Su P.Jankūnu rungtynių metu šnekėjęs aistruolis: „Įspūdį paliko jų tarpusavio šiluma“ (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ arenoje tęsiasi šiame sezone startavusi akcija, kurioje bilietus į rungtynes perkantys krepšinio aistruoliai turi galimybę laimėti vietą šalia Pauliaus Jankūno kitų „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynių metu.

Iš Kybartų kilęs „Žalgirio“ gerbėjas Alius tapo akcijos „Stebėk rungtynes su Pauliumi Jankūnu“ laiminguoju ir šalia ilgamečio „Žalgirio“ kapitono bei kitų žalgiriečių stebėjo Lietuvos čempionato dvikovą su „Gargždų“ ekipa.

„Čia rungtynių stebėjimas visai kitoks nei iš tribūnų. Pats nesu žemas, bet čia pamatai, kad tie žmonės yra kur kas aukštesni. Jeigu tik pavyktų atsisėsti į tokią vietą – visiems rekomenduoju“, – rungtynių metu įspūdžiais dalinosi komandos aistruolis.

Dvikovos metu ištikimas ekipos gerbėjas nepraleido progos pabendrauti su po praėjusio sezono karjerą baigusiu P.Jankūnu ir prisiminė jo karjeros pradžią.

„Prisiminiau, kaip mačiau pirmas jo rungtynes. Į Kauną atvykau iš Kybartų ir daugelis eidavome pažiūrėti studentų krepšinio lygos rungtynių, VDU komandoje žaisdavo ir Paulius. Pasikalbėjome apie komandą, apie trenerį. Atrodo, kad visi čia ne kolegos, o draugai – šnekasi, bendrauja. Įspūdį paliko jų tarpusavio šiluma“, – pasakojo Alius.

Beje, šį kartą krepšinio mylėtojui teko sėdėti ne tik prie P.Jankūno, bet ir rungtynėms neregistruoto latvio Rolando Šmito, netoliese buvo Tyleris Cavanaugh, Motiejus Krivas ir Edgaras Ulanovas.

Akcija „Stebėk rungtynes su Pauliumi Jankūnu“ tęsiasi ir toliau. Bilietą į balandžio 10 d. susitikimą su „Šiaulių“ ekipa įsigysiantis „Žalgirio“ aistruolis ar aistruolė turės galimybę laimėti išskirtinę vietą balandžio 17-osios rungtynėse su Vilniaus „Ryto“ komanda.

Komentarai