Kauno „Žalgiris“ skatina sirgalius sportuoti namuose (VIDEO) 3

Lietuvoje, kaip ir daugelyje pasaulio šalių, vykdant rekomendacijas likti namuose, jau ilgiau nei mėnesį nevyksta ir socialinės iniciatyvos „One Team“ užsiėmimai. Kauno „Žalgirio“ fizinio rengimo treneris Justinas Grainys skatina vis tiek neapleisti sporto net ir ilgą laiką praleidžiant namuose.

„One Team“ iniciatyvoje dalyvaujantis treneris specialiai sportui namuose paruošė kelių pratimų programą, kuri padės aktyvuoti visas raumenų grupes.

Nors pratimai buvo skirti „One Team“ programos dalyviams, prie iniciatyvos prisijungė ne tik vaikai, sportuojantys namuose, bet ir programos treneriai-savanoriai. Kaip jiems sekėsi įveikti J.Grainio užduotis, galima stebėti „Žalgirio“ Facebook paskyroje.

Klubas neabejoja, kad judėti reikia ne tik „One Team“ programos dalyviams, bet ir visiems „Žalgirio“ sirgaliams, todėl rekomenduojama bent kelis kartus per savaitę įveikti šias fizinio rengimo trenerio užduotis.

Kauno „Žalgiris“ linki likti namuose, būti sveikiems ir grįžti sustiprėjusiems!

Komentarai

  1. .

    Priesingai, neskit muila is tu namu i lauka. Kaune pilna erdviu, kur galima puikiai pasivaikscioti, dbiraciu pravaziuoti ar prasibegti. Nesedekite namuose ! (Nebent esate senyvi ar ligoti)

  2. .

    P.S.
    Neabejoju, kad visuose Lietuvos miestuose tikrai yra daug graziu vietu parkuose, prie upiu ar kitokiu gamtos kampeliu. Nesedekite namuose, vaziuokite i gamta, jei per toli nueiti. Oras syla, saulute lenda. Judekite gryname ore ! Man pasakytu kas sedek namuose, rizikuotu gauti i snuki.

  3. Vycka

    aš tai su sūnum pasivaikštau, nors ir Vilniuje, bet pilna čia tų miškelių aplink, kvaila būtų sėdėti užsidarius namie, kai toks oras geras, o treniruotis tai ir namie galima, ypač jei visą reikalingą įrangą turi :)