Kauno „Žalgiryje“ traumuotą A.Kavaliauską pavaduos D.Thompsonas 11

Prie Kauno „Žalgirio“ prisijungia dar vienas naujokas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos sudarė sutartį su Eurolygos patirties turinčiu amerikiečiu Deonu Thompsonu.

Sunkiojo krašto puolėjo ir vidurio puolėjo pozicijose rungtyniaujantis D.Thompsonas „Žalgirio“ sudėtyje teoriškai pakeis Antaną Kavaliauską, kuriam antradienį bus atlikta pilvo sienos operacija. Prognozuojama, kad be krepšinio A.Kavaliauskas turės praleisti mažiausiai 5 savaites.

Trisdešimtmetis 203 cm ūgio D.Thompsonas į Kauną atvyksta iš Ispanijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančios ir vienuoliktą vietą užimančios Burgoso „San Pablo“ ekipos. Sekmadienį D.Thompsonas sužaidė paskutinį mačą „San Pablo“ gretose ir į Barselonos „FC Barcelona“ krepšį įmetė 16 taškų.

Iš viso šiame sezone D.Thompsonas Ispanijoje rinkdavo po 12,5 taško ir 5,6 atkovoto kamuolio bei buvo vienas naudingiausių Burgoso komandos žaidėjų. Praėjusiame sezone atstovaudamas tai pačiai „San Pablo“ komandai jis atkovodavo po 6,7 kamuolio ir pagal šį rodiklį pirmavo visoje Ispanijos lygoje.

Per savo karjerą D.Thompsonas yra sužaidęs 90 rungtynių Eurolygoje (Liublianos „Union Olimpija“, Berlyno ALBA, Miuncheno „Bayern“, Stambulo „Galatasaray“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ komandose). Sėkmingiausiai jam klostėsi metai Berlyno ALBA ekipoje, kurios gretose per 23 rungtynes turėjo 12 taškų ir 5,4 atkovotų kamuolių vidurkį.

Į Lietuvą D.Thompsonas atvyks artimiausiu metu. Planuojama, kad „Žalgirio“ naujokas su komanda jau keliaus į Eurolygos aštuonioliktojo turo rungtynes su Stambulo „Fenerbahce“ ekipa.

Komentarai

  1. tose

    rungtynese kai zaide uz zvezda eurolygoj as ji prsimenu buvo tikrai neblogas , ir metimas pas ji geras is vidutinio , manau tikrai pades, kaip pasirodo vadovybe reguoja , nelaukia kol visi pasveiks tuo labiau kad is Antano si sezona jau nelabai kas bus , labai jau sunkiai i forma ieina.

  2. stabilu

    tikrai taip atletiskas patyres eurolygoje zaides vakar paskutinese runktynese pries barca sumete 16 tasku

  3. eurolyga

    zaide netik jis zvezdoi bet ir bus gerai pazistamas woltersui kartu zaide klube

  4. krepsinis.net

    zalgirio naujokas kalnu nenuvers bet praples sarasa zaideju kuriais jasikevicius gales pasikliauti

  5. Gerai

    Kažko įneš naujo, gal kiti žaidėjai pasitemps ir pradės improvizuoti. Tik prašau išspirkit lauk voltoną jis jau baigia komandą užliuliuoti savo bevaisėm minutėm

  6. Tiesos Sakytojas xd

    Tu gal durnas!? Kam woltona iš komandos mest?? Jis geras žaidėjas tik dar labai neatsiskleidė

  7. delfi

    Zalgirio zuikiai kurie zaidejai kliuna kontrolieriui jasikeviciui ?

  8. atamanas

    anadolu efes zodis zalgiriui kaune nores atsiimti pergale

  9. x

    woltono neismes, nes pg truksta, bet va walkup ar ulanova tikrai reiktu praspirti, ir koki SG/SF ar SF i kurio nors vieta pasiimti, nes naudos neduoda ir nuo ju zaidimas nei kiek nepriklauso, o ulanovas dar yra ir brangiausias zaidejas komandos

  10. kaunas

    dar ulanovas isaus taip daug kas norejo vasara kad lyktu ulanovu dar galima tiket sezonu metu zalgiris be priezasties neatleidzia man tik del walkupo pirma puse rato nieko doro ir neuveike apart gynyboi atstovi o metimu mazai ismeta

  11. Miguel

    Muy buen fichaje. Gran profesional