Nauju telefonu užfiksuota A.Polonaros diena: „Daug italų nori atvykti pamatyti rungtynių“ 0

Technologijų bendrovė „Samsung“ ir Kauno „Žalgirio“ klubas paskutinę kovo mėnesio dieną pranešė apie į rinką išleidžiamą riboto tiražo „Samsung Galaxy S23 Žalgiris edition“ rinkinį, o vieni pirmųjų naują telefoną išbandė būtent „Žalgirio“ krepšininkai.

Šį kartą telefonas atsidūrė prie komandos sezono viduryje prisijungusio Achille Polonara rankose –  krepšininkas nieko nelaukęs išbandė telefoną ir jo galimybes.

„Rinkinyje galite rasti „Žalgirio“ dėkliuką, visą su klubu susijusią informaciją, logotipą ir mūsų kapitoną. Tai geras telefonas, kadangi jis turi puikią kamerą ir ilgai veikiančią bateriją“, – pasakojo žalgirietis.

Italijos krepšinio rinktinės narys nusprendė komandos gerbėjams parodyti savo tipinės dienos užkulisius nuo pusryčių iki treniruotės ir viską fiksavo su „Samsung Galaxy S23 Žalgiris edition“ telefonu.

Papusryčiavęs A.Polonara išsiruošė į „Žalgirio“ areną, kur prieš rungtynes su Stambulo „Fenerbahce“ jo laukė intensyvios treniruotės. Automobiliu vykdamas į areną žalgirietis neslėpė susižavėjimo Kauno komandos gerbėjais.

„Labai daug žmonių iš Italijos taip pat nori atvykti pažiūrėti rungtynių ir mūsų palaikyti, aplankyti mane. Jiems smalsu pamatyti „Žalgirio“ arenos atmosferą. Atmosfera čia neįtikėtina, viena geriausių Europoje. Visiems norintiems neturiu bilietų, nėra taip lengva pakviesti visus draugus ar visą šeimą“, – pasakojo aukštaūgis.

Naujausią vaizdo įrašą su A.Polonaros dienos užkulisiais jau galite rasti „Žalgirio“ YouTube kanale.

Rinkinį galima rasti visose „Žalgirisshop.lt“ bei fizinėse „Samsung“ parduotuvėse, o kiekvienas įsigijęs šį unikalų rinkinį ženkliai prisidės prie „Žalgirio“ biudžeto formavimo.

Komentarai