„Žalgiris Backstage“: pokalbiai su K.Evansu ir Z.LeDay bei „Tesonet“ vadovų įspūdžiai 0

Dešimtose Eurolygos namų rungtynėse iš eilės žalgiriečius palaikė sausakimša „Žalgirio“ arena. Nors Kauno „Žalgiriui“ pergalės prieš Belgrado „Partizan“ komandą iškovoti nepavyko, rungtynių užkulisiuose netrūko įdomių dalykų, kuriuos užfiksavo „Žalgiris TV“ laida „Žalgiris Backstage“ su Egle Jurgaityte priešakyje.

Penktadienio rytas prasidėjo nuo žinios, kad prie akcijos „Radarom!“, kurią remia ir Kauno „Žalgiris“, ženkliai prisidėjo kibernetinio saugumo įmonė „Tesonet“, pažadėjusi suteikti lygiai tokią pačią paramą, kokią per valandą suaukos Lietuvos gyventojai.

Prisidėję prie akcijos, per kurią surinktos lėšos bus skirtos Ukrainai, „Tesonet“ vadovai Tomas Okmanas ir Jonas Karklys apsilankė ir Eurolygos rungtynėse „Žalgirio“ arenoje.

„Džiaugiamės žmonėmis iš visos Lietuvos, kurie padarė visą šį darbą. Ši akcija suvienijo tautą ir parodė pasauliui, kokie mes galime būti stiprūs kartu“, – teigė nė vienų „Žalgirio“ rungtynių nepraleidžiantis T.Okmanas.

„Žalgirio“ arenoje ne pirmą kartą svečiavosi ir lengvaatletė Airinė Palšytė.

„Kadangi mano tėtis profesionaliai žaidė krepšinį, tai, galima sakyti, kad užaugau po tribūnomis. Šiandien rungtynėse lankomės kartu su broliu ir džiaugiamės tokia nepakartojama atmosfera“, – sakė šuolininkė į aukštį.

E.Jurgaitytė pakalbino ir po sezoną užbaigusios traumos pirmą kartą rungtynes gyvai stebėjusį Keenaną Evansą, kuris paatviravo apie savo kojos būklę.

„Žalgiris Backstage“ epizodą užbaigė pokalbis su buvusiu žalgiriečiu Zachu LeDay, kuris negailėjo gerų žodžių Kaunui ir „Žalgiriui“.

Komentarai