Žalgiriečiai patyrė pralaimėjimą Alytuje (VIDEO) 30

Kauno „Žalgirio“ (15/3) krepšininkai patyrė trečią nesėkmę šio sezono „Betsafe-LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 75:80 (17:23, 16:16, 19:19, 23:22) nusileido Alytaus „Wolves“ (13/5) ekipai.

Dovydas Giedraitis susitikimo pradžioje pataikė du tritaškius, Achille Polonara ir Kevarriusas Hayesas pasižymėjo dvitaškiais, o Tomas Dimša įmetė baudos metimą – 11:11. Laurynas Birutis pelnė du taškus, Lukas Lekavičius surinko keturis, tačiau varžovai šovė į priekį – 17:23.

Edgaras Ulanovas surinko penkis taškus iš eilės, D.Giedraitis realizavo baudos metimą, bet skirtumas augo – 23:32. L.Birutis įdėjo iš viršaus ir pataikė du dvitaškius, vienu dviejų taškų vertės metimu pasižymėjo ir A.Polonara, o I.Brazdeikis sumetė du baudų metimus – 33:39.

Rolandas Šmitas įmetė dvitaškį su varžovo pražanga, po dvitaškį įmetė L.Lekavičius ir Arnas Butkevičius, bet skirtumas jau buvo dviženklis – 40:52. Po du taškus dar surinko A.Polonara, L.Lekavičius ir I.Brazdeikis, o po šešių K.Hayeso taškų skirtumas sumažėjo perpus – 52:58.

Dvitaškį su varžovo pražanga įvertė A.Butkevičius, dvitaškį įmetė E.Ulanovas, I.Brazdeikis įdėjo iš viršaus, o L.Lekavičius taikliai metė iš toli – 62:65. E.Ulanovas pridėjo tašką nuo baudų metimo linijos, R.Šmitas pataikė iš toli ir iš po krepšio, I.Brazdeikis sumetė du baudų metimus, penkis taškus iš eilės surinko L.Lekavičius, tačiau išsigelbėti nepavyko – 75:80.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 16 (2 per. kam.), E.Ulanovas 8 (5 atk. kam., 4 rez. perd.), I.Brazdeikis 8, L.Birutis 8 (5 atk. kam.), K.Hayesas 8 (6 atk. kam.), R.Šmitas 8 (2 per. kam.), D.Giedraitis 7, A.Polonara 6, A.Butkevičius 5 (3 per. kam.), T.Dimša 1, K.Lukošiūnas 0.

„Wolves“: A.Caveris 26, A.Juškevičius 19, E.Žukauskas 12.

Komentarai

  1. Trojus

    Šikniai- ir viskas tuom pasakyta.

  2. 709

    Kazkas matyt atsitiko kamandos viduje. Suprantu kad galima pateisint pralaimejimus EL, bet kaip pateisint pralaimejimus LKL?

  3. Jo

    Kur dingę lideriai

  4. Opa

    Nu va jau mes savo rogese

  5. Fanas

    Eikit jus na…i prakeikti subinrankiai, eik ten pat buroke kazy, bl.. i komanda slykstu ziuret nuo pat rungtyniu pradzios, nuo pimpagalvio lukosiuno tai jau vemt varo, sukrusti degeneratai. 3 savaites is eiles pornografija juoda, iskruso per du kelinius Atenuose ir komandos nebeliko, vaizdas toks pat arba dar baisesnis kaip praejusio sezono pabaigoj, niekas nebenori zaisti visiskai. Turejom gera atotruki nuo sudrycio, du prapisimai ir persvarai pypiec. Ka dabar buroke sakysi, vel pavarge ? Tris prakeiktas dienas gakejot ilsetis, profai jobani, nuo pat pradziu kanopu nepanesa. Ir jau tapo iprasta – pradzia lygiai arba kazkiek prapisineja, prasideda praejes sezonas ir rungtynes tikrai pralaimes, siandien net vieno kelinio nesugebejo normaliai suzaist. Issikruskit padlos, kad jus sikancius sususktu, sutraukos. Is anksto speju, kad taures nematysim, apie EL jau tyliu, cia pergaliu vargu ar isvis pamatysim, na o kadangi dulkina kas tik netingi, tai ir Teiloro sugrizimo komandai vis tiek bus dideli ragai. LKL reguliarkes jau nebelaimesim, taigi namu pranasumo nebus, bl.. bijau, kad nebutu dar baisesnis sezonas nei pernai su visais sitais skystakiausiais ir buroku maskvyciu. Net Arnas ir tas nebepazaidzia, nors pas ji energijos buvo visur ir visada, tai treneriukts buroas ir cia panasu viska galutinai susiko :-(

  6. Dėkojam

    Už gražią pusę sezono, dėl Kmt kyla daug abejonių, su tokiu žaidimu nėra šansų

  7. Sigis

    Buroka laikas out

  8. Senis

    Komanda pernai apsimyžo sezono pacioj pabaigoj, dabar tik sezono vidurys ir jau komandos nėra. Siaubas žiūrėt, kas aikštėj vyksta (tiksliau niekas nevyksta), visi kaip gyvi numirėliai. Kas čia po perkūnais su jais darosi ? Visiems žaidėjams mažiausiai psichiatro reikia atgaivinimui, o treneriui …. nežinau, gal minimum į šikną įspirt ?????????? Komandos viduje vyksta kažkas labai tragiško, reikia tikriausiai drąstiškai kažką greitai spręsti

  9. Duchas iš Darbėnų

    Grįžo senas geras praitų metų Žalgrybis:apsimyžęs ir spardomas visų iš eilės…na ir subliuško super duper trenerio hype’as-fiasko su rinktine ir po būsimo fiasko kmt teks krautis žaislus ir dardėti namo į Darbėnus…Paskėryčiojimas rankom rungtynių laimėt nepadės…Norėčiau sužinot už kokius nuopelnus komandoj yra Lukošiūnas??? Turbūt generalinis gerą „“

  10. Duchas iš Darbėnų

    Atkatą gauną…bet biznis gi eina,soldoutai,“veršiai“ patenkinti, svarbu pragriesas,o ne rezultatas

  11. Ech

    Nu ka, visiškas dugnas. Neatsimenu, kada paskutini karta Zalgiris LKLe pralaimejo du kartus is eiles. Pasirodo, Kazys be Evanso ne toks ir geras treneris, o sio sezono Zalgiris nera tiek geresnis uz praėjusio sezono Zalgiri. Ir dar visa tai vyksta pries KMT. Labai blogas laikas kristi i tokia duobe. Kyla gresme pirma sezono trofėjų praknist. Bet kodel komanda taip sugriuvo? Cia jau akmenys i treneriu staba, nes trūksta ir taktiniu sprendimu prisitaikant prie pasikeitusiu aplinkybiu, ir fizinis pasirengimas, atrodo, buvo ne visai gerai apskaičiuotas. Yra apie ka pagalvoti ir vadovams. Nes negalima leisti, kad komanda taip sugriutu, iškritus vienam, tegul ir ypač svarbiam zaidejui.

  12. Aha

    Man tai primena pernai metų Kaziuko Žalgirį,kai prieš Lietkabelį serijją gavo. O šiaip tai siūlyčiau, kokiai dienai nuimti krūvį ir visą komandą kur nors į pirtį nuvežti. Nu nes ryškiai kojų nebepavelka, kamuolys iš rankų krenta, pasai į priešingą pusę. Nu baisu. Fizinis pasirengimas žiauriai nevykęs.

  13. c'mon

    Zalgiris nespeja paskui 43 metu Lukauski. Jo kur Maskvytis, kur jo ranka puolime, gynyboje. Kam pralose Jonavai ir pries metus negzistavusiai Alytaus komandai.Gedos neturi visiskai Darbenu zvaigzde.

  14. Titas

    KMT taurę matysit kaip savo ausis,o top8 jau liko tik svajone suknisti nevykėliai.

  15. Qwerty

    Nesuprantu kas darosi, LKL ir tam pradėjom buksuoti, KMT laukia sunkus o gal ir su sensacija. Gal Kavaliauskas nesugeba fiziškai paruošti žaidėjų? Toks įspūdis ir fiziškai sėdo.

  16. BBD meras

    Viskas čia aišku net ryšku. Žalgiris prarado savivertę, kai Graikijoje iškrušo PAO per visas skyles, pažemindamas ir išniekindamas. Dabar Žalgiris jaučiasi kaip išžaginta ir išprievartauta kekšė, be jokios savigarbos ir motyvacijos. Gaila, kad mūsų Žalgirio nebėra, o tik likusi beverčių kekšių komanda!

  17. Regizas

    Dar neseniai Kaziui subinę bučiavot, suknisti „gloryhunteriai“ :p

  18. Jo

    Komanda neturi pagarbos sirgaliams,neturi pagarbos sau…Nemokat žaisti-eikit dirbti į gamyklas…

  19. to Regizas

    Nebučiavom, matėm kad ant Evanso, sekmės pergalės buvo, o ne dėl Maskvyčio nevadovavimo.O tokie M pasakymai kad buvo planas Ulanovas tik ir rodo kaip ir neimamos minutes kad tų planų nelabai yra.

  20. ×

    Man atrodo juos labai paveikia pralaimėjimai eurolygoj jau antra sezona is eiles. Praeita sezona kai jie liko paskutiniai eurolygoj, neuzilgo buvo paskutines reguliaraus sezono rungtynes su lietkabeliu kur gavo ant 20 tasku, tada ketvirtfinalio serija su neptunu, kur Zalgiriui buvo neįprastai sunku, nu ir aišku po to tas pralaimėjimas lietkabelui pusfinalyje. Šiemet vel panašiai, nes kai prasidėjo pralaimėjimai eurolygoj tai ir lkl pradėjo pralaimėti, cia ne tik izaideju nebuvimo problema, bet manau ir psichologija. Neturetu Zalgirio taip veikti tie pralaimėjimai eurolygoj, nes zmones ten is ju vistiek nelabai kazko tikisi

  21. Regizas

    Buriat buriat kažką, bet iš tikro nė vienas nežinot kaip yra iš tikrųjų :D

  22. na gal

    jau kaip nors atsigausim sekmadieni su prienais ? Ar nelebai?

  23. Fanas

    Motiejau, mesk nafik tą šūdo gabalą lukošiūną lauk ir PIRK skubiai naują įžaidėją, nepriklausomai nuo to, kada ir koks grįš Teiloras. Nuo lukošiūno liks keli centai, iš soldout’ų jau nemažai uždirbai, taigi naujam įžaidėjui bent jau iki sezono pabaigos tikrai sukrapštysi. Arba blogiausiu atveju Lelevičių statyti, juk Kalnas, Lukas ar Jokūbaitis irgi ne ant medžių išaugo, buvo jauni metami į ugnį ir pratinosi. Komanda negali būti be įžaidėjų, rimtos komandos turi bent po 2 įžaidėjus, o pas mus nei vieno. Bandom iš bėdos pridengti laikinai Dimša ar Giedraičiu, bet kaip matom, viskas gaunasi tik blogiau. Lukas nebuvo įžaidėju ir juo niekada nebebus, nei jis praeito sezono pabaigoj tai darė, nei rinktinėj, tiesiog yra paprastas gynėjas, dengimas iš bėdos irgi netinka, o grįžęs Teiloras vienas ilgai netemps ir dar neaišku kokios būsenos grįš. Teiloras ir koks naujas įžaidėjas galės tada keistis, Lukas tiks prie jų, o ir kiti žaidėjai galės grįžti į jiems įprastas pozicijas (pvz., Iggy būtų savoj trečioj pozicijoj). O tai dabar burokas bando kažkokį nesąmoningą vašką išspaust, kišdamas žaidėjus ne ten kur jiems vieta (Lukas, Dimša, Iggy) ir to niekaip nesuprantantis, bet vis tiek kaip šūdas buvo, taip jis ir liko. Jau užtenka šlykštumos praeito sezono gale, šiame po Atėnų, nieko nedarant bus gal net baisesnis vaizdas nei pernai :-( Taip kad Motiejau, imi kiaušius į delną ir tvarkyk pagaliau komandą, jei neori vėl baisios gėdos apturėt.

  24. Darius

    as tai nesuprantu, ka komandoje veikia uz liniju kliuvinejantis Giedraitis ? Eurolygoje jis dengiamas negali persivaryti vidurio linijos, negali ieiti i baudos aikstele, isvis nezinau ka jis gali. Kas jis per zaidejas ? Silpnas, ka jis gali dengt ?

  25. sd

    tikrai ziauriai keista sita zalgirio duobe. taip, iskrito tayloras, bet jis tikrai nebuvo esminis zaidejas kurio indelis neskaitant pirmu rungtyniu buvo labai kuklus, ir be jo atenuose pirmus du kelinius viskas klostesi net labai gerai. nuo trecio kelinio su pao, ir neskaitant keliu atkarpu pries efes, komanda tarsi persijunge i kita rezima, neliko net tos isgirtosios gynybos, jeigu net lkle pries tai neutralizuotas caveris dabar pries mus gerina rekordus, nesinori galvot kas pries baskonija su howardu. labai nesinoretu uzbaigt sitos atkarpos 0-4, gal tiesiog dabar verta duoti komandai pora laisvu dienu, ar ieskoti kitu sprendimu

  26. Linas

    Pralaimėti galima kovojant, fanai pakeiks, bet b..iais niekas nešers…O kai pati komanda b..į dėjus, tai ir fani šeria žodžių nerinkdami…

  27. Uzbuksavo

    Pritruko zviezumo buna tu duobiu komandom antroi sezono pusei

  28. Wolves

    Adas Juskevicius isejo uz 5 prazangas bet atsirado kas patempe Zemaitis Ahmadas Caveras karstas susimete metimus Tai Zalgiris neturejo vilciu bet Su Lukociunu sunkus prendimai

  29. Tg

    nenoriu komentuoti bet pastebejau kad treneris maksvytis vadinamas buroku. Gal kas gali paaiskint kodel

  30. pabandyk

    speti is triju kartu. Jei tau maziau nei 15 greiciausiai neatspesi.