Teniso kortuose susigrūmė M.Kalnietis, P.Jankūnas, L.Lelevičius ir E.Jurgaitytė (VIDEO) 0

Gegužės pabaigoje duris oficialiai atvėrė Ąžuolyno pašonėje įsikūrę ir stipriai atsinaujinę „Dariaus ir Girėno teniso kortai“, o pirmieji juos išbandė Kauno „Žalgirio“ organizacijos atstovai.

Teniso pagrindų instruktažą iš trenerių gavę buvę krepšininkai Paulius Jankūnas ir Mantas Kalnietis stojo į dvikovą su Liutauru Lelevičiumi ir „Žalgiris TV“ laidų vedėja Egle Jurgaityte.

Dvejetų dvikova nugalėtojų taip ir neišaiškino – dviejų setų kova baigėsi lygiosiomis 1:1.

„Stipresnių varžovų neradot? Labai silpnai. Mes ne formoje, o jie išvis nemoka žaisti“, – varžovus per dantį traukė P.Jankūnas.

Pirmojo seto metu į priekį išsiveržė Eglės ir Liutauro dvejetas, o antrame sete jau dominavo daugiau patirties sukaupęs Manto ir Pauliaus duetas.

„Bandėme žaisti antrą kartą, gavome tikrai gerų pamokų, nors per dešimt minučių įsisavinti jas yra sunku. Smagu, kad atsiranda tokių vietų sportuoti“, – sakė M.Kalnietis.

Pasimėgavę žaidimu naujai įrengtuose „Dariaus ir Girėno teniso kortuose“ žalgiriečiai ir toliau nevengė vienas kito traukti per dantį.

„Šitame sporte mano kolegai trūksta, kad būtų leidžiamas fizinis kontaktas“, – apie P.Jankūną juokavo M.Kalnietis.

„Dariaus ir Girėno teniso kortai“ lankytojų laukia kiekvieną dieną nuo 7 iki 23 val., įskaitant ir savaitgalius.

Norint rezervuoti aikštelę sau ar savo draugams yra būtina išankstinė registracija bei apmokėjimas per oficialią Kauno „Žalgirio“ bilietų pardavimo sistemą.

Komentarai