Svarbiausios „Betsafe-LKL“ kovos – su visa šeima „Žalgirio“ arenoje (VIDEO) 1

„Betsafe-LKL“ čempionato pusfinalio serijoje prieš Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ pirmaujantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje jau šį vakarą žais trečiąsias serijos rungtynes ir sieks tiesiausiu keliu žengti į lygos finalą.

Svarbiausių Lietuvos krepšinio lygos sezono kovų metu Kauno „Žalgirio“ arena kaip ir joje esančios pramogos yra puikiai pritaikytos šeimoms ir vaikams, įskaitant ir pačius mažiausius.

Tuo jau ne kartą šio sezono metu įsitikinti galėjo renginių ir radijo laidų vedėjas bei ištikimas Kauno „Žalgirio“ gerbėjas Žygimantas Gečas, jo žmona, atlikėja ir nuomonės formuotoja Anžela bei sūnus Žakas.

„Po pirmojo kėlinio bandėme „Activus“ žaidimą, su Žaku bėgome į aikštę, kurioje reikėjo viską labai greitai daryti. Šį kartą pasisekė varžovams, arba mes leidome jiems laimėti. Buvo linksma“, – sudalyvavęs viename iš daugybės žaidimų kalbėjo Ž.Gečas.

„Žalgirio“ arenoje gerai laiką praleisti norinčių šeimų lauks emocingas komandų pristatymas su Andriumi Žiurausku priešakyje bei visų krepšinio gerbėjų ir jų atliekamų skanduočių kuriama atmosfera, taip pat ir Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

Prieš rungtynes, per jų pertrauką ar net per minutės pertraukėles žiūrovų lauks įvairūs žaidimai ir video kubo pramogos.

Prieš patenkant į tribūnas, „Žalgirio“ arenos koridoriuose taip pat gausu pasirinkimų – šeimos galės fotografuotis ir atsispausdinti nuotraukas iš Instagram, išbandyti savo jėgas prie krepšinio ir futbolo žaidimų automatų, iš arčiau susipažinti su smiginiu ar „Cornhole“.

Žiūrovai taip pat kviečiami išbandyti nemokamas virtualios realybės pramogas ar pasidaryti laikiną tatuiruotę.

„Žalgirio“ krepšinio klubas sirgaliams ruošia ir dar daugiau staigmenų bei kviečia į rungtynes atvykti anksčiau ir pasimėgauti visomis pramogomis.

Trečiųjų Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ rungtynių pradžia „Žalgirio“ arenoje – penktadienį 18.30 val.

3840x530

Komentarai

  1. JULIUS

    TOKIUS LUZERIUS REIKIA VARYTIŠ ŽALGIRIO O BRAZDEIKĮ SU VILKO BILIETU KAD DAUGIAU NEGAUTU DARBO VISI PERVARGĘ VAIKŠTO ATSKATYT IŠ ATLYGINIMO KAD ŽINOTU