Prasitęsęs žalgiriečių žygis Eurolygoje į gegužės 13 d. nukelia „Žalgirio“ 3×3 turnyrą 0

Istorinis Lietuvos čempionų žygis Eurolygoje kiek koreguoja „Betsafe–LKL“ tvarkaraštį ir antrąjį gegužės savaitgalį vyksiančio jubiliejinio Kauno „Žalgirio“ 3×3 turnyro datą.

Gegužės 12 d. prie „Žalgirio“ arenos turėjusi vykti sporto šventė nukeliama į gegužės 13 dieną, sekmadienį.

Jei žalgiriečiai „Betsafe–LKL“ pirmenybių reguliariajame sezone išsilaikys pirmoje vietoje, jie gegužės 12 d. stos į paankstintą ketvirtfinalio mūšį, kuris vyks „Žalgirio“ arenoje. Dėl to gegužės 13-oji yra vienintelė data, tinkanti jau dešimtąjį kartą rengiamam 3×3 turnyrui.

Šiais metais „Žalgirio“ 3×3 turnyre krepšinio kovos įgauna dar didesnę prasmę, kadangi geriausia suaugusiųjų grupės komanda žengs į tarptautines kovas ir pateks į „Kaunas Challenger 2018“ turnyrą, kuriame turės progą pakovoti dėl piniginių prizų.

Visą dieną truksianti sporto fiesta taip pat laukia futbolo bei tinklinio komandų, kurios varžysis dėl puikių prizų, o išskirtinio dėmesio bei prizų sulauks nei vieno „Žalgirio“ 3x3x turnyro nepraleidę ir visus turnyro marškinėlius turintys dalyviai.

Tradiciškai turnyre apsilankys ir puikų sezoną žaidžiantys žalgiriečiai, kurie ne tik apdovanos geriausias komandas, bet ir patys išbandys jėgas įvairiausiuose žaidimuose.

Primename, kad komandų registracija vyksta iki gegužės 3 d. 17.00 val. Registruotis galima „Žalgirio“ arenos kasoje arba užpildant internetinę anketą bei sumokant dalyvavimo turnyre mokestį, kuris šiemet liko nepakitęs.

Jei turnyro datos pakitimas netenkina, besikreipus el. paštu klubas@zalgiris.lt iki gegužės 4 dienos, bus grąžintas visas registracijos mokestis.

Komentarai