M.Kalnietis: „Jonas Mačiulis beveik miršta aikštelėje…“ 0

(www.krepsinis.net) Po nesėkmingai susiklosčiusių rungtynių su Trevizo "Benetton" klubu (pralaimėta 76:86) kauniečių rūbinėje vyravo slogios nuotaikos.

"Žalgirio" įžaidėjas Mantas Kalnietis: "Šiandien stengėmės visi, kurie buvome aikštelėje. Pralaimėjome ne todėl, kad nekovojome, o todėl, jog nebuvo pagrindinių žaidėjų ir mums trūko patirties. Tačiau visi, kas buvo aikštelėje stengėsi. Eurolygoje debiutavo Vytenis Jasikevičius, Darius Šilinskis su Vladimiru Štimacu rungtyniavo ilgai. Galima sakyti, jog žaidė praėjusių metų dublerių komanda ir mums tiesiog pritrūko patirties. Manau, kad žiūrovai nesupyks. Vienu metu mačiau, jog Jonas Mačiulis vos ne miršta aikštelėje…"

"Žalgirio" puolėjas Jonas Mačiulis: "Nenumiriau aš. Gaila dėl rezultato, bet atidavėme visas jėgas. Yra kaip yra, tačiau vis tiek norėjosi laimėti. Pagrindinė pralaimėjimo priežastis? Žaidėjų stoka. Visi vyrai stengėsi, tačiau gal kai kuriose situacijose patyrę žaidėjai būtų sužaidę geriau. Tačiau dabar jau nieko nepakeisi."

Komentarai