M.Grigoniui prireiks operacijos – nerungtyniaus apie 3 mėnesius 14

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Marius Grigonis gulsis ant operacinės stalo – jam trečiadienį bus atlikta pėdos operacija.

Krepšininkams nebūdingą pėdos traumą patyręs vienas iš komandos lyderių iš rikiuotės iškrenta maždaug 3 mėnesiams, tikslesnis nerungtyniavimo laikas bus nustatytas atliekant reabilitaciją.

Dėl skausmo pėdos srityje M.Grigonis pastaruoju metu buvo taupomas „Betsafe–LKL“ pirmenybėse, o Eurolygoje keletą mačų žaidė nepaisydamas problemų.

Pirmieji retos traumos požymiai išlindo Eurolygos šeštojo turo rungtynėse su Stambulo „Fenerbahce“ komanda. Specialistų prižiūrimas žalgirietis, sukandęs dantis, dar bandė grįžti į rungtynių ritmą, tačiau, atlikus pakartotinius tyrimus, buvo nuspręsta ilgiau nelaukti ir pėdos problemą spręsti atliekant operaciją.

„Noriu nulenkti galvą prieš M.Grigonį. Jis nesitreniruoja, prieš Eurolygos rungtynes truputį pasidursto koją nuskausminamaisiais ir bando padėti“, – prieš porą savaičių pagarbą gynėjui atidavė Šarūnas Jasikevičius.

Pergalių Eurolygoje kalviu ne kartą tapęs M.Grigonis stipriausioje Senojo žemyno lygoje renka po 11,5 taško, po 2,6 atkovoto kamuolio ir po 2 rezultatyvius perdavimus.

Vietinėse pirmenybėse gynėjas sužaidė 7 rungtynes iš 12 galimų, o per jas rinko po 6,9 taško, po 1,9 atkovoto kamuolio bei po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai

  1. Rokas

    Eurolyga.lt žiniomis šiuo metu pastiprinimo neplanuoja, jei cia rimtai tai visiskai nusivyliau tada, negi vadovybe nemato jog reikia izaidejo neturiu zodziu Geda

  2. Pritariu

    Reikia butinaI naujoko ne bent dabar rinkoi nelabai kas ira numatyta

  3. Uzkalti Hales langai

    Net pats Vysniauskas ivardija kad truksta izaidejo nes Thomasas Walkupas yra uzduociu vykdytojas bet ne kurejas

  4. Izaidejo

    Nes Riversas I grigonio vieta kaip snekama perez tuscia pozicija o walkupas nepatemps dar matom nera stabilus su kamuoliu bet saras juo pasitiki

  5. 709

    Svarbiausia kad Mariui sekmingai atliktu operacija o po to atliktu pilna ir neskubota reabilitacija. Laukiam pilnai pasveikusio aiksteleje.

  6. Operacijos

    Visada sekmingai kiek matom atlieka sportininkams

  7. Darius

    Tai dabar kiti tures pasitempti, ypac Milas su Jankunu. Zodziu laukiame, atejo metas parodyti, kad ne tik parasus po simtatukstantiniais kontraktais sugeba raityti.

  8. Nesimato

    Kolkas kad pasitemptu

  9. Staska

    Nu cia butinai izaideja tur imt lekavicius pagrindiniu negal but, o walkupas net nera izaidejas, tai jei rimtai nezada imti busiu labai nusivyles ir daba jau nusivyles esu

  10. Walkupas ipac

    Taip kaip zaidzia saras pasitiki walkupu bet ir klaidu pridaro mastyme saras net ir nerekia ant jo

  11. Fanas

    Tikiuos yra ieskomas izaidejas, nes jei ne tada tikrai liksiu nesuprates

  12. Vidas

    Reikia įžaidėjo reikia to reikia to. Tai paimkit ir suraskit dabar gera laisva įžaidėją kuris per pora savaičių supras visa Šaro sistema. Bent pagalvokit prieš komentuojant. Žaidžia su kuo turi. O visiems komentatoriams kurie stume ant Zalgirio galiu pasakyti : yra toks puslapis bcrytas.lt va ten visi valinkit ir džiaukitės pergalėmis. Uzpy….. Tik pralošia Žalgiris ir viskas prasideda. Žaist nemoka , grybai , gėda ir t.t. O jau kai laimi tai visi pasidaro zalgirio fanai. Geda man už jus. Linkiu sveikatos Mariui ir laukiu greiciau grįžtančio. Pirmyn žaliai balti !!!!!!

  13. ???

    Sveikatos, stiprybės Mariui… Laukiam sugrįžtančio.

  14. .

    Visai, nedejuok čia ir neteisink. Taip, nėra dabar ką paimti. O tu pats pagalvok prieš komentuodamas, ar dabar metas įžaidėjo ieškoti ? Vasarą reikėjo,m o jie vasarą paėmė Perezą. O tai sprendimas buvo, ką ? Jau prieš metus nepasimokė, reikėjo įžaidėjo, tai vidury sezono paėmė Woltoną, tas išvis nepritapo. Tada pastūmė Walkupą į įžaidėjus. Ir dabar padarys tą patį, apšlifuos Riversą ir pabandys kaip jam seksis įžaidinėti.