Kauno „Žalgiris“ pradeda pasaulinį fanų surašymą 18

Kauno „Žalgiris“ intensyviai ruošiasi naujam sezonui ir pradeda pasaulinį fanų surašymą. Tai pirmas toks krepšinio istorijoje sumanymas, kurio tikslas – parodyti pasauliui, kad žaliai baltų sirgalių armija yra pati didžiausia, aktyviausia ir ištikimiausia.

Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas sako, kad „Žalgirio“ fanu užsirašyti gali kiekvienas: „Užsirašyti „Žalgirio“ fanu gali bet kas, tam nebūtina spintoje turėti didžiausią žalių-baltų šalikų kolekciją, tam užtenka vieno – sirgti ir palaikyti „Žalgirį“. O šio surašymo metu norime sužinoti, kuriame pasaulio mieste žaliai-baltų daugiausia, kuriame „Žalgiris“ labiausiai išsiilgtas ir laukiamas, o svarbiausia, kad bet kur atsidūręs „Žalgirio“ gerbėjas žinotų, kad ir čia gali surasti tiek pat dėl krepšinio ir „Žalgirio“ galvą pametusių sirgalių“.

Dalyvauti Pasauliniame „Žalgirio“ fanų surašyme paprasta – apsilankę kampanijos svetainėje www.zaliabalta.lt užsiregistruojate su savo Facebook paskyra ar įvedant el. pašto adresą. Kiekvienam užsiregistravusiam fanui – unikalus fano numeris, tai patvirtinantis sertifikatas ir galimybė laimėti daugybę dovanų.

„Jau trečią krepšinio sezoną Kauno „Žalgiris“ pradės palaikomi „Utenos alaus“. Mes didžiuojamės galėdami būti dalimi legendinės komandos, su kurios vardu susijusios pačios ryškiausios klubinio krepšinio pergalės Lietuvos istorijoje. Ir didžiuojamės galėdami kartu su Kauno „Žalgiriu“ visus, kurie nors kartą džiaugėsi būdami krepšinio šalies piliečiai, pakviesti į pasaulinį „Žalgirio“ fanų surašymą“,- sako „Švyturys-Utenos alus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

Kad šis surašymas būtų įdomesnis, fanų laukia dovanos ir žaidimo elementai: kai tik susirašo tam tikras sirgalių skaičius, atrakinama dovana, kuri įteikiama burtų keliu atrinktiems fanams. Kai tik susirenka dar vienas fanų skaičius – dar viena dovana. Pavyzdžiui, pirmoji dovana – rungtynių stebėjimas iš svečių ložės. „Žalgiris“ pasirūpins reginiu arenoje, o surašymą palaikantis „Utenos alus“ – vaišėmis. Tarp dovanų fanams – galimybė dalyvauti „Žalgirio“ treniruotėje, skrydžiai oro balionu, vakarienė su „Žalgirio“ trenerių štabu ir net kelionė dviem į Eurolygos rungtynes išvykoje.

Fanus skaičiuoja „Žalgirio“ savanoriai. Surašymą palaiko „Utenos alus“.

Registruokis: www.zaliabalta.lt.

Komentarai

  1. vitasb2

    Neveikia Jūsų puslapis.

  2. Vyksta

    Atnaujinimas. Patinka ši idėja man šiaip

  3. Aurimas

    Buvo pakibusi registracija, tad mane užregistravo 2 kartus, t.y. gavau 2 sertifikatus su skirtingais numeriais

  4. Minties galiūnas

    Gražus sumanymas. Tik įdomiai atrodo, jog pagal pateiktą žemėlapį Kaune ir Kauno apylinkėse yra mažiausiai palaikančių Žalgirį. Aš suprantu, kad čia arba klaida, arba tiesiog šiose vietovėse sirgaliai neskuba prisirašyti. Bet visvien gana juokingai atrodo.

  5. Virginijus

    Mano Zalgiris

  6. Odeta Giga

    Aciu

  7. Inga

    Bandant registruotis is Didziosios Britanijos neiseina laukelyje ivesti tel numerio nei Su +44 nei 07. Kaip prisiregistruoti?

  8. Egidijus

    Sauni ideja

  9. AIDAS

    nuo desimties metu meldziuosi ZALGIRIO klubo pergalems, kiaurai optimistiskai sergu net tada kai komanda groja vien tik juodais klavisais .

  10. Paulius

    Telydi sėkmė mus!

  11. Vilius Bartninkas

    Zalgiris jega

  12. egle

    gera komanda

  13. Audrius

    Viskas čia gerai?

  14. Ema

    Žalgiris jėga !!!

  15. Vytas666

    Bibi griausmingai visgaidzai bei savo siluetų teisėjų nieko dobilai nelaimei net net prieš 14 metų vaikus iš bet kurio Lietuvos miesto išskyrus jūsų didžiausio keiksmazodzio kitokio net neverta sakyti nes tas jūsų suprastas miestas turi būti sulygintas su zeme

  16. Vytas666

    Ačiū lietkabeliu ir visom kitom komandom kurie iskrusa žalius baltus pirštus

  17. Vytas666

    Ačiū lietkabeliu ir visom kitom komandom kurie iskrusa žalius baltus pirderus

  18. Žalgirio fanas

    Patikėkite svetainė tuoj veiks ;)