#TimeOutŽalgiris. Pilnutėlės „Žalgirio“ arenos šėlmsas, sirgalių pažadai ir mažasis Žalgirinis 1

Praėjusį ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai palydėjo 2017-uosius paskutinėse Eurolygos metų rungtynėse „Žalgirio“ arenoje. Sausakimšoje arenoje žaidę žalgiriečiai ir sirgaliai kartu sukūrė nepakartojamą atmosferą, kurią užfiksavo „Žalgiris TV“ laidų rubrika #TimeOutŽalgiris.

Laidos vedėjos Asta ir Indrė pakalbino sirgalius ir bandė išsiaiškinti, ką sirgaliai pažada padaryti dėl „Žalgirio“ komandos naujaisiais 2018 metais. Fanai tvirtino norintys dar aktyviau lankytis žalgiriečių rungtynėse namuose. Sirgaliai taip pat rinko žalgirietį, su kuriuo labiausiai norėtų atšvęsti naujuosius metus. Favoritai – Šarūnas Jasikevičius ir Paulius Jankūnas.

Naujausioje #TimeOutŽalgiris laidoje išvysite ir tikrą netikėtumą įvykusį rungtynių pertraukėlės metu – „Žalgirio“ talismano Žalgirinio sūnaus pristatymo akimirkas.

Pozityvių emocijų ir energijos kupiną paskutinę metų laidą užbaigs trumpas interviu su „Žalgirio“ sirgaliumi Mindaugu, kuris „Žalgirio“ vardą įamžina, bandydamas žodį „Žalgiris“ išbėgioti įvairiuose Europos miestuose, tarp jų ir Kaune.

Komentarai

  1. petras

    Sveikinu su artejanciom sventem! Linkiu kuo geresnes sveikatos.kad be traumu ir dar grazesniu pergaliu!Limkejimai is Vilniaus