„Ramirent“ tęsia bendradarbiavimą: „Žalgirio“ rungtynės – geriausias laikas, praleidžiamas su klientais“ 0

Prieš keletą metų užsimezgęs Kauno „Žalgirio“ organizacijos bendradarbiavimas su šalyje lyderiaujančia statybinės įrangos nuomos bendrove „Ramirent“ bus vystomas ir šiame sezone.

Prie Kauno „Žalgirio“ šeimos prisijungusi statybinės įrangos nuomos bendrovė iškart atrado sąryšį su klubo verslo filosofija, mat partnerystės projektams įmonė taiko griežtus kriterijus – būtina vertybių sinergija, pageidautina galimybė partnerystės naudas nukreipti santykių su klientais ir partneriais vystymui bei, neabejotinai, matomumas žiniasklaidoje. Todėl, įvertinusi naujai užsimezgusio bendradarbiavimo potencialą, bendrovė išsiskyrė savo aktyvumu bei gražiomis iniciatyvomis.

Būtent „RAMIRENT Premium klubo“ vardą gavo viena aukščiausios klasės erdvių „Žalgirio“ arenoje. Joje žalgiriečių rungtynes stebintiems žiūrovams suteikiamas išskirtinis komfortas, puikus matomumas bei galimybė naudotis ypatingomis privilegijomis.

„Ramirent“ taip pat aktyviai prisideda prie tradicinio „Žalgirio“ 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyro ir kartu su Eurolyga vykdomos socialinės programos „One Team“ veiklos.

Partnerystės su „Žalgiriu“ ryšiais itin džiaugiasi „Ramirent“ nuomos direktorius Lietuvoje Eligijus Baikauskas, įžvelgęs daug partnerystės su sporto komanda privalumų.

„Džiaugiamės būdami krepšinio bendruomenės dalimi. Remdami sportą tikime, jog prisidedame prie gerų emocijų kūrimo. Taip pat malonu, kad mūsų prekinis ženklas yra dar labiau matomas ir kartu pristatomas itin plačiai auditorijai. Daugelis žino „Ramirent“ pavadinimą, bet jis asocijuojasi su skirtingais dalykais. Vieniems tai – pastoliai, kitiems – nameliai, o iš tikro mes turime plačiausią nuomojamos įrangos spektrą visoje Lietuvoje“, – kalbėjo E.Baikauskas.

„Ramirent“ atstovas atskleidė ir gražią istoriją, kurią, Lietuvos čempionų dėka, gali kurti su savo klientais.

„Didžiausia mūsų sėkmės istorija – ta, kad kartu su savo klientais lankomės „Žalgirio“ rungtynėse. Stebėti „Žalgirio“ mačus yra pats geriausias laikas, kurį su jais galime praleisti drauge. Klientai pasijaučia ypatingi, pasikrauna gerų emocijų, o mums tai yra itin svarbu. Turime ir tokių klientų, kurie „Žalgirio“ arenoje lankėsi pirmą kartą, tad galite tik įsivaizduoti, kokią reakciją jiems sukėlė pilna arena aistringų krepšinio sirgalių“, – įspūdžiais dalijosi E.Baikauskas.

„Ramirent“ pagrindinės veiklos sritys yra statybinės įrangos nuoma, pardavimas, montavimo darbai, projektavimas ir techninis aptarnavimas. Įmonė priklauso „LOXAM group“ – trečiai pagal dydį nuomos kompanijai pasaulyje. „Ramirent“ 2010 metais „European Rental Awards“ asociacijos pripažinta metų nuomos įmone. Kompanija turi 300 klientų aptarnavimo centrų, kuriuose dirba 3200 darbuotojų dešimtyje valstybių Šiaurės, Centrinėje ir Rytų Europoje.

Komentarai