Š.Jasikevičiui – Eurolygos oficialaus tinklalapio dėmesys (VIDEO) 1

BasketNews.lt inf.

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius tapo Eurolygos oficialaus tinklalapio rubrikos „Focus On“ naujausio epizodo herojumi, kur sulaukė savo auklėtinių komplimentų.

„Krepšinio Dievas, – dviem žodžiais žalgiriečių vairininką apibūdino Paulius Jankūnas. – Visi į Š.Jasikevičių, kaip į krepšininką, žiūrėdavo lyg į Dievą. Dabar niekas nepasikeitė – jis yra Dievas, bet jau trenerio kėdėje.“

Gražių žodžių Š.Jasikevičiui negailėjo ir jau sezonui prasidėjus į „Žalgirį“ atvykęs K.C. Riversas.

„Jis gyvena krepšiniu ir viską žiūri, kas su juo yra susiję“, – sakė amerikietis.

Vaizdo reportažas buvo daromas dar prieš Eurolygos sustabdymą, o tuomet Š.Jasikevičius pasidžiaugė, jog žalgiriečiai kiekvienose rungtynėse su varžovais kaunasi iki paskutinių minučių.

„Beveik visuose mačuose kovojame iki pabaigos su geriausiomis Eurolygos komandomis ir tai yra kelias, kuriuo norime eiti, – kalbėjo 44-erių specialistas. – Surinkome būrį krepšininkų, kurie yra psichologiškai tvirti, turime stiprų ryšį rūbinėje ir nuolat bandome augti.“

Prisimindamas „Žalgirio“ devynių pralaimėjimų seriją Eurolygoje, Š.Jasikevičius pripažino, jog tikėjosi sunkios sezono pradžios.

„Žinojome, kad tai mums bus sunkus sezonas, atsižvelgiant į tai, kiek žaidėjų pakeitėme vasarą. Integruoti į komandą tiek krepšininkų, ypač jaunų, tokiame lygyje nėra lengva. Sezonas mums yra sunkus, bet mes stengiamės būti geresniais ir manau, jog tokiais tampame“, – teigė Š.Jasikevičius.

Komentarai

  1. Hm

    Hm…