Kauno „Žalgiris“ sulaukė vardinio kvietimo į sporto halėje vyksiantį Eurolygos jaunimo turnyrą 0

Kauno „Žalgirio“ aštuoniolikmečiai sulaukė kvietimo į Eurolygos jaunimo turnyro finalines kovas. Kaune vyksiančio Eurolygos finalo ketverto metu jaunieji žalgiriečiai dalyvaus aštuonių komandų turnyre, kuris bus surengtas Kauno sporto halėje.

Dvidešimtą kartą vyksiančiame turnyre 8 komandos rungtyniaus dvejose grupėse. Gegužės 18–20 dienomis komandos sužais 12 rungtynių, o grupių nugalėtojai gegužės 21 d. 12.30 val. susitiks finale.

„Žalgiris“ pateko į B grupę, kurioje susigrums su atrankos turnyrus laimėjusiomis Badalonos „Joventut“ ir Belgrado „Mega MIS“ komandomis bei su iš Eurolygos talentų sudaryta ekipa.

A grupėje žais atrankos turnyrus laimėję Barselonos „FC Barcelona“ ir Madrido „Real“ aštuoniolikmečiai ir vardinius kvietimus gavę Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Atėnų „Panathinaikos“ klubai.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos jaunimo turnyro nugalėtojais yra tapę 2003 ir 2007 m. bei tris kartus užėmė antrąją vietą.

Į Kauno sporto halėje vyksiantį turnyrą Eurolyga jau pradėjo bilietų prekybą. Vienos dienos bilietas į grupių rungtynes kainuos 8 eurus, į finalą bilietą galima įsigyti už 13 eurų, o viso turnyro abonementas kainuoja 23 eurus.

Komentarai