Rimtą kovą metęs „Žalgiris“ pralaimėjo Stambule (VIDEO) 20

Kauno „Žalgirio“ (15/15) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos 30-ojo turo rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 79:87 (16:22, 19:24, 20:19, 24:22) nusileido Stambulo „Fenerbahce“ (18/12) ekipai.

Kevarriusas Hayesas surinko keturis taškus iš eilės, metimą iš po krepšio įmetė Edgaras Ulanovas, o Laurynas Birutis su varžovo pražanga įdėjo iš viršaus – 9:9. E.Ulanovas smeigė tritaškį, keturiais taškais pasižymėjo Lukas Lekavičius, bet jau teko vytis varžovus – 16:22.

Šešis taškus pirmoje antrojo kėlinio pusėje surinko Ignas Brazdeikis, dvitaškį įmetė Isaiah Tayloras, o Achille Polonara dukart taikliai metė iš toli – 30:31. Rolandas Šmitas sumetė du baudų metimus, tritaškį pataikė L.Lekavičius, bet deficitas jau buvo dviženklis – 35:46.

Po pertraukos dvitaškius pataikė K.Hayesas ir I.Tayloras, R.Šmitas įsirašė penkis taškus, o I.Brazdeikis realizavo du baudų metimus – 46:53. Vidutinio nuotolio metimu pasižymėjo K.Hayesas, R.Šmitas pridėjo tritaškį, baudos metimą įmetė Arnas Butkevičius, du realizavo E.Ulanovas, o kėlinio pabaigoje tašką pelnė K.Hayesas – 55:65.

Nelengvą metimą iš po krepšio įmetė I.Brazdeikis, aštuonis taškus surinko R.Šmitas, o reidą po krepšiu surengė I.Tayloras – 67:77. L.Birutis įdėjo iš viršaus ir įmetė dvitaškį, I.Tayloras taikliai metė iš toli ir pridėjo dvitaškį, dvitaškiu su varžovo pražanga pasižymėjo K.Hayesas, tačiau rungtynių baigties pakeisti nepavyko – 79:87.

„Žalgiris“: R.Šmitas 14, K.Hayesas 12 (9 atk. kam.), I.Tayloras 11 (9 rez. perd.), I.Brazdeikis 10, E.Ulanovas 7 (4 rez. perd.), L.Lekavičius 7, L.Birutis 7, A.Polonara 6, A.Butkevičius 1, T.Dimša 0, K.Lukošiūnas 0.

„Fenerbahce“: N.Hayesas-Davisas 19, T.Dorsey 15, M.Guduričius 14, T.Jekiri 13, J.Motley 13.

Komentarai

  1. Sigis

    Burokas miega su ule ar ka,nx ji tiek laikyt kabliaranki supiso antras varzybas paeiliui suzvaizdejes avinas

  2. Kevarrius Hayes

    Maksvycio pokalbis dave rezultatu del Kevarrius Hayes toks ir turetu bet bet Achille Polonara kokios skaudzios prazangos svarbiu metu kai buvo galima kabintis Brazdeikis vel per daug vienas mete nors surinko 10 bet vel uz 5 prazangas sedo Vienas Roland’s Smits neistemps Kapitono Ulanovo truko Dimsa tuscias

  3. Duchas iš Darbėnų

    aTa,aTa,viskas…

  4. Zalgiris

    Dimsa vienose gali Isanti kitose jau tuscias

  5. Alfonsas

    Manau, kad Jonavos ar Panevėžio komandos būtų sužaidžiusios geriau negu Žalgirio stuobriai. Pasukite įrašą ir pasižiūrėkite, kaip fainai stovi 4 žaidėjai už 3 taškų zonos, kai kamuolys paduotas ant ausinių ir gal 5 sekundes laukia ,kol kas nors teiksis kirsti į baudos aikštelę. Visi gražiai stovi. Čia ne pirmas ir ne paskutinis pastebėjimas. Neišėjimas ant kamuolio – pastovi bėda,kurios nemato nei treneris, nei Žalgirio „assai“ . Dar noriu pridurti, kad likus kelioms sekundėms iki kėlinio pabaigos, nesugebate užbaigti sėkmingos atakos. Pasimokinkitės kad ir iš Fenerbače – galėjo pelnyti taškus ir per 0.8 sekundės. Jūs (Žalgiriečiai) paprastai tokiais atvejais pradedate nuo savo krepšio ! Gynyboje, negalima kai varžovai veržiasi stovėti kaip stuobrys, užkirsti kelią jo judėjimo trajektoriją ,o ne gaudyti jau prabėgusį (Šmitas ir kiti ) .

  6. Ignas

    Visai gerai tas Žalgiris sužaidė. Atminkit ,kad Feneris turi 3-4 kartus didesnį biudžeta

  7. :(

    Su tokia zaidimo kokybe mes tiesiog neverti buti Top8. Kaip save gynybine vadinanciai komandai gynyba buvo tikrai prasta. Zalgiris negali isivelt i tasku lenktynes, nes tada net ryto nepajegia aplost, ka jau kalbet apie Feneri. Bet vyrai kovojo, atsizvelgiant i visas problemas, is kuriu didziausia, kad turim viena padoru pg, kuris arba nezaidzia, arba zaidzia viena koja, tai padeka uz ta kova. Ir labai tikiuosi, kad vadovai daro labai rimtas isvadas del kito sezono komplektacijos, nes buvo rimtu klaidu siame sezone padaryta.

  8. Pozityviai

    Pozityviai I ateiti zvelgiantis Tayloras Dar turime gerus sansus zengti toliau

  9. Jo

    Polonara iggi nemoka gintis

  10. Šančiai

    Nereikia jokių pasiteisinimų ar išteisinimų- blogos rungtynės, nuvilianti gynyba, kamuolio trynimas be metimų , klaidos… Baikit kalbėti apie aštuonetą. Gal duos Dievas nors prieš Gargždus laimėti…

  11. Darius

    ziurint rungtynes ne pirma karta si sezona jauciasi treneriu stabo neatidirbtas iki galo darbas treniruotese. Komanda per kiekvienas rungtynes nuo Brazdeikio uzsikrecia zaisti po viena. As suprantu, kad kartais taip ivykdavo del to, kad Zalgiris zaisdavo be izaideju, bet vakar tai rikiuoteje buvo visi. Tai ko tas Brazdeikis sau musineja po klynu ir lenda i kruva ? Visada daro ta pati per ta pati. Liko kelios rungtynes, metas suzaisti protingai. Papuoles pas Maksvyti Brazdeikis nelabai patobulejo, jei visa sezona perlaiko kamuoli. O Polonara vakar suzaide dar kvailiau, daryti sitokias nesamones gynyboje…truksta zodziu. Stebuklas bus, jei jie su tokiu zaidimu pateks i astuoneta.

  12. ....

    Kokie dar top 8 ? Jiems LKL jau per daug reikalų visokius Rytus ir Jonavas apsilošt. Kazys ryškiai netempia Eurolygos lygio, jokių išvadų ir tobulėjimo. Komanda daro tas pačias klaidas jau eilę rungtynių, tas pats gimdymas per Brazdeikį ir Šmitą. Ieškok, galvok kažką, kokį derinį naują padaryk, gaivink nusodintus žaidėjus. Bet nieko, tas pats per tą patį… Jau vemt verčia.Varžovams net analizės nereikia, nes ir taip viskas aišku.

  13. Ule

    Ulanovas toks mazai prisideda prie zaidimo gero per daug klaidu per runktynes kaip sako pametam galvas laukia 3 runktynes Kapitono reikia geru runktyniu Brazdeikis per daug ant saves imasi ir vel 5 prazangos sedi Roland Smits puikiai atrodo Kovo men

  14. Top 8

    Maksvytis darysime viska kad uz to sanso uzsikabintume

  15. Polonara

    Jei ne Polonaros zioplos klaidos butu buve sansu kai buvo 79-83

  16. Ule

    O apie Ulanovo zaidima nieks nepaminejot

  17. Fanas

    Nežinau, kaip tokia blogai treniruota žalgiriečių komanda be atsarginio plano, su žalgiriečiais nebūdingai bloga gynyba, be tikro žaidėjo, be tikro lyderio, su žalgiriečiams nebūdingu blogu 2 taškų ir 3 taškų koeficientu, daug žalgiriečiams nebūdingų Kamuoliukų pralaimėjimų, su tokia bloga baudų metimų kvota, kas netipiška žalgiriui, sugebėjo iškovoti 15 pergalių Eurolygoje??? Ir visų pirma, kiek kartų jie galiausiai sumušė save!

  18. Re

    Nu jo visa diena raso 14 tasku, kad latvis pelne 18. Ar cia specialiai, kad Ulanovo 7 taskai per 33 min neatrodytu apgaųietinai. Kodel nera parsayta prie zaidejo klaidu skaicius, jei ju buvo ne viena , dvi?

  19. Baikit

    apie aštuoneta svaigti, su tokia komplektacija ir treniravimu sakyčiau geras sezonas eurlygoj, o Lkl dar pažiūrėsim, nesinori nieko sakyt, bet prisiminus praėjusio sezono gala……

  20. Gera

    Ta komplektacija