#TimeOutŽalgiris. Adrenalinu alsavęs S.Maslobojevas ir B.Davieso galvos raiščio mįslė 0

Praėjusį penktadienį „Žalgirio“ arenoje susirinkę sirgaliai sulaukė neeilinio reginio – Eurolygos rungtynėse žalgiriečiai kovojo su įspūdingą sudėtį tarpsezoniu surinkusia Barselonos „FC Barcelona“ ekipa.

Rungtynių užkulisius tradiciškai fiksavo ir „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris objektyvas su vedėja Dalia Belickaite priešakyje, kuri pakalbino ir arenoje sutiktus žinomus veidus.

Savo įspūdžiais apie rungtynes pasidalino ir neseniai pasaulio kikbokso čempionu tapęs Sergejus Maslobojevas, kurį pasveikino ir areną sausakimšai užpildę žiūrovai.

„Jau būdamas vaikas labai svajojau apie pasaulio čempiono titulą. Kažkada labai bijojau, bet, kai pradėjau, žinojau, kad kelio atgal nėra ir būsiu čempionas“, – aiškino kovotojas.

S.Maslobojevas, dėl galingų smūgių gavęs ir „kuvaldos“ pravardę, prisipažino, kad stebėdamas rungtynes iš pirmųjų eilių jautė krauju užplūdusį adrenaliną.

„Jeigu yra galimybė palaikyti Lietuvos komandas, visada stengiuosi tą daryti visomis keturiomis. Labai smagu iš arti stebėti rungtynes, matyti, kaip krepšininkai perduoda vienas kitam kamuolį. Adrenalinas sukyla tikrai nemažiau nei per kovą“, – pasakojo pašnekovas.

Rungtynes su komiku Mantu Stonkumi stebėjo ir kitas „stand up“ komedijos žanro atstovas – Mantas Katleris.

„Žalgirio“ rungtynės man yra geros, kol gali gerti kolą. Kola yra svieto lygintojas. Mes su Mantu Stonkumi susitarėme – aš moku už benziną ir vairuotoją, o jis – už vietas arenoje“, – juokavo M.Katleris.

Jau po rungtynių D.Belickaitė pakalbino ir du praėjusius sezonus Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavusį amerikietį Brandoną Daviesą. Šiltai sutiktas žaidėjas džiaugėsi sugrįžimu į Kauną ir papasakojo, kodėl šiame sezone pradėjo ryšėti galvos raištį.

„Žalgirio“ arenoje smagu žaisti net jeigu esi ir varžovų komandos žaidėjas, – šypsojosi B. Daviesas. – Raištį pradėjau ryšėti Barselonoje. Sirgaliai man prilipdė „Rembo“ pravardę ir taip viskas liko.“

Komentarai