? Čia normalu prapūdyt pusę sezono, o paskui mesti į mėsmalę ir laikyt vos ne visas rungtynes ? Rungtynės Graikijoj ir šiandien tik tavo kaltė.

  13. Linas

    Akivaizdi duobė ir panašu,kad su kiekvienom rungtynėm ji gilėja…Be problemų imdavom visus Lkle gynyba ir fiziškumu,bet šiandien viso to buvo nerasta…Panašu,kad nusimato fiasko KMT,bet svarbu soldoutai-generalinis bus patenkintas…

  14. Qwerty

    Kas čia buvo? Pralaimėjimų serija prasideda? Aukščiau galvą ir į kovą !!! Dėkui Mantui !!!

  15. Šančiai

    GĖDA. Kito įvertinimo nėra: sušikti šikniai ir susimyžę lūzeriai. Man tokio bekiaušio Žalgirio nereikia.

  16. Aha

    Nu nx… Tiesiog nuostabus dar vienos Zalgirio legendos islydejimas. Neužteko dar tos gedos, kai Jankis buvo išlydėtas LKLo bronza? Komanda tiesiog kosminiu greičiu sminga i praėjusio sezono duobe. Be normalaus pg net fuckin Jonavos nepajegiam aplost, tai ka jau kalbėt apie Eurolyga. Ten komandos dar ir stiprinasi, gerina forma, o mes atrodom kaip nuvaryti arkliai. Viskas galim pamiršt visas svajones apie astuntuka. Dabar atrodo, kad ir KMT bus ka veikt. Visa komanda, ir zaidejai, ir treneriai parode didžiule nepagarba Mantui. Gaila zmogaus, kad karjera turejo pabaigt tokiais dviem gedingais pralaimėjimais. Zalgiris gal uzsikrete milanietiska depresija, nes irgi dabar zaisdami be pg atrodo tragiškai? Ziauriai gaila, kad traumos sugriovė sezona, laukia labai liūdna atkarpa, bet taip isskysti negalima, charakteris ir kovingumas būtent labiausiai ir reikalingas, kai nesiseka, o ne kai viskas gerai.

  17. Fanas

    Ketvirtą kėlinį stebėjau su savotišku siaubu, nes nori nenori pradėjo lįsti praėjusio sezono pabaigos kraupūs vaizdai. Jei gerai panenu, tuomet irgi namuose Šeškui prapylėm taip pat klaikiai (ne)žaisdami (pataisykit, jei klystu) – Kazys šalia aikštelės skersai bombardavas, nifiga nieko nedaro, nieko nekeičia, minučių neima, tik skėryčiojasi kaip prisišikęs, o aikštelėj tuo metu vyksta klaikuma. Šiandien buvo lygiai taip pat, net baisu pagalvot, kad galim va taip akimirksniu tapti praėjusia baisia ir vymdančia komanda. Atrodo, atsitiko lyg ir kokia smulkmena, bet neaišku kur staiga komansa ima ir išgaruoja. Ir šlykščiausia, kad burokas nieko nedaro – jau nekart EL lyg ir geru ritmu varom, bent jau apylygiai žaidžiam ir pyst viskas staiga neaišku kodėl sustoja, ir tada prasideda pornografija. Lygiai taip pat ir su šūdryčiu Vilniuj buvo, maža to, kad tokiu stilium kelias rungtynes EL prapisom, tai davar toks šūdas ir LKLe dėsis ???? 😡

  18. Fan

    Kur LKL bosai dingę

  19. Darius

    vienas is nedaugelio krepsininku, kur turedamas garantuota kontrakta kabina sportbacius ant vinies, tad gerbiame si sprendima. Bet kad pralose paskutines rungtynes, tai jis dabar atsimins visa gyvenima, uz ka „aciu“ siknarankiams besmegeniams skystakiausiams nevykeliams komandos nedraugams. Kitaip nepavadinsiu mesliu, kurie padejo skersa ir sugadino ogui karjeros pabaiga. Sudziai. Du syk silpnesniai komandai prapyle savo arenoje tokia diena.

  20. 709

    Aciu Mantui! Apie komanda be zodziu. Laikas keisti arenos rezisieriu,nemanau kad reikejo pradet nuo gedulingos muzikos. Siaip tai visi pagerbimai atrodo blankiai palyginus su pagerbimais kitose arenose.

  21. Algimantas

    Kai prasideda bėda , tai minutės pertraukėlės neimame, taupome paskutinei minutei. Bet to metu įvyksta nepataisomi dalykai ir tą paskutinę minutę nieko jau negalima išspręsti. Kitas reikalas su fizika prasidėjo problemos, bet tai tęsiasi kelinti metai, o sprendimai nedaromi.

  22. ....

    Negana to, kad Graikijoj apsigaidino kaip klounai, tai dar šiandien dvigubai gėdos apturėjo. Kažkaip prieš akis pernai žalgiris iškyla man į juos bežiūrint. GĖDA !!

  23. Kad ir kaip būtų

    Už viską AČIŪ Mantui Kalniečiui, legendai, mano mylimiausiam Lietuvos krepšininkui…👏👏👏

  24. Kaunas

    Na Maksvytis net nelabai daug snekejo apie runktynes Zalgirieciai isejo prastai nusiteike Blogas runktynes suzaide dar neatsigave po Pao runktyniu

  25. Dvyguba savaite

    Kaip spejo seskus galbut Zalgirieciai pasitaupe pries Dvyguba savaite

  26. Ram

    Isvis Zalgirio gynejai nebesugeba gintis. Watson atrode lyg Eurolygos lygio zaidejas. Siaip linkiu Zalgiriui netapti pencininku globos namais ir globoti ant suolelio nuvarytus zaidejus.

  27. Zalgiris

    Kokia gynyba pries Watsona Bickauski ikirtimai laisvi I baudos aikstele

  28. Lkl

    Kiti pasako Eurolyga svarbiau LKL ir taip laimesim blogo nieko nenutiko

  29. Susisiko

    Dar turejo + 7 9 bet per pasivia gynyba ir 21 klaida zingsniai neviena karta taip neimanoma laimet

  30. Fanas2

    Po pao runktyniu neatsigave isejo nesusikaupe kaip Maksvytis pasake suzaidem blogas runktynes is gyneju truko gero zaidimo pabaigoje dar turejo sansu bet pameta galvas

  31. Dariau

    Kur silpnesnei komandai nepasakyciau jei buvo net 2 lenteleje nepamirsk ir Ryta nugalejo Jonava dabar dar Watsonas daug duoda svarbus zaidejas

  32. Izaidejai

    Zalgiriui dabar truksta Tayloro bus sunku be tikro izaidejo

  33. ispudis

    matau,jonava biski silpnesne uz panatinaukos

  34. ispudis

    komentatoriai,kurie komentuoja eurolyga per tv.galetu pasakyti,kodel neleido Giedraicio?

  35. Trojus

    Giedraičiui po sunkių eurolygos rungtynių ,kuriose jis įnešė milžinišką indėlį į pralaimėjimą , buvo suteikta poilsio diena….

  36. giedraitis

    korona sirgo , matyt stipriai, ir apskritai jisai kazkoks silpnos sveikatos sportininkas, tai jam koja tai ranka tai virusas , taip ir nelieka laiko kada bent zaisti pradet.