Atėnuose įvyko 1000-ųjų rungtynių paminėjimas 0

Šiandien Atėnų viešbutyje „Divani Carabel“ buvo surengtas iškilmingas ULEB Eurolygos 1000-ųjų rungtynių paminėjimas.
Kaip mūsų tinklalapį informavo Arūnas Pakula, paminėjime dalyvavo apie 100 žurnalistų bei žaidėjų. Prezidiume sėdėjo Arvydas Sabonis, ULEB prezidentas Eduardo Portela, Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu, Teisėjavimo departamento vadovas Costas Rigas bei „Panathinaikos“ vyriausiasis treneris Željko Obradovič. Paminėjime taip pat dalyvavo ir Lietuvos Respublikos ambasadorius Graikijoje.
Paminėjimo metu kalbėjęs A.Sabonis pabrėžė, jog grižęs iš JAV Europoje rado aukšto lygio, puikiai organizuotas ULEB Eurolygos varžybas. Pasak jo, Eurolyga jau dabar galima lyginti su NBA. A.Sabonis pasidžiaugė, jog Kauno „Žalgirio“ klubas yra vienas Eurolygos ikūrėjų.
A.Sabonis įteikė ULEB prezidentui Eduardo Portela specialiai 1000-ųjų rungtynių proga pagamintus Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. J.Bertomeu, C.Rigas bei Ž.Obradovič buvo įteiktos knygos „Su meile Lietuva“.
A.Sabonis ir Ž.Obradovič paminėjimo pabaigoje padėjo parašus ant dviejų krepšinio kamuolių. Su vienu iš jų bus žaidžiamos šiandienos rungtynės, po to jis keliaus į ULEB Eurolygos muziejų. Kitas kamuolys kaip suvenyras atiteks šios dienos rungtynių arbitrams.

Komentarai