„McDonald‘s žvaigždžių alėją“ Kaune papildė L.Lekavičiaus delno įspaudas (VIDEO) 1

Žalgirietiška tradicija tęsiasi – šiemet dar vienas „Žalgirio“ krepšinio komandos narys paliko savo delno įspaudą „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“. Į garbingas gretas šiemet įsiveržė energingasis Lukas Lekavičius – įžaidėjas tapo 21-uoju žalgiriečiu, palikusiu savo delno įspaudą žvaigždžių alėjoje.

Penktadienį L.Lekavičiaus įspaudą krepšinio gerbėjai išvydo greta alėjoje spindinčių Edgaro Ulanovo, Pauliaus Jankūno, Manto Kalniečio, Jono Mačiulio, Arvydo Sabonio ir kitų žaliai baltų herojų įspaudų.

„Būti įamžintam šalia „Žalgirio“ legendų man yra didelė garbė. Dar prieš 10 metų negalėjau net pagalvoti, kad mano delno įspaudas čia galėtų atsidurti. To nebūčiau pasiekęs be trenerių ir daugybės komandos draugų pagalbos. Taip pat noriu padėkoti „Žalgirio“ gerbėjams, kurių parama ir palaikymas man yra labai svarbūs“, – sakė „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“ delno įspaudą palikęs Lukas Lekavičius.

„Savo partnerystę su „Žalgiriu“ skaičiuojame dešimtmečiais – visada esame kartu, kad būtų lengviau pakelti sunkumus ir smagiau švęsti pergales. Labai vertiname Kauno krepšinio tradicijas ir klubo istoriją, kuri lemia ir mūsų restorano Kaune, Savanorių prospekte, išskirtinumą. Čia esančio „Žalgirio“ kampelio neįmanoma nepastebėti, nes jame puikuojasi legendinės komandos laimėtos taurės ir žaidėjų marškinėliai su autografais. Mes džiaugiamės galėdami kasmet atidengti komandos išrinkto krepšininko delno įspaudą. Istorija išties turtinga, nes restorano prieigose turime jau 21 nusipelniusių „Žalgirio“ komandos narių delnų įspaudą“, – džiaugiasi Vladimir Janevski, „McDonald’s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Pirmieji nauju įspaudu papildytą „McDonald‘s žvaigždžių alėją“ Kaune pamatę „Žalgirio“ aistruoliai teigė tikintys, kad LKL finale L.Lekavičiaus ranka pataikys ne vieną tritaškį ir gausybę „floaterių“, tapusių šio įžaidėjo vizitine kortele.

L.Lekavičius gimė Šilalėje ir ten pradėjo savo krepšininko kelią. Vėliau jis persikėlė į Kauną, rungtyniavo „Žalgirio“ dublerių komandoje, kol galiausiai 2014 m. pravėrė pagrindinės komandos duris. Jis „Žalgirio“ pagrindinėje komandoje praleido jau 7 metus, su 2 metų pertrauka, kai 2017–2019 m. rungtyniavo Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje.

Su „Žalgiriu“ jis 5 kartus tapo LKL čempionu ir 6 kartu iškovojo Lietuvos taurę. Šiemet dar vieno Lietuvos čempiono titulo su komanda siekiantis krepšininkas šią savaitę sulaukė ir LKL „Fair Play“ apdovanojimo už džentelmeniškumą sporte ir gyvenime.

Komentarai

  1. Moliomotiejunas

    idomu ka parasys po sutriuskinimo