„One Team“ ir „Žalgirio“ ambasadoriai įprasmino nuveiktą darbą (VIDEO) 1

Kauno „Žalgiris“ užbaigė keturis mėnesius trukusią „One Team“ Eurolygos socialinio projekto dalį. Paskutinio susitikimo metu projekto ambasadoriai krepšininkai Olivier Hanlanas ir Renaldas Seibutis bei fizinio parengimo treneris Justinas Grainys jauniesiems dalyviams iš Kauno socializacijos centro įteikė sėkmingą kurso pabaigą žyminčius specialius sertifikatus.

Paskutinės sesijos metu „Žalgirio“ arenoje Kauno socializacijos centro auklėtiniai žaidė įvairius žaidimus su žalgiriečiais, dalinosi savo mintimis bei įsiamžino nuotraukose.

„Buvo labai malonu prisijungti prie šio projekto, prisidėti prie vaikų ugdymo. Tikiuosi, kad palietėme jų širdis, suteikėme naujų žinių, idėjų. Dar kartą noriu pasidžiaugti. Tikrai buvo malonu dirbti su treneriu Justinu ir Olivier. Tikiuosi, kad šis projektas išeis į naudą“, – tikino R.Seibutis.

Socialinės programos „One Team“ veikla džiaugėsi ir O.Hanlanas, tikinęs, jog iš šio projekto galima pasisemti įkvėpimo, motyvacijos ir supratimo siekiant įgyvendinti savo svajones.

„Manau, kad leisdami laiką su šiais vaikais įkvepiame juos siekti savo svajonių. Padedame suprasti, jog atkakliu darbu galima pasiekti norimų rezultatų, – sakė „Žalgirio“ legionierius O.Hanlanas. – Šis projektas įkvepia vaikus. Jiems suteikia galimybę iš arčiau bendrauti su krepšininkais ir padeda suprasti, kad mes, kaip ir jie, esame paprasti žmonės. Suteikiama viltis, jog kiekvienas iš mūsų, skyręs laiko ir pastangų, gali įgyvendinti savo siekius.“

Trečius metus „Žalgirio“ inicijuojamo „One Team“ projekto tikslas – pasitelkus krepšinį kaip edukacijos metodą padėti jaunuoliams užsibrėžti tikslus gyvenime ir kryptingai jų siekti. Stengiamasi tinkamai išugdyti vaikus, suformuoti jų vertybes ir socialinius įgūdžius, kad šie taptų atsakingais, savarankiškais ir dorais piliečiais.

Atsisveikinę su viena Kauno socializacijos centro vaikų grupe žalgiriečiai iki sezono pabaigos dirbs su dar viena, kuriai taip pat sieks padėti visapusiškai tobulėti ir siekti savo svajonių.

Komentarai

  1. Ollie

    Ich sehen gerne nach einen show fonn andrea aber wo is das rezept von 21102-01-2 Herr Lafer ich bedanke mich schone Grusse paula meuris