„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai vienija palaikyti „Žalgirį“ 14

Nors aistros krepšinio arenose nevyksta jau daugiau nei mėnesį, Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai pradeda judėjimą palaikyti komandą už aikštelės ribų. Kauno „Žalgiriui“ paskelbus, kad pradedami grąžinti pinigai už įsigytus bilietus į Eurolygos rungtynes, Klubo nariai vienija visus sirgalius judėjimui – „Negrąžinu bilieto, kad „Žalgiris“ grįžtų stipresnis“.

„Suprantame sudėtingą „Žalgirio“ situaciją. Klubas didžiąją dalį pajamų surenka iš ištikimų sirgalių, kurie perka bilietus. Šioje situacijoje ne tik kad nevyksta rungtynės ir visiškai nėra aišku, kada jos vėl vyks pilnoje arenoje, bet ir klubas yra pasiryžęs grąžinti pinigus už jau nusipirktus bilietus. O, kaip visi sekame spaudoje, žaidėjams atlyginimus reikės mokėti bet kuriuo atveju. Norime sutelkti visus „Žalgirį“ mylinčius sirgalius, kurie padėti mūsų mylimai komandai ir paliktų pinigus už bilietus komandai, jei tik tą leidžia jų finansinės galimybės. Taip bent kažkiek prisidėsime, kad mūsų komanda išgyventų ne tik iki šio sezono pabaigos, bet ir pradžiugintų mus geromis emocijomis ir kitą sezoną“, – sakė vienas akcijos iniciatorių ir vienas pirmųjų Garbės Klubo narių Darius Kalinauskas.

„Žalgirio“ Garbės Klubo narių akcija startavo netrukus po to, kai Kauno „Žalgiris“ pranešė, kad tikimybė, jog šio sezono Eurolygos namų rungtynės vyktų pilnoje arenoje – ypatingai maža, todėl buvo pradėtas bilietų gražinimas už likusias trejas Eurolygos rungtynes, į kurias bilietai jau buvo išparduoti.

Dar vis yra tikimybė, kad Eurolygos sezonas būtų užbaigtas ir Kaune. Jei visgi taip neįvyktų arba būtų žaidžiama be žiūrovų, atsivertų galimybė abonementų savininkams prašyti kompensacijos už neįvykusias rungtynes. Ir tuo atveju „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai yra pasiruošę toliau skatinti „Žalgirio“ sirgalius vienytis bendram tikslui – kad „Žalgiris“ grįžtų stipresnis ir suteiktų laimės per nepamirštamas emocijas.

Prisidėti prie iniciatyvos galima ne tik nesikreipiant dėl bilietų grąžinimo, bet ir solidarizuojantis bei dalinantis Klubo judėjimo žinute ar Facebook rėmelį užsidedant ant savo profilio nuotraukos.

O norintiems prie „Žalgirio“ finansinio palaikymo prisidėti dar daugiau – „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai siūlo prisijungti į jų narių gretas.

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas – tai garbės klubas, vienijantis visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos sėkmė, veikla, sprendimai, būsimos pergalės. Klubas apjungia gerbėjus, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda. „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai be to, kad atlieka svarbų vaidmenį – prisideda prie komandos biudžeto formavimo, patiria daugybę įspūdžių ir smagių akimirkų.

Komentarai

  1. Žalias 72

    Turiu pasiulymą, padaryti dar vieną virtualą sold out ,i taip tariamas ketvirtfinalio rungtynes{kaip pvz , akciją padarė fc Leipcig Lokomotiv sirgaliai išpirke 100 000 bilietų po 1 eurą}

  2. Marius

    SAUNUOLIAI SUPER IDEJA :)

  3. Darius

    Žalgirio sirgaliai tikrai nenormalūs gerąja prasme, garbė yra būti šios komandos dalimi, tegu ir tribūnose. Tik aš turiu dar vieną pasiūlymą, bet šį kartą komandos vadovybei, kadangi atėjo sunkmetis, siūlau jums mažiau žiūrėti į sirgalius alkanomis akimis ir su ištiesta ranka ir pagalvoti, o ką jūs galite padaryti dėl komandos. Užvesiu mintį, pirmiausia, tai susimažinkite algas, nes tai mes sunešame jums pinigus. Antra, apsikarpykite išpūstus etatus, apaugusius komandą kai biudžetas buvo viršijamas. Kiek ten dirbančiųjų Žalgiryje ? Buvo straipsnis, kad apie 60 ? Ką jie ten visi veikia ? Kokią dalį biudžeto suvalgo ? Niekada nepatikėsiu, kad visokie sporto direktoriai pavaduotojai ir visokie vidutinės grandies vadybininkėliai dirba rankoves pasiraitoję, bet algas, tai gauna kaip reikalas. Stipriai išpūstos ir kai kurių krepšininkų algos. Tai pirmiausia susitvarkykite tame savo darže, nes garantuoju, rezervų ieškoti pirmiausia reikia pradėti būtent nuo to.

  4. Dariau

    Dariau tau niekad gerai nebuna turI visada papriekaistautI nuomonei

  5. 709

    Manau kiekvienas paaukotas euras komandai pravers. As asmeniskai atsisakau likucio uz du abonementus.

  6. vaidas

    Manau kiekvienas paaukotas euras komandai pravers,kad komanda kita sezona butu stipresne .

  7. Vytautas

    Sauni ideja, prisidedu visais savo 6-iais bilietais, kuriu aisku ir be sitos akcijos buciau negrazines :)

  8. Darius

    Nenoriu nieko izeisti savo pasakymais, bet biudzetas mazes zenkliai. Mes isgirdome Zalgirio siulymus dovanoti komandai pinigus uz neivyksiancias rungtynes ir pagarba tiems, kurie patys per men uzdirbdami 1000 sutiko padeti tiems, kurie nori uzdirbti 20 000, 30 000 ar net 50 000 € per menesi. Todel as ir sakau, jei jau Zalgiris praso pinigu, noretusi zinoti ir kokiu jie imasi zingsniu. Butu labai malonu perskaityti, kad imdami sirgaliu dovanotus pinigus ir patys kazka ta linkme daro. Pvz visa administracija mazinasi atlyginimus 30 % bent iki tol, kol bus tokia (_!_) biudzetui.

  9. Biudzetas

    Tai visoms komandom tas pats Liecia Kad mazes biudzetas bet daugumos zaideju sutiko susimazintI atligynimus

  10. Marius

    Atsisakyti grąžinti pinigus už nežaistas varžybas turėtų kiekvienas kuris bent kiek laiko save Žalgirio fanu. Atsisakau ir aš. Ir nesvarbu ar būtų sužaistos tik vienerios reguliariojo sezono varžybos ar likę tik trys, Žalia Balta Žalia Balta Forever?

  11. .

    o ką pasiūlysi daryti tiems, kurie dėl koronos sėdi be pajamų arba tos pajamos labai sumenko ? Pvz man korona jau kaip dėjo tai dėjo

  12. heyhey

    tokiu atveju reikia grazinti, cia gi jokios prievartos nera , elgiesi pagal situacija , gali – neprasai pinigu is klubo , negali – kitas reikalas

  13. .

    man kažkaip neaišku, užėjus didelei krizei paprasti žmonės atsisako savo pinigų. Turi būti kažkoks kilnus tikslas, dėl ko. Svarbiausia, kad pats klubas to daryti neprašo, buvo parašyta, kad turite galimybę atsisakyti pinigų paliekant juos komandai arba atsiimti. Bet prašymo nebuvo. garbės klubas sugalvojo akciją savo iniciatyva ir tiek. Tai dėl ko atsisakyti savo pinigų ? Ar krepšininkai, uždirbdami po 300 000 per metus jau neturi iš ko valgyti ? Ar aš turiu atsisakyti savo pinigų, kad piniguočiai gyventų dar geriau ? Fak, nonsensas. Prieš 20 metų Žalgiris laimėjo 2 taures iš eilės turėdamas metinį vieno milijono dolerių biudžetą. Na gal kiek didesnį negu 1 milijono. Dabar žaisdami užsidirba visam gyvenimui per kelis metus. Ir dar aš turiu juos šelpti dykai ? Eikit šikt, logika geležinė.

  14. heyhey

    sunku tave suprasti , niekaip tau negerai