„Žalgiris“ kviečia išbandyti jėgas dėjimų konkurse: nugalėtojas gaus „Samsung“ telefoną 0

Prieš keletą metų „Žalgirio“ arenoje surengtas ir nemažo susidomėjimo sulaukęs dėjimų į krepšį nuo batuto konkursas – sugrįžta! Vienas už kitą įspūdingesnius triukus sirgaliai galės stebėti jau kovo 31 d. – per rungtynių su Valensijos ekipa ilgąją pertrauką.

Dalyvauti „Samsung“ dėjimų į krepšį konkurse kviečiami visi krepšinio gerbėjai, prieš tai įsivertinę savo sveikatos būklę, fizinį pasirengimą, atletiškumą, taip pat nebijantys pašokti bei atsispirti nuo batuto. Svarbu ir tai, kad konkurse dalyvauti gali tik pilnamečiai asmenys.

Tiesa, dalyvių skaičius ribotas, todėl pirmiausia užsiregistravusieji bus kviečiami į atranką, vyksiančią kovo 30 d. Geriausiai joje pasirodę septyni dalyviai gaus išskirtinę galimybę savo sugebėjimus parodyti prieš pilnutėlę „Žalgirio“ areną.

Konkurso dalyviai ne tik turės galimybę patikrinti arenos lankų tvirtumą ir padovanoti sirgaliams šou, bet ir bus apdovanoti vertingais prizais. Įspūdingiausius dėjimus pademonstravęs dalyvis taps konkurso nugalėtoju ir namo iškeliaus su naujutėlaičiu „Samsung“ telefonu. Kiti dalyviai taip pat iš arenos neišeis tuščiomis, nes jiems atiteks paguodos prizai – belaidės ausinės „R177 Galaxy Buds2 White“.

Norintys išmėginti savo jėgas konkurse kviečiami užpildyti šią anketą iki kovo 29 d. 12 val.: https://bit.ly/3nmofwT. Esant dideliam užsiregistravusiųjų skaičiui, pirmenybė išbandyti savo jėgas konkurse bus teikiama tiems, kurie pridės video su savo atliekamu dėjimu į krepšį.

Su užsiregistravusiais dalyviais bus susisiekta asmeniškai ir patikslintos visos su atranka susijusios detalės. Turint klausimų dėl konkurso, kreiptis el. paštu d.stoskute@zalgiris.lt.

Komentarai