Kauno „Žalgirio“ krepšininkai aplankė „Saulutės“ globotinius 0

Šiandien Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Mantas Kalnietis, Vytenis Jasikevičius ir Marko Popovičius pratęsė gražią prieššventinę tradiciją ir aplankė likimo nuskriaustus vaikus. Šįkart Kauno klubo krepšininkai atvyko į miesto apskrities pagrindinę mokyklą „Saulutė“, kurioje mokosi ir gyvena valstybės remiami 98 vaikai iš asocialių šeimų, vaikai, kurie tėvų visai neturi ar jiems tėvystės teisės yra atimtos.

Šį renginį ir vizitą pas „Saulutės“ pagrindinės mokyklos vaikus be Kauno „Žalgirio“ tai pat organizavo Kauno miesto Žaliakalnio viešosios policijos prevencijos poskyrio pareigūnai bei VšĮ „Krepšinio perspektyvos“ direktorius Vytautas Mikėnas, pastarasis pripažino kad tai ne pirma ir ne paskutinė tokio pobūdžio akcija, kuri skatina būti geresniais, atidesniais žmonėms, esantiems šalia mūsų, tiems mažiems žmonėms, kuriems labiausiai ir reikalinga šiluma. „Parodytas dėmesys vaikams paskatins juos žengti doros keliu, atsisakyti žalingų įpročių“.

Pagrindinės mokyklos „Saulutė“ vaikai svečiams surengė koncertą, kurio metu atliko keletą dainų, vėliau buvo surengtas piešinių konkursas bei mėtimai į krepšį. Žalgiriečiai visiems vaikams parodė kaip taisyklingai reikia mesti į krepšį bei stebėjo, kaip tai sekasi daryti jiems. O taip pat „Žalgirio“ žaidėjai apžiūrėjo vaikų kambarius, dalino autografus, laikė vaikus ant rankų – daugiau kaip valandą trukusiame renginyje netrūko susirinkusiųjų šypsenų ir džiaugsmo.

Svečiai į „Saulutės“ pagrindinę mokyklą atvyko ne tuščiomis. Vaikus jie pradžiugino dovanomis, kuriuos įsteigė „Žalgirio“ krepšinio klubas kartu su VšĮ „Krepšinio perspektyvos“ ir UAB „Falck Security“.

Komentarai