“Neptūnas” įveiktas ne taip lengvai 0

Kauno “Žalgiris” antrose LKL čempionato rungtynėse namie gana sunkiai įveikė Klaipėdos “Neptūną” 95:79 (20:30, 24:22, 23:14, 28:13). Giedrius Gustas bei Simonas Serapinas (tritaškiai 4/7) įmetė po 18 taškų, Dainius Šalenga – 16, Tanoka Beard (12 atkovotų kamuolių) ir Ed Cota (5 rezultatyvūs perdavimai) – po 15, Paulius Jankūnas – 13. “Neptūnui” Martynas Mažeika pelnė 17 taškų (9 atkovoti kamuoliai), Vaidotas Pridotkas, Gintaras Stulga ir Janis Porzingis – po 12, Petras Šalvis ir Artūras Kaubrys – po 8, Mantas Ruikus – 5, Valdemaras Savostjanovas – 4, Fofana Aboubacar – 1. Rungtynes stebėjo 3000 žiūrovų.

Pasak Arvydo Sabonio, nerungtyniavusio dėl traumos, yra normalu, kad komanda susitikimo pradžioje jaudinosi, nes dar tik sezono pradžia, pirmosios rungtynės namuose. Tad jaudulys trukdė sužaisti sėkmingiau. Tačiau trečiajame kėlinyje kauniečiai rezultatą išlygino, o ketvirtajame jau nekilo klausimų kas laimės mačą.

Prieš rungtynes Žalgiris" buvo pristatytas savo gerbėjams. LKL čempionų žiedai buvo įteikti amerikiečiams Tanokai Beardui ir Edui Cotai, kurie nesulaukę šių prizų po praėjusio sezono, išvyko į namus. T.Beardui taip pat buvo įteiktas apdovanojimas kaip naudingiausiam 2002/03 m. sezono Lietuvos krepšinio lygos krepšininkui. Po to krepšininkams buvo įteiktos LG bendrovės dovanos, o grupė VOODOO pristatė naująjį “Žalgirio” himną.

Komentarai