Trečiose finalo serijos rungtynėse – įtikinama „Žalgirio“ pergalė (VIDEO) 23

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo užtikrintą pergalę trečiosiose „Betsafe-LKL“ finalo serijos rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 95:80 (27:22, 20:20, 27:16, 21:22) įveikė Vilniaus „Rytą“ ir serijoje pirmauja 2:1.

Tomas Dimša, Kevarriusas Hayesas ir Edgaras Ulanovas taškus rinko baudų metimais, Isaiah Tayloras įmetė dvitaškį ir tritaškį, o Ignas Brazdeikis tris kartus taikliai metė iš toli – 18:14. Laurynas Birutis įdėjo iš viršaus, keturis baudų metimus sumetė Lukas Lekavičius, o I.Brazdeikis pataikė ketvirtą savo tritaškį – 27:22.

Antrame ketvirtyje kauniečiai beveik keturias minutes taškų nepelnė ir jau vijosi varžovus – 27:29. Tuomet po penkis taškus surinko E.Ulanovas ir K.Hayesas, Rolandas Šmitas smeigė tritaškį, keturis taškus pridėjo I.Tayloras, o T.Dimša taikliai metė iš toli – 47:42.

Antrą dvikovos pusę šešiais pelnytais taškais pradėjo E.Ulanovas, o po Arno Butkevičiaus tritaškio komandas skyrė dviženklis skirtumas – 56:45. Reidą po krepšiu surengė I.Tayloras, prie baudų metimo linijos neklydo ir iš viršaus įdėjo R.Šmitas, tašką baudos metimu pridėjo ir kitoje atakoje dėjimu pasižymėjo A.Butkevičius, E.Ulanovas smeigė tritaškį, dar keturis taškus pelnė R.Šmitas, o Tyleris Cavanaugh įmetė dvitaškį – 74:58.

Dar vieną dvitaškį įvertė E.Ulanovas, tašku pasižymėjo I.Brazdeikis, keturis taškus iš eilės surinko K.Hayesas, o T.Cavanaugh paleido tritaškį – 84:68. Du tritaškius iš eilės pataikė I.Tayloras, I.Brazdeikis įdėjo iš viršaus, o tašką rungtynėse padėjo Karolio Lukošiūno tritaškis – 95:80.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 18, I.Tayloras 17 (9 rez. perd., 2 per. kam.), I.Brazdeikis 15, R.Šmitas 11 (8 atk. kam.), K.Hayesas 10, A.Butkevičius 6 (4 rez. perd.), T.Cavanaugh 5, L.Lekavičius 4, T.Dimša 4 (2 per. kam.), K.Lukošiūnas 3, L.Birutis 2, D.Giedraitis 0.

„Rytas“: M.Fosteris 13, E.Fridrikssonas 13, J.Echenique 12.

Komentarai

  1. Saulius

    Šaunu, dabar svarbu atsilaikyti raudonskūrių garaže

  2. 💚💚💚

    Na pasiūlykite ir Taylorui kontraktą. Žmogus taip stengiasi iš širdies… Jis ir šlubas veržtųsi į aikštelę, kad tik pelnytų pasitikėjimą… Rimtai, daug geriau turėti į traumas linkusį, bet nuoširdžiai atsidavusį žaidėją negu aikštingą žvaigždę… O šiandien – su pergale! Nebuvo lengva, bet laimėjom. Poryt Vilniuje vėl laukia ta velniava… Komanda turi ruoštis, pirmiausia psichologiškai – atlaikyti spaudimą, ir viskas turėtų būti gerai. Vyrai, jūs tikrai galite! Sėkmės visiems!

  3. 709

    Su pergale. saunuoliai!

  4. Maksvytis

    Sureagavome tiek mes tiek fanai

  5. Ulanovas

    Apie tikejima Brazdeikiu ir vakaro vysnia ant torto

  6. Zalgiris

    Zalgirio gera Reakcija puikiiai ir Ziurausko uzvedimas visos Arenos fantastinis palaikymas emocijos karstos pagaliau ir Brazdeikis isove 4 tritaskiais aisku 3 prazangos viena is Oro teisejo 3 kelini Puikiai Tayloras Ule Brazdeikis isijunge 3 kelini 🔥🏀💚🤍

  7. Darius

    idomu tai, kad visos rungtynes kol kas baigiasi didesniu skirtumu, norejau tik, kad jiems uzmestu viirs 20, bet reikia pripazinti, kad statybininkai turi kovotojo charakteri ir nera su jais lengva. Sukovojo ir musu apmire zaidejai, pagaliau. Tikiuosi, kad Vilniaus tvarte serija bus uzdaryta.

  8. Kaunas

    Atrodo kad padeda Maksvycio pokalbis Su Brazdeikiu

  9. Ketvirtadieni

    Jau Vilniuje tikrai negali blogiau suzaisti Tikrai norisi uzbaikti Titula Vilniuje

  10. BBD meras

    Parodė Žalgiris, kad turi kiaušus po išspardytos subinės Vilniuje. Šaunuoliai! Jei paims pergalę Ryto irštvoj, tai bus super. Į rytšudžio skanduotę „žalia k*“ reikia atsakyti kažką tinkamo, kaip pvz „šūdas myžalai rytas bezdalai“ ar panašiai…

  11. ....

    Kažkaip tikrai gaila Tailoro dabar. Pratęsti kontraktai su tais, kurie finale nepažaidžia, o jis matosi nuoširdžiai stengiasi žmogus. Kaip ir norėtųsį jį pasilikt, bet kad nelabai vietos jam bus. Gaila.

  12. Aha

    Dabar taip galvoju kas bus su pasitikimu, jeigu Vilniuj laimės ? Kažkaip nemanau, kad Kaune organizuotų ką nors naktį. Tai taip išeina, kad vos ne geriau gauti ir kad būtų galimybė laimėti Kaune prie savų fanų. Bet aišku taip ir prisižaist galima 😀

  13. Z

    Reiktu pagalvoti apie Taylora dėl kontrakto dar metams.Antras sezonas kaip krepšininkui gal būtų dar geresnis čia…Nei imti vėl kašką naujo iš Milano..

  14. Z

    Vilniuj smagiau titula pasiimti Žalgiriui nei Kaune.Smagiau bus rytfaniams :) Pasimojuosim ;)

  15. taip

    su pergale , bet man visgi keista kad nesiimama jokiu priemoniu pries ryto sirgalius uz administracinius nusizengimus, nes skanduotes su keiksmazodziais ir yra tokie nusizengimai , bent jau i arena ju turetu neileist , o dabar vietoj to kad drausminti juos saugo nemazos pajegos saugos tarnybos, kai turetu atvirksciai juos paauklet . Anksciau buvo lazlas daroma dabar nieko.

  16. 💚💚💚

    Prieš tuos „Ryto“ laukinius galima būtų imtis legalių priemonių, bet jie pradės rėkti apie savo teises, diskriminaciją ir pan… Ir panašu, kad pats Žibėnas būtent jais labai didžiuojasi: „Mūsų fanai…“, „Dėl mūsų fanų…“🤭 O dėl triukšmingesnio „Ryto“ palaikymo neverta labai jaudintis: vilniečių sirgalių nėra daugiau, tiesiog „Green White Boys“ gerokai kultūringesni negu B tribūna… O dėl rytojaus… Būtų gerai baigti seriją Vilniuje, nerizikuoja t dėl šventės Kaune. „Jeep“ arenoje pamojuoti Fosteriui būtų dar smagiau.😊 Viską lems psichologija. Nežinau, kaip, bet „Žalgirio“ vyrams reikėtų kažkaip psichologiškai užsiverti nuo „Jeep“ atmosferos: tiesiog nematyti ir negirdėti tribūnų. Žinoma, patarinėti lengva. Bet tikiuosi, kad rytoj bus kitaip nei šeštadienį ir sveikinsime savo „Žalgirį“, susigrąžinus pernai pavogtą čempionų titulą.

  17. Ir dar

    Tikiuosi, dar galima rasti „Žalgiry“ vietos ir Taylorui. Juk ne visa šiųmetė komandos sudėtis lieka. Turbūt neaiškūs ir Igno Brazdeikio ateities planai. O tokie žmonės kaip Tayloras ir Cavanaugh reikalingi komandai, nes jiems, matosi, ne vis tiek, kas vyksta „Žalgiry“, jiems nuoširdžiai rūpi ir komanda, ir sirgaliai…

  18. zzz

    Su Vilniaus salės atmosfera galima susitvarkyt tik Žalgiriui parodžius tikrą žaidimą ir jau nuo pirmų minučių prigriebus rytą. O jei vėl ateis nemotyvuoti ir kažkokie apsimiegoję ir leis rytuj pajausti žaidimą, tai įsisiautės ir fanai.

  19. Vilkai

    Nudejom ryta Radzio daina saule kils buciuos 😄😁

  20. taylorui kontrakta

    duokit taylorui kontrakta

  21. Hjxl

    Zalia kutba

  22. Hjxl

    Maksvytis duhas

  23. Hjxl

    Zalioskuvos maskvytis